reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a u mnie za kazdym razem jak ja jestem mowia ze jest wszysto oki, tylko "to" trzeba doniesc, maz jak juz donosi to wtedy zawsze cos jeszcze trzeba donies innego:-D ja juz nie mam sily i sie z tego smieje;]

dziewczyny znacie przepisy na cos dobrego z dyni?;] mam pół i niewiem co zrobic;]

reklama
Eliza leczo to proste i dosc szybkie dodajesz papryke, kiełbaske albo jakies tam miejsko, ogórki dynie/ kabaczki/ cukienie jak kto woli przecier pomidorowy, cebula, pieczarki i wszystko w duzym garnku sie gotuje a pycha ze hoho no i przyprawy

hej Laski=)
U nas po staremu. Tyle że Malutka tak rozkosznie nauczyła się wszystkim dzielic co ma w rączce i najbardziej to smoczkiem każdemu swój smoczus chce dac=) dzisiaj przyłożyła misiowi do pyszczka i się śmiała=) Już mam resztę kupioną dla niej na zimę czyli ciepłe rękawiczki i kolejna ciepła czapa lepiej miec 2 niż jedną=)
Mąż sprzedał swojego lapa bratu więc jesteśmy o jednym ale dajemy radę zwłaszcza od dziś bo ma na II zmianę=P

Wybaczcie za brak przecinków ale jak wczoraj pisałam nie działa mi ten klawisz wrrr.

Pogoda boska dzisiaj już z Małą byłam z rana i jak się obudzi z drzemki to pędzimy na drugi spacerek=)

Ale mi smaka na leczo zrobiłyście!!

Ixi
extra wykładowca! rzadko się tacy fajni zdarzają=)

reklama
:happy:cóż by tu o sobie napisać...

jestem mamą dwóch łobuzów :)
jeden większy od drugiego ale daję radę...

większość dnia spędzam tylko z synkiem,mąż w pracy a córa w przedszkolu...
chętnie bym już tez do jakiejśc pracki poszła,bo czasami oszaleć można...
jak wracają wszyscy do domku,a mamy tak ogromne mieszkanie,że zadusić się można...to tragedia...
póki pogoda wychodzimy na spacerki...ale potem...będzie koszmar...

w zeszłym roku tylko Zuzia i mój wielki brzuch był do ubrania...teraz żeby ubrać Gabrysia muszę się za nim nalatac po mieszkaniu i nasiłować...dobrze,że Zuzia już się trochę sama uiera bo bym wysiadła...

cóż jeszcze mogę pisać ?

co chcecie wiedzieć,może tak

Do góry