reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
mam problem. Jestem mama 15 miesiecznej zuzi. staram sie o drugie dziecko. Ciagle szukam objawów. @ spóznia sie 2 dzien a ja juz jestem w sieódmym niebie...

a robilas badania? moze jest gdzies jakis powód np prolaktyna? bardzo czesty problem u kobiet i jedna z przyczyn nieudolnych prob staranek.

eeeeeeeeeeeee laski gdize ejstescie! nie chce byc tu sama!!

Ostatnia edycja:
hmmm cos wiecej o mnie ;) to w listopadzie skoncze 20 lat :) a juz za 3 tygodnie oczekuje narodzin mojej malenkiej Marysi ;) W tym roku zdawalam mature (z brzuszkiem ;)) bo przez przeprowadzke do irlandii stracilam rok szkoly ;) wogole to musze powiedziec ze tutaj calkiem inaczej patrza na mlode mamy :) umozliwiaja im dalsza nauke sa nawet szkoly gdzie mozna z dziecmi siedziec ;) no i mozna sie o jakies zasilki starac ktore w przeciwienstwie do tych w polsce wystarcza na zycie ;))

Jestem:)
Tylko nie bardzo wiem co pisać. Nudno jakoś ostatnio u nas. Ale narzekać nie mamy na co. Ładna pogoda, mały zdrowy:)życie powoli płynie. Tylko troszke bunt na mleko ma. Ale różnie to bywa. Wczoraj mało,tylko kaszka rano 210-a dziś zjadł kaszkę z 270 ml mleka i mam nadzieje,ze na kolacje coś wypije.

Jestem:)
Tylko nie bardzo wiem co pisać. Nudno jakoś ostatnio u nas. Ale narzekać nie mamy na co. Ładna pogoda, mały zdrowy:)życie powoli płynie. Tylko troszke bunt na mleko ma. Ale różnie to bywa. Wczoraj mało,tylko kaszka rano 210-a dziś zjadł kaszkę z 270 ml mleka i mam nadzieje,ze na kolacje coś wypije.
moj mela juz wcale od miesiaca nie pije. Zje kasze ale samego mleka nie tknie:)

Adaś mleka nie pije od 7 miesiąca. Wtedy odrzucił butle i zaczął jesć kaszki. Niedawno trochę załapał z niekapkiem i wieczorem trochę mleka wypija. Tylko,ze kaszek już nie chce jeść, mleka rano nie wypije, jogurty już mu nie smakuja jak wczesniej. Także mleka mało zjada. Nie ma tak by nie zjadł wogóle-ale nie są to ilości zbyt duże. Aby już zjadł tyle ile powinien-to musze się natrudzić nieziemsko, zabawiać, wymyślac- a to nie jest dobre,ze się nie skupia na jedzeniu. Jak jest obiad to mały tylko nim się zajmuje, uwielbia warzywa i mięso. Nawet sam ładnie potrafi jeść.

Adaś mleka nie pije od 7 miesiąca. Wtedy odrzucił butle i zaczął jesć kaszki. Niedawno trochę załapał z niekapkiem i wieczorem trochę mleka wypija. Tylko,ze kaszek już nie chce jeść, mleka rano nie wypije, jogurty już mu nie smakuja jak wczesniej. Także mleka mało zjada. Nie ma tak by nie zjadł wogóle-ale nie są to ilości zbyt duże. Aby już zjadł tyle ile powinien-to musze się natrudzić nieziemsko, zabawiać, wymyślac- a to nie jest dobre,ze się nie skupia na jedzeniu. Jak jest obiad to mały tylko nim się zajmuje, uwielbia warzywa i mięso. Nawet sam ładnie potrafi jeść.
moj jak nie chce mleka to mu nie wmuszam,przestanie jesc kaszki to tez trudno,poczekam az zateskni:) ja jak bylam mala to tez mleka nie pilam ,przed rokiem juz nie dostawalam wcale bo nie chcialam:) maly idzie w moje slady:) tez lubi obiad,kanapki:)

reklama
cześc Dziewczyny!

Moja Martynka też nie lubi już samego mleka chyba od dwóch miesięcy. Ma za to kaszki na mleku modyfikowanym wcina też twarożki więc chyba tak źle nie ma z tym.
Nie kupuję jej już mleka mod bo właśnie kupię za 36zł a ona się nie chwyci a na siłę nie ma co dawac.

Kurcze zła jestem na męża bo zalał mi piwem laptopa! nie chodzi mi przecinek a z 2 miesiące temu Martynka mi zepsuła dwukropek!! Wrr. Może jeszcze ten przecinek zaskoczy.. dziwnie bez niego. Ahh może kiedyś dorobię się nowego laptopa na razie ten musi mi wystarczyc.

Do góry