reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej dziewczyny
Mam wiadomość od Misi92 :-)
zostaje już w szpitalu pojawi sie juz z Michasiem:-D miała usg i waży 2600g :sorry2: ma ambitny plan chodzic po schodach hehe :rofl2:

co do załatwiania to Macie racje baby są tam okropne !!! mnie czeka starcie z ZUS-em ... i też sie boję ale sie nie dam :-p

dzisiaj jest tak pięknie rano byłam z Alexem w przychodni wazy juz 4300g :-D a to3 tygodnie hihi i zastanawiam sie czy jeszcze wyjść możemy :confused: tzn czy 2 spacerki w ciągu dnia są dozwolone?

Witaj elvira22 mój mąż chciał dać imię Gabriel naszemu synkowi ale ma tak na drugie :-)

Pati Punkt 1. Umi ma zawsze racje:-p
Punkt 2. Jeśli Umi nie ma racji patrz punkt 1.!!!!:-p
hahahah dobre dobre :)
witam
przyjmiecie mnie do swojego grona ??
wprawdzie już mam 25 na karmu,ale duchem jestem bardzo młoda:-D

witamy :):):)

My po obiadku.... źle sie czuje okres mam tak okropny że szkoda gadać ....

Vegas dobrze że mała sie dzieli.. gorzej jakby zabierała hahaha :p
Clio pewnie że możesz jeszcze z Alexem wyjść... :):)

Elwira witaj:)
Umi ty już sobie tak nie slodz:D haha
Clio wychodz z Alexem oczywiscie:) ja Julke urodzilam zimą akurat bylo tyle sniegu ze hoho a jak szlam do szpitala to nie bylo nic i deszcze padal!
ale chdozilysmy bardzo duzo i dlugo. Julka bardzo lubila spacerki. spala na nich bardzo twardo!
Trzymam kciuki za misie!

Ostatnia edycja:
Hej!!

Jestem po wizycie.. pessar ściągnięty i..

Mam tyle wiadomośći, że nie wiem od czego zacząć.. W ogóle nie wiem jak to możliwe..

Okazało się, lekarz jest pewien na 99%, że jestem w 38tc. Zmierzył wszystko 10 razy i nie ma bata.. a mały waży już ok 3100 kg. Stąd też wniosek, że w "terminie OM" byłam w ciąży - dla wtajemniczonych w moją historię z lutego oznacza to tyle, że nie mamy aniołka a piz** w szpitalu, wmówiła nam, że poroniłam. Tyle stresu..
( Dla niewtajemniczonych- nie dostałam okresu w lutym, test wyszedł wtedy pozytywnie. Tydzień później zaczęłam krwawić.. i wtedy miałam poronić, tak mi oznajmiła położna na IP. No i jakimś cudem zaszłam w ciąże niecały miesiąc po tym. Czyli z tego wynika, że Oliś jest z nami od początku...:confused: )

No więc zmieniam termin na suwaczku. Teraz mam termin wg Przed Ostatniej Miesiączki:-p 25 październik. :-p ajj..

Jak to powiem D., to chyba padnie..

reklama
Hej!!

Jestem po wizycie.. pessar ściągnięty i..

Mam tyle wiadomośći, że nie wiem od czego zacząć.. W ogóle nie wiem jak to możliwe..

Okazało się, lekarz jest pewien na 99%, że jestem w 38tc. Zmierzył wszystko 10 razy i nie ma bata.. a mały waży już ok 3100 kg. Stąd też wniosek, że w "terminie OM" byłam w ciąży - dla wtajemniczonych w moją historię z lutego oznacza to tyle, że nie mamy aniołka a piz** w szpitalu, wmówiła nam, że poroniłam. Tyle stresu..
( Dla niewtajemniczonych- nie dostałam okresu w lutym, test wyszedł wtedy pozytywnie. Tydzień później zaczęłam krwawić.. i wtedy miałam poronić, tak mi oznajmiła położna na IP. No i jakimś cudem zaszłam w ciąże niecały miesiąc po tym. Czyli z tego wynika, że Oliś jest z nami od początku...:confused: )

No więc zmieniam termin na suwaczku. Teraz mam termin wg Przed Ostatniej Miesiączki:-p 25 październik. :-p ajj..

Jak to powiem D., to chyba padnie..
wow.. niesamowite to wszystko. A ta babka z IP to normalnie na szubienicę! tyle stresu przez nią i łez.. eh

Martynia właśnie usnęła. Dzisiaj za dnia miała 2 drzemki bardzo krótkie więc teraz była niesamowicie zmęczona.
Mam śmieszny filmik z Martynką to Wam potem wkleję linka na razie muszę go wgrac.

Ostatnia edycja:
Do góry