fikusek1988
Mama Alanka:)
poległa na swojej miejscowości chyba(?) poczytałam sobie na odpowiednim wątku.
Boże jak mi zimno!!
daj mi linka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poległa na swojej miejscowości chyba(?) poczytałam sobie na odpowiednim wątku.
Boże jak mi zimno!!
slodka jestLaski tu macie link do filmiku jak się Martynka hihra=D ten śmiech zaraża=D
Wrzuta.pl - DSCN0426
Fikusku kurcze nie chce mi się szukac teraz ale parę str wstecz wcisnęłam na jej nick i polukałam gdzie się udzielała=P i tam wątek typu trzecie dziecko czy jakoś tak..
oj mam nadzieje ze sie ulozy wszytko.wies ogolnie afera rodzinna, nie chce o tym pisac, bo nie chce mi sie o tym myslec, przykro mi tylko ze scielam sie z bratem jak nigdy nie gadamy juz tydzien
ale tyle o mnie co u was?? widzialam na nk ze alan rosnie jak szalony i slodko spi
co do spania wiecie co Olek ostatnio zrobil?? po kapaniu i kolacji zaczal chodzic w lozeczku ( jak zawsze zamiast spac) ztweirdzialam ze jak sie zmeczy to go poloze i siedzialam przy kompie. slyszalam ze cos tam robi ale go nie widzialam, po jakims czasie spostrzeglam ze jest cicho a olek co?! przewrocil sie i zasnal! hehehhe
wybiła 21 i moje dziecko odpadło teraz 23 potem ok 1, 3, 5 i dzień dobry bardzo ... ciekawe kiedy ja będę wstawała 2 razy tylko