reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej i ja sie z rana witam :-) Alex zasnął o 7 i mogłam do 9pospać... :sorry2:

fikusek
łóżeczko ekstra ale pościel mnie zauroczyła szukałam właśnie czegoś takiego :-)
lolak czekamy na ciebie i wieści jak sobie radzisz :-D mnie tydzień zajęło ogarnięcie się :sorry2:
nic idę nas spakować dzisiaj do moich rodziców jedziemy :rofl2: na godzinkę z Alexem :-) B pojechał do Jaworzna po ciepłe rzeczy i autko umyć a ja ogarnęłam siebie Alexa i o dziwo nie spał nie płakał a włosy myłam i suszyłam cieszę się :-p

A wy co weekendowo porabiacie??

reklama
itam a ja rano o szóstej pojechałam szukać psa na targu zwierząt ale nie znalazłam. Dostałam od pana kundelka dla małej ale się cieszy tylko mówi że to nie kaka> a teraz idę sprzątać.

hm, teraz to raczej nie kupisz piesków na targu. Wszedł zakaz, aby było bezpiecznie dla nich. Coraz więcej słyszało się o walkach psów...
może schronisko? Są tam małe pieski.

hej
my juz o 10 na dwór wyszlismy i kurde super pogoda!!! :-) maly zasnol na dworze i spi do tej pory:-) ale juz sie przebudza pewnie cyca bedzie chcial:-) a ja ide włosy umyc chyba tylko od mamy musze suszarke pozyczyc;] musze jechac gdzies i wkoncu se kuic jkąś;] ehhhhhhhh
no to zajrze do was poxniej:-)

lenka87, Asheara, Maagda, patrycja214,artystka92 wiecie ze my sie juz poznalysmy wczesniej? juz w zeslym roku zesmy pisaly w Galerii brzuszków forumowiczek;p;p
ja wlasnie teraz przegladam bo chcialam zdobyc jakies moje zdjecie z ciazy bo mi komp wtedy padl i mialam formata polowe stracilam ale widze ze juz zadnego nie ma...:( i przypadkiem was zauwazylam:D

Daffi a tak mi się wydawało że gdzieś coś:p teraz już wiem:) ale wspomnienia tam są aż łezka się kręci:)

u nas sobota rodzinnie ;-) będę potem :*

hej dziewczyny ja tylko na sekundke sie zameldowac że nie rodze i uciekam. bede jeszcze jutro wieczorem bo zaraz K po mnie przyjedzie i wróce dopiero jutro;-) udanego wieczoru. buziaki;-)

reklama
Do góry