C
clio87
Gość
u nas bardziej sie pradziadkowie przejęli niż dziadkowie ;/ a co już macie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękujemy :*** no dokładnie dopiero co rodzilam, byl czerwiec a tu juz prawie połowa października... ale zleciało......elizka buziaki dla Mikiego z okazji 4 miesiąca..;-) pamietam jak rodziłaś a tu juz 4 miesiące... masakra..;-)
xDDDDDDDDDDD heheheu mnie też tak jest ;/ teściowa moja ma pieniądze ale nie kupi niczego wnukowi ;/ przywiozła mu poduszkę z foczką która szumi a mój B stwierdził ze jakby przy szosie tiry jeździły ;P też nie mamy najlepszego kontaktu a najbardziej mnie wnerwia teraz to że dzwoni codziennie i pyta jak tam u Jej Wnuka przestałam odbierać ... ;D
Oooo no to super))ja tak na moment weszlam z tel przekazac ze LOLKAK wyszla do domku dzis i wlasnie rozpakowuje sie.
A ja zaraz padme moja madra córka wziela swoja lalke, wziela jej butelke nakarmiła ją, podniosła do odbicia, rozmawia teraz i grzechotka ja usypiaDDD ale dzieci maja wyobraźnieDD
Miki z Danielem juz spią:-)
dziekuje marzylam o takim, odkladalam w ciazy kase by sobie je kupic w sumie z posciela wychodzilo wtedy 1500 zl,ale siostar jest w sanach i mi kupila i lozeczko i posciel i wyslala no i starczy na wiele lat jeszcze chwilke posiedze bo musze pokoj usprzatnac by jutro miec wolneNooo Fikusku ale łóżeczko jest śliczne na maksa !!!!!!!!!!!!!! super ekstra!!!!!!!!!!!!! serio serio. A Ty jak już zmykasz to życzę miłej nocki