reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
a ja walcze z kolką ;( ale była u nas pediatra wytłumaczyła co robić i jak przepisała plantex i czopki homeopatyczne podawać mam to jak kolka już wystąpi ale jestem spokojniejsza że go zbadała ciężka noc przed nami chyba ;/

Ja jakoś mam zmienny humor ostatnio, raz zła a raz latam w skowronkach. wczoraj całą niedzielę spędziłam w domu, ale na szczęście było tak fajnie ciepło że na godzinę na rowerki się wybraliśmy z całą rodzinką.
Karolina, och Karolina Denerwujesz mnie powoli, wiesz? :-D Edytuj posty!!!! Trochę na Ciebie pokrzyczę. CO do Twojej siostry to głupio zrobi jeśli się wypisze sama z zagrożeniem przedwczesnego porodu. A ona jakoś dobrze podchodziła do tej ciąży? BO mi się wydaje że gdybym mi zależało na jak najdłuższym przetrzymaniu ciąży to zniosłabym każdy pobyt w szpitalu.
Clio I jak noc? A uśmieszek super. A temperatura 37 stopni to ok jest. Nie masz co się martwić.
Beacia hormonki szaleją, oj szaleją.
Rudaa WItaj.
Em Super decyzja, zazdroszczę Wam. Powodzenia będę życzyć jeśli już zaczniecie się starać.
A Ty jeszcze małego cycem karmisz? Podziwiam....
Tusiaczek jak długo starasz się o drugie dziecko?
Masz na to 12 cykli. WIesz?
ELiza TO zakupki udane widzę.

Ostatnia edycja:
hej z rana :)
noc nawet względnie jak kolka minęła o 22 ;/ ale miał problemy z zasypianiem i ja byłam przerażona każdą próbą płaczu żeby ten ból nie wrócił :( bidaczek mój łzy mu pierwszy raz z oczek poleciały :( myślałam że serce mi pęknie :(

Witajcie, ja jestem dzis tak wsciekła ze bez kia nie podchodź nie przyznali mi rodzinnego... No super dosłownie. Wkurza mnie to bo jednym sypia kasa jak nie wiem a tu skoro mi sie nalezy to nie dostane bo co bo nie mam zaswiadczenia o alimentach nosz ludzie... to jest XXI wiek a nie średniowiecze:/ ale napisze skarge bo mnie baba wkurzyła i dostane bo wiem ze mi sie nalezy:/ nie podoba sie głupiej krowie ze nie jestem zapuszczona tylko chodze elegancko to kurde jak mam sie ubierac do pracy, w pantalony jakieś.... to sie wyżyłam.

hej
umi wiąrze sie z Tobą w bólu.... jestem taka wkur*** ze to poezja. tyle ze u mnie chodzi o to ze ciagle nie przyjmuja mi pamierów bo ku*** ciagle jkis im sie papiery przypominaja by doniesc.... teraz wymyslili pit-11 z pracy meza ze styczna...:dry: poje*** ich.... no normalnie juz 3 tyg! jestem taka wkurzona ze szok!!! pewnie w tym miesiacu rodzinne mi przepadnie! zaraz do nich zadzwonie! a sie wyżyje!!! :-D :-D :-p wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr brakuje mi słów....

umi ja bym z bejsbolem do niej poszła głupia krowa:/

clio współczuje kolek:(

dobry:)

noo nawet się wyspałam młody spał bez przerwy do 4 to dla mnie sukces:)

reklama
A weźcie nawet mi nic o Mopsie nie piszcie jak juz 3 raz bede musiała zaswiadczenie o zarobkach wybierac bo ważne miesiąc tylko. Mnie za wrzesien przepadlo... Jestem tak wkurzona bo miałam małemu na zime rzeczy pokupic a w tym wypadku pewnie w listopadzie dostane ta kase... ale nie odpuszcze im, żeby nie wiem co nie odpuszcze
patrycja ja myslałam ze jej oczy wydrapie:-p 2 babki sprawdzaly wtedy i było ok a ona nagle nosem kreci:/
Elizka bo to jest tak ze ludzie którym sie nalezy nie dostana bo wiecznie cos a taka moja sasiadka łazi co dziennie tam dostaje zapomogi na 2 dzieci mąż zarabia 3 tys miesiecznie i ciagle im mało, teraz dzieciaki poszły do przedszkola i złobka to maja dofinansowanie mimo ze ona nie pracuje a mogłaby skoro dzieci w przedszkolu.... A nie pracuje bo po co państwo da kase wystarczy 2 godzinny dziennie poswiecic i juz jakas zapomoga wpadnie

Do góry