reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
no to się fikusku wybawisz..ja to sie nigdzie nie rusze z takim brzuchem.. dzis rano maly tak sie wiercil w brzuszku, ze normalnie szok.. ostatnio tylko jakos on potrafi mi humor poprawic.. chodze jakas taka przybita, nic mi sie nie chce
kochana ja w tamtym roku bylam z takim brzuchem tez u niej na urodzinach,mialam lezec w ciazy ale ze to po sasiedzku to wpadlam na chiwle a bylam pewnie gdzies w 35 tyg:D

hejka=)
Ja też rano rzucałam piorunami, ale potem humorek się polepszył=) byliśmy w 3kę u prababci od Martynki i u cioci męża, czas zleciał milutko. Po 19 Malutka usnęła=)

Em ja bym się na Twoim miejscu na pewno zdecydowała na trzecie - na Twoim miejscu oczywiście bo piszesz, że masz warunki i oboje chcecie trzecie i wiek goni. Poza tym między Natanielem a przyszłą Pociechą byłyby te 3 lata różnicy minimalnie, więc na prawdę bajka.

mariola9 współczuje przeżyć :-( co do niejadka :-( wczoraj próbowałam mu na śnie dać butle z kleikiem i co i nic wypłuł, rozpłakał się i po piciu :dry: dziś będę testować na kolacje jogurcik z biszkoptami coś musi mu posmakować :dry:

dobry :)

czuje się jak Frankenstein :/

idę kawę sobie strzelić :/

Zaczelam nadrabiac, ale K zaczyna sie fochac ze zamiast z nim to na kompie wiec tylko na chwilke.
Patrycja ja to mam problem bo moj Kubus jedynie je zupki i obiadki ale w znikomych ilopsciach dla niego tylko cyca nic wiecej. A dzisiaj zaczelam zajecia na uczelni mialam miedzy wykladami 2 godzinna przerwe od 14 do 16 to maly caly czas na cycu bo wczesniej zjadl tylko zupke. Jutro nie mam takoiej przerwy najdluzsza to 15 min nie wiem jak to bedzie mam zajecia od 8.00 do 18.25 moj K sam siedzi z Kubkiem on sam sie troche boi. Nie wiem naprawde co mam robic.

Kurde w dodatku caly czas jakies zgrzyty z K.

Czasami mam juz wszystkiego dosc

mam problem. Jestem mama 15 miesiecznej zuzi. staram sie o drugie dziecko. Ciagle szukam objawów. @ spóznia sie 2 dzien a ja juz jestem w sieódmym niebie...

Vegas - właśnie gadałam o tym wszystkim z mężem tak na poważnie wczoraj i dzisiaj.. jestem już prawie w 100% pewna tej decyzji, mimo tego, że trochę się boję. ale w sumie chyba nigdy na dziecko nie można być w 100% gotowym, niewazne kiedy, nieważne po ilu dziecach.. :) za parę miesięcy może już będę z brzuszkiem, kto wie.. a młodszy to jest po prostu Natan :) dużo osób z polski myśli, że to jest zdrobnienie od Nataniel :p ale masz rację, nie mam w sumie na co czekac czy się zastanawiać skoro mam potrzebę i warunki na trzecie dziecko... mąż jest super podekscytowany tym wszystkim :p bede tutaj dawać znać co i jak, na razie to niedługo się umówię u lekarza żeby się zbadać i powiedzieć mu o tych planach.

dziewczyny mam nadzieję, że Wam dobrze weekend mija ;)
fikusek - dobrze, że znajdujesz czas żeby gdzieś sie wyrwać nawet przy malutkim dziecku :) najważniejsze jest zachować balans w tym wszystkim, nie zapominać, że jest siię odłączną osobą
misia92 - jakie masz uczucia zwiazane z tym porodem? boisz się bardzo? w każdym razie, na pewno wszystko będzie dobrze, życzę szybkiego porodu, pewnie już nie możesz się doczekać ^^

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry