reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Heja :)

I ja witam nowe mamkiiiii : )

Ruda ja jestem z Irlandii mieszkamy w Limerick :) wpadnij na mamy z Irlandii jak jeszcze nie bylas :) są tam rożne wątki i są tez mamuski z Dublina :)))

U nas Nadia do dziś pije mleko rano i wieczorem rano wypija a pózniej jakiś jogurcik kanapkę kielbaska jajecznicę :) pózniej obiad zioła drugie danie deserek kolacja podobna do śniadania i mleko znów :) kaszel nigdy nie jadła i niechce

Ostatnia edycja:
reklama
mój dwulatek jeszcze czasem się o cycka upomina.. mleko lubi, chociaż też oczywiście też coś innego już dostaje. i zauwazyłam też, że chyba zaczął uważać karmienie za coś uspokająjącego.. taką prawie forme relaksu :p

a no i właśnie! na lekarza jestem umówiona w tym tygodniu na badania związane z trzecią ciążą. zobaczymy co powie na temat moich planow.

Hej niedzielnie

My dzis wstaliśmy przed 8 i tak jakos po 9 wyjechalismy juz na male zakupki suszarka mi sie spalila do wlosow i musialam jakas kupic w koncu, tydzien przezylam bez
no i przy okazji kupilam malemu body, fajną bluzeczke i spodenki a Hania z Danielem dostali z okazji zbliżających sie ich urodzin akwarium i narazie 3 rybki:D troszke trzeba jeszcze do niego dokupic ale powoli:) najwazniejesze ze akwarium juz jest i podstawowe rzeczy :tak: powoli skompletuje reszte;-)
Miki od 2h spi na dworze, zaraz go do domu przyprowadze ale, jest super pogoda... az strach myslec ze juz w tym tyg ma przyjsc zima.... :///
Lolkak fajnie ze sie odezwałas:-) najwazniejsze ze sobie radzisz;-) :*** buziaki dla was!
Dobra, zycze milego wieczorku, jutro wpadne do was :***

hej Mamuśki
Niedzielnie i słonecznie sie witam :) tak piękny dzień :) ahhh Elizka co do tej zimy to też mi się wierzyć nie chce ze to juz ...
akwarium nabyliście hihi a rybka nazywa sie Nemo ;D teraz zauważyłam że Mki ma już 4 miesiące a pamiętam jak pisałaś że już urodzić chcesz że brzuszek nisko ;P
lolak bądź dzielna ;) fajnie że już w domku hehe

a my dzisiaj udany dzień byliśmy na spacerku cały dzień próbowałam sfotografować uśmiech mojego przystojniaka ale niestety ... MAM !!! już wstawiam własnie sie obudził i zmieniałam mu pieluchę w tym momencie mnie obsikał obsrał :confused2: i z minka zadowolenia za pozował do zdjecia hihi bezcenne:rofl2:

reklama
Do góry