reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Lenka mi sie wydaje że IXI bedzie pierwsza....
Chociaż nigdy nic nie wiadomo
Chociaż nigdy nic nie wiadomo
umi2
Fanka BB :)
No wczoraj sie zreflektowałam że nie 13.11 a 13.10 w wyniku zaistniałych zdarzeńumi wróżyła na dzisiaj co nie?
edit dziewczyny co do skórczy i porodu ja byłam przyjowana do szpitala z taka dziewczyną miała skórcze co 8-10 min i sączyły jej sie wody. U mnie nic... o 20 wzieli ją z ginekologii na położniczy czy jakos tak. ja sobie spokojnie czekałam i czytałam ksiazke a nastepnego dnia o 6:30 ja urodziłam a ona jeszcze sie męczyła do następnego dnia wchodziłysmy razem i wychodziłyśmy. tyle ze ona rodziła SN
Ostatnia edycja:
Jejuuuu trzymam kciuki za ixi i misie )) kurczę a na początku Ixi miała termin na wtedy co ja
no nic w takim razie teraz będę że tak powiem Violett obserwować kochana także proszę mi się tu oszczędzać i dbać o siebie więc proszę mi tu nie pisać że sobie trochę folgujesz!!! I nie martw się ja też jak ze 3 dni nie zaglądam bo mam tyle na głowie to później jak zacznę czytać to końca nie ma:-) i aż strach napisać coś bo może Cię już nikt nie pamięta
no nic w takim razie teraz będę że tak powiem Violett obserwować kochana także proszę mi się tu oszczędzać i dbać o siebie więc proszę mi tu nie pisać że sobie trochę folgujesz!!! I nie martw się ja też jak ze 3 dni nie zaglądam bo mam tyle na głowie to później jak zacznę czytać to końca nie ma:-) i aż strach napisać coś bo może Cię już nikt nie pamięta
DOROTA9876
Zaciekawiona BB
Trzymamy kciuki!
reklama
C
clio87
Gość
co do Ixi to skurcze ustały pisała jakoś o 10 ale miała rozwarcie na 3cm bała sie że ją do domu odeślą ale ja uspokoiłam, dostanie zastrzyk z nospy i bo szyjka jeszcze ni taka miękka i może coś ruszyć bóle krzyżowe słabe ale mają się zwiększyć
napisałam jej że do jutra urodzi na pewno ;D
napisałam jej że do jutra urodzi na pewno ;D