reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
elizka buziaki dla Mikiego z okazji 4 miesiąca..;-) pamietam jak rodziłaś a tu juz 4 miesiące... masakra..;-)
Dziękujemy :*** no dokładnie dopiero co rodzilam, byl czerwiec a tu juz prawie połowa października...:dry: ale zleciało......

u mnie też tak jest ;/ teściowa moja ma pieniądze ale nie kupi niczego wnukowi ;/ przywiozła mu poduszkę z foczką która szumi a mój B stwierdził ze jakby przy szosie tiry jeździły ;P też nie mamy najlepszego kontaktu a najbardziej mnie wnerwia teraz to że dzwoni codziennie i pyta jak tam u Jej Wnuka przestałam odbierać ... ;D
xDDDDDDDDDDD hehehe
JEsli chodzi o tesciową.... moja nam duuuuuzo pomaga ale... nie mam z nia kontaktu dobrego. po tym co bylo rok temu oni chyba maja mi cos za zle no a teraz na chrzciny nie przyjechali, olali je wiec i ja je olewam...;]
ja tak na moment weszlam z tel przekazac ze LOLKAK wyszla do domku dzis i wlasnie rozpakowuje sie.
Oooo no to super:)))

A ja zaraz padme:D moja madra córka wziela swoja lalke, wziela jej butelke nakarmiła ją, podniosła do odbicia, rozmawia teraz i grzechotka ja usypia:DDDD ale dzieci maja wyobraźnie:DDD
Miki z Danielem juz spią:-)

A ja zaraz padme:D moja madra córka wziela swoja lalke, wziela jej butelke nakarmiła ją, podniosła do odbicia, rozmawia teraz i grzechotka ja usypia:DDDD ale dzieci maja wyobraźnie:DDD
Miki z Danielem juz spią:-)

słodko....<3

No to w takim razie czekamy na wieści od lolkak, pierwsze zdjęcia, i relacje, ciekawe jak się czuję ona i maleństwo.

Nooo Fikusku ale łóżeczko jest śliczne na maksa !!!!!!!!!!!!!! super ekstra!!!!!!!!!!!!! serio serio. A Ty jak już zmykasz to życzę miłej nocki :)
dziekuje:) marzylam o takim, odkladalam w ciazy kase by sobie je kupic w sumie z posciela wychodzilo wtedy 1500 zl,ale siostar jest w sanach i mi kupila i lozeczko i posciel i wyslala:) no i starczy na wiele lat:) jeszcze chwilke posiedze bo musze pokoj usprzatnac by jutro miec wolne:)

reklama
No naprawdę żebym widziała je wcześniej to sama bym oszczędzała :-D ale w sumie kupiłam w końcu te Klupś safari z misiem bo jak się będziemy wyprowadzać w przyszłym roku i urządzać mieszkanie to pewnie będziemy chcieli wszystko nowe to i już łóżeczko się kupi nowe dla niusi. Ja odkąd jestem w ciąży to tak nudno spędzam piątkowe wieczory :( zazwyczaj sama :/ dosłownie...:(
teraz też... siedzę sobie i szukam tej cholernej pościeli do łóżeczka i nic ciekawego co by mi się tak strasznie spodobało yhhhhh

Do góry