B
beacia858
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam problem. Jestem mama 15 miesiecznej zuzi. staram sie o drugie dziecko. Ciagle szukam objawów. @ spóznia sie 2 dzien a ja juz jestem w sieódmym niebie...
moj mela juz wcale od miesiaca nie pije. Zje kasze ale samego mleka nie tknieJestem
Tylko nie bardzo wiem co pisać. Nudno jakoś ostatnio u nas. Ale narzekać nie mamy na co. Ładna pogoda, mały zdrowyżycie powoli płynie. Tylko troszke bunt na mleko ma. Ale różnie to bywa. Wczoraj mało,tylko kaszka rano 210-a dziś zjadł kaszkę z 270 ml mleka i mam nadzieje,ze na kolacje coś wypije.
moj jak nie chce mleka to mu nie wmuszam,przestanie jesc kaszki to tez trudno,poczekam az zateskni ja jak bylam mala to tez mleka nie pilam ,przed rokiem juz nie dostawalam wcale bo nie chcialam maly idzie w moje slady tez lubi obiad,kanapkiAdaś mleka nie pije od 7 miesiąca. Wtedy odrzucił butle i zaczął jesć kaszki. Niedawno trochę załapał z niekapkiem i wieczorem trochę mleka wypija. Tylko,ze kaszek już nie chce jeść, mleka rano nie wypije, jogurty już mu nie smakuja jak wczesniej. Także mleka mało zjada. Nie ma tak by nie zjadł wogóle-ale nie są to ilości zbyt duże. Aby już zjadł tyle ile powinien-to musze się natrudzić nieziemsko, zabawiać, wymyślac- a to nie jest dobre,ze się nie skupia na jedzeniu. Jak jest obiad to mały tylko nim się zajmuje, uwielbia warzywa i mięso. Nawet sam ładnie potrafi jeść.