reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
a ma któraś tak jak ja, że zawsze przed terminem spodziewanej @ śni się, że jest się w ciąży?=) ja tak mam co miesiąc. Za dużo o tym myślę hihi. Nie żebym się starała bo przecież plastry anty stosuję, ale to, że się nie staram nie znaczy, że nie chcę=)

a ma któraś tak jak ja, że zawsze przed terminem spodziewanej @ śni się, że jest się w ciąży?=) ja tak mam co miesiąc. Za dużo o tym myślę hihi. Nie żebym się starała bo przecież plastry anty stosuję, ale to, że się nie staram nie znaczy, że nie chcę=)
ja przed @ mam zawsze zboczone sny:D:D:D nie wiemczemu:D hormony czy cus:D

sto lat dla Martynki:)

dziewczynki padam :-D

byłam na zakupach z koleżanką pod Dębicą w Sezamie nakupiłam małemu trochę rzeczy:)

jutro nadrobię :)

dobranoc :*

hej

Pierwsza?:szok:

Paulqa a ja uwazam ze najbardziej wiarygidny jest wynik usg z okolic 5-6-7tc. wtedy dziedzius widac jaki jest a potem to z kazdym tygodniem kazde dziecko innaczej rosnie:tak:

Karolina trzymam kciuki by jednk zatrzymali akcje.... ehh jedne maluszki spiesza sie n swiat a drugie nie chca wychodzic;] hehe

Dzieki dziewczyny za glosiki! wskoczylam na 5 miejsce:-D prosimy o wiecej;-) :-) :-) :*********

Witam z rana.
Mały dzisiaj znów dał popis, nie spaliśmy jakieś dwie godziny. W końcu dałam mu syropek na uspokojenie i włączyliśmy Pingwiny z Madagaskaru i sami poszliśmy spać, a on oglądał.
Elizka Moim zdaniem to dobrze że tak odchodzi. Bo mały może pozbyć się tej całej wydzieliny.
Dopbra. Rezsztę nadrobię potem.

witam dziewczyny:) widze ze nie tylko ja jestem nakrecona ciąża ale mi okres spóżnia sie dopiero 1 dzien:(( ale wszedzie widze obkawy ciazy:)

nie wiem czy to normalne ze ja tak pragne drugiego dziecka... nie stram sie długo bo od ostatnich dni płodnych. Kochałam sie z meżem w ciagu 4 dni płodnych z myśla ze zajde w ciąże... nakreciłam się totalnie. Od pierwszych dni po stosunku wyszukiwałam juz objawy ciązy:) niby miałam bule podbrzusza. piersi, nudnosci i ciagłe zmeczenie i rozdraznienie... a i ciaglisty przezroczysty sluz teraz obecnie biały i twarogowatymoze to urojona ciaza:)hehe teraz dzien mi sie spóżnia okres a ja juz z kazda godzina mysle ze moze jednak go nie dostane

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tusiaczek Edycja postów się kłania. A co do urojenia ciąży to na razie nie masz co myśleć o tym. Miałaś regularne cykle? Ja miałam jak w zegarku co 28 dni i jak jeden dzień nie było @ to już wiedziałam że to ciąża. A co do śluzo to wcześniej przed @ tak nie miałaś? Czy po prostu dopiero zaczęłaś zwracać na to uwagę.Ja mam tak zawsze.
Karolina A to malutki ten piesek. TO już raczej nie ma co liczyć że się znajdzie. Szkoda takiej psiny. Ale trzeba mieć nadzieje że ktoś go znalazł i się nim opiekuje. A c do siostry to przykre że dzidzia tak szybko chce wyjść na ten świat, ale może jeszcze uda się to przeciągnąć.
Sylcia Dobrze że obeszło się bez zabiegu.
Ixi Wytrzymaj jeszcze trochę.
Miaia Naopewno poczujesz ze to już.

Do góry