reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam wieczorową porą...
właśnie na allegro buszuję i wpadłam między jedną a drugą aukcją...
nawet młodego myłam i przebierałam między aukcjami...także dziś wszystko ekspresem było...
ale już zasnął w wózku więc spoko...moge spokojnie licytować dalej :)
licytuję łaszki dla niego więc niech lepiej śpi i nie wstaje :p

Ktoś tutaj pisał,że jak ludzie gadają,że zaraz po 21 rż urodzić dziecko to za wcześnie,nawet jeśli planowane...
Głupota i nie ma co się takich ludzi słuchać...
Ja urodziłam córkę w wieku 20 lat i troszkę....też ludzie gadali...ale co mi tam...byłam po ślubie i waliło mnie kto co sobie o tym myśłi,czy myśleli,że to wpadka czy że planowane...

ixi coś ty za lekarza miała,że dopiero teraz stwierdził,że Ty w 38 tc jesteś ??

NIe wiem co jeszcze komu miałam napisać...za duże tempo jak dla mnie... :)

Laski tu macie link do filmiku jak się Martynka hihra=D ten śmiech zaraża=D

Wrzuta.pl - DSCN0426

Fikusku
kurcze nie chce mi się szukac teraz ale parę str wstecz wcisnęłam na jej nick i polukałam gdzie się udzielała=P i tam wątek typu trzecie dziecko czy jakoś tak..

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczyny, postaram sie czesciej zagladac, u mnie ostatnio kiepsko, dlatego tez nic nie pisalam...

ooo widze ze przybylo mam, wiec WITAM SIE!:)

troche sie dzieje a co do postepow u Olka to wyrzynaja nam sie gorne jedynki, nadal ucze go mowic tata, ale sie nie zapowiada:/

LOLKAK- GRATULUJE CORECZKI!!!

wies ogolnie afera rodzinna, nie chce o tym pisac, bo nie chce mi sie o tym myslec, przykro mi tylko ze scielam sie z bratem jak nigdy nie gadamy juz tydzien:(

ale tyle o mnie co u was?? widzialam na nk ze alan rosnie jak szalony:) i slodko spi:p
co do spania wiecie co Olek ostatnio zrobil?? po kapaniu i kolacji zaczal chodzic w lozeczku ( jak zawsze zamiast spac:p) ztweirdzialam ze jak sie zmeczy to go poloze i siedzialam przy kompie. slyszalam ze cos tam robi ale go nie widzialam, po jakims czasie spostrzeglam ze jest cicho a olek co?! przewrocil sie i zasnal! hehehhe

wies ogolnie afera rodzinna, nie chce o tym pisac, bo nie chce mi sie o tym myslec, przykro mi tylko ze scielam sie z bratem jak nigdy nie gadamy juz tydzien:(

ale tyle o mnie co u was?? widzialam na nk ze alan rosnie jak szalony:) i slodko spi:p
co do spania wiecie co Olek ostatnio zrobil?? po kapaniu i kolacji zaczal chodzic w lozeczku ( jak zawsze zamiast spac:p) ztweirdzialam ze jak sie zmeczy to go poloze i siedzialam przy kompie. slyszalam ze cos tam robi ale go nie widzialam, po jakims czasie spostrzeglam ze jest cicho a olek co?! przewrocil sie i zasnal! hehehhe
oj mam nadzieje ze sie ulozy wszytko.
Jaka zdolniacha z Olka:) Twoj maluch tez roznie jak na drozdzach:)

lolak jestem z tobą kochana też mam te dylematy Alex mam problemy z zasypianiem i znalazłam na niego sposób w dzień karmię na siedząco a w nocy na leżąco mnie wygodniej a i jego nie muszę przenosić, ciesz sie ze Twoja Maja lubi smoczka bo mój pluje dalej niz widzi ;/ i sytuacje mam wypisz wymaluj jak u Vegas pociumka sobie i mu lepiej od razu odlatuje

wybiła 21 i moje dziecko odpadło teraz 23 potem ok 1, 3, 5 i dzień dobry bardzo ... ciekawe kiedy ja będę wstawała 2 razy tylko :p hehe ale na szczęście dzisiaj bez kolki jesteśmy wyposażeni w Plantex i Viburcol podobno działają rewelacyjnie ... nie śpieszy mi się żeby sprawdzić :p

Vegas Martynka to sama słodycz :D

Kasiuch jak ciebie dawno nie było (jak ja bym często pisała hehe) co tam z wyjazdem?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wybiła 21 i moje dziecko odpadło teraz 23 potem ok 1, 3, 5 i dzień dobry bardzo ... ciekawe kiedy ja będę wstawała 2 razy tylko :p

hehe...tak się wbiję w temat...ale to może jeszcze troszkę potrwać choć wszystko zależy od dziecka...
mój Gabiś do dziś potrafi wstać 3-4 razy w nocy...

reklama
dobry wieczórrrrrrrrrrr

nie mam czasu od wczoraj
padam na twarz dziś i chyba was nie nadrobię, ale jutro już na pewno będę miała więcej czasu...

PS. Moja teściowa to potwór...

pozdrawiam i życzę miłych wieczorków :)

PS2. Dziś przez trzy godziny prasowałam ubranka dla malutkiej. a to dopiero połowa:szok:

uciekammm, papap:*

Do góry