reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No naprawdę żebym widziała je wcześniej to sama bym oszczędzała :-D ale w sumie kupiłam w końcu te Klupś safari z misiem bo jak się będziemy wyprowadzać w przyszłym roku i urządzać mieszkanie to pewnie będziemy chcieli wszystko nowe to i już łóżeczko się kupi nowe dla niusi. Ja odkąd jestem w ciąży to tak nudno spędzam piątkowe wieczory :( zazwyczaj sama :/ dosłownie...:(
teraz też... siedzę sobie i szukam tej cholernej pościeli do łóżeczka i nic ciekawego co by mi się tak strasznie spodobało yhhhhh

fajne sa posciele z tych co Alan ma:) tylko ze one chyba drogo wychodza. no to nasz lozeczko to jestogomne i ciezko jest je gdziekolwiek postawic,tazke sa tez minusy i jest ciezki.

reklama
a mój syn bedzie spał w łóżeczku po mamusi. kiedyś robili porządne rzeczy...18 lat a Michas bedzie szóstym użytkownikiem. teraz porzadne rzeczy sa w cenie..;-) a wózek w którym ja jeździłam posłużył jeszcze trójce mojego rodzeństwa...

ja też juz zmykam spac bo poleżałm chwile przed telewizorkiem i nie mogłam przejść do swojego pokoju tak mnie bolą biodra jak chwile poleże że szok..
dobranoc mamusie:*:*

Ostatnia edycja:
Fikusek łóżeczko śliczne ma Twój synek=) bardzo mi się podoba=)

mężuś do pracy pojechał, córa jeszcze nie woła na kachę to mogę z Colą netowac=D

Ehhh ja to chyba sobie herbatkę zrobię do tego "netowania" ;]

oho nikogo nie ma

a ja coś się dziś dziwnie czuję muszę przyznać... chyba miałam pierwszy skurcz trochę mnie tak zabolało jakby żołądek mnie bolał, ale u góry brzuszek strasznie twardy się zrobił... hmmm dziwne, ciekawe czy to to...

Ostatnia edycja:
Wpadam tylko podczytac troszku oczy już mi się zamekaja :(

Lolak trzymamy mocno kciukersy bedzie dobrze :)))

Patrycja rownież pozdrawiamy was i wpadaj do nas jak najszybciej :))

Dziewczyny wybaczcie mi ale zmykam za dużo nie napisałam ale praca dom Nadia i dzień mi się kończy 24h na dobę to za mało godzin : P

Miłej nocki i udanego weekendu lejdies :)

Fikusek - mi tez sie strasznie podoba łóżeczko :)

a co do wcześniejszej dyskusji o tesciach to ja mam wyjątkowe szczęsce do moich. od zawsze byli strasznie wyrozumiali. Od początku, jak z męzem bylismy jeszcze dzieciakami, to pozwalali razem spać, rozmawiali o seksie, chodzili do lekarza od ginekologa przez dentyste do ortopedy. czasem mogłam bardziej na nich polegać niż na swoich własnych rodzicach.. po prostu bylam z nimi jakos blizej, moglam otwarcie pogadac o wszystkim. Tesciowa jest trochę nadopiekuńcza, ale bardzo się nie wtrąca ;)

ostatnio w głowie kołocze mi się myśl o następnym dziecku.. mamy warunki.. ale nie wiem, jakos boję się numeru 3 ;) Mężowi marzy się córeczka bo ma już dwóch synków a mi w sumie obojetnie. chociaz rzeczywiscie dziewczynka bylaby odmianą. mam juz 30 lat, czas leci.. więc wypadałoby się szybko zdecydować.. mój młodszy synek Natanek ma już dwa latka, nie wiem, nie wiem... co myślicie o tym dziewczyny? jestem ciekawa Waszej opinii..z jednej strony boję się a z drugiej.. marzy mi się jeszcze jedno dziecko, instynkt nie daje mi spokoju. czasem jestem przekonana, że chcę już się zacząć starać, a czasem strach mnie łapie przed trzecim dzieckiem.

jutro będę miała czas żeby ponadrabiać, trochę popiszę :)

witam sie z rana:)

spiochy wstawac:D:D:D:D

dzis maly spal ze mna bo obudzil mi sie ok 22 i nie chcial zasnac,wzielam go do siebie i padl od razu:)

em jezeli macie warunki by miec 3 dziecko to nie ma sie chyba czego bac:) psychicznie nie zawsze trzeba byc nastawionym,ja nie bylam ale wiedzialam ze dam rade:)

Fikusku łóżeczko superrr uwielbiam takie! :)

em ja też chce mieć w sumie 3 :p jeśli macie warunki i jeśli chciałabyś to czemu nie :)

jeeeeeej ledwo wstałam a mały tak szaleje zero taryfy ulgowej dla mnie :/

idę po sniadanko i nadrobie co tam wczoraj naskrobałyście :p

Witam. Ja z S trochę się popstrykaliśmy tak więc humor od rana mam "boski" :wściekła/y:
PaulQa Widocznie Twoja teściowa ma ci za złe ze zabierasz jej syna.
ELiza Oj tak. Dziewczynki takie w wieku Hani to potrafią bawić się lalka jakby to było dziecko. Już Justynka tak się bawi i słodko to wygląda.
Fikusek Ładne te łóżeczko.
Em Mi też po głowie chodzi trzecie dziecko ale rozsądnie u mnie byłoby jeszcze poczekać . A skoro Wy macie tam warunki to czemu nie. Jeśli Twój mąż też tego chce to co wam stoi na przeszkodzie.

reklama
witam sie dzis:)
malo mnie tu bedzie zaraz ide se szykowac ide z mala wredotka na spacer jak najdluzszy odetchnac wszytskim i w ogole.

Do góry