reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
a ma któraś tak jak ja, że zawsze przed terminem spodziewanej @ śni się, że jest się w ciąży?=) ja tak mam co miesiąc. Za dużo o tym myślę hihi. Nie żebym się starała bo przecież plastry anty stosuję, ale to, że się nie staram nie znaczy, że nie chcę=)
fikusek1988
Mama Alanka:)
ja przed @ mam zawsze zboczone sny nie wiemczemu hormony czy cusa ma któraś tak jak ja, że zawsze przed terminem spodziewanej @ śni się, że jest się w ciąży?=) ja tak mam co miesiąc. Za dużo o tym myślę hihi. Nie żebym się starała bo przecież plastry anty stosuję, ale to, że się nie staram nie znaczy, że nie chcę=)
sto lat dla Martynki
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
trzymam kciuki aby jeszcze podtrzymali jej tę ciążę, za wcześnie jest.Paulqa24 siostrze nie dało się w garwolinie zatrzymać akcji i odesłali ją do Siedlec tam zatrzymali skurcze ale rozwarcie i skracanie szyjki postępuje> zobaczymy co przyniesie noc>
Liza
Fanka BB :)
hej
Pierwsza?
Paulqa a ja uwazam ze najbardziej wiarygidny jest wynik usg z okolic 5-6-7tc. wtedy dziedzius widac jaki jest a potem to z kazdym tygodniem kazde dziecko innaczej rosnie
Karolina trzymam kciuki by jednk zatrzymali akcje.... ehh jedne maluszki spiesza sie n swiat a drugie nie chca wychodzic;] hehe
Dzieki dziewczyny za glosiki! wskoczylam na 5 miejsce prosimy o wiecej;-) :-) :-) :*********
Pierwsza?
Paulqa a ja uwazam ze najbardziej wiarygidny jest wynik usg z okolic 5-6-7tc. wtedy dziedzius widac jaki jest a potem to z kazdym tygodniem kazde dziecko innaczej rosnie
Karolina trzymam kciuki by jednk zatrzymali akcje.... ehh jedne maluszki spiesza sie n swiat a drugie nie chca wychodzic;] hehe
Dzieki dziewczyny za glosiki! wskoczylam na 5 miejsce prosimy o wiecej;-) :-) :-) :*********
Witam z rana.
Mały dzisiaj znów dał popis, nie spaliśmy jakieś dwie godziny. W końcu dałam mu syropek na uspokojenie i włączyliśmy Pingwiny z Madagaskaru i sami poszliśmy spać, a on oglądał.
Elizka Moim zdaniem to dobrze że tak odchodzi. Bo mały może pozbyć się tej całej wydzieliny.
Dopbra. Rezsztę nadrobię potem.
Mały dzisiaj znów dał popis, nie spaliśmy jakieś dwie godziny. W końcu dałam mu syropek na uspokojenie i włączyliśmy Pingwiny z Madagaskaru i sami poszliśmy spać, a on oglądał.
Elizka Moim zdaniem to dobrze że tak odchodzi. Bo mały może pozbyć się tej całej wydzieliny.
Dopbra. Rezsztę nadrobię potem.
tusiaczek1987
Mama Zuzi
witam dziewczyny widze ze nie tylko ja jestem nakrecona ciąża ale mi okres spóżnia sie dopiero 1 dzien( ale wszedzie widze obkawy ciazy
nie wiem czy to normalne ze ja tak pragne drugiego dziecka... nie stram sie długo bo od ostatnich dni płodnych. Kochałam sie z meżem w ciagu 4 dni płodnych z myśla ze zajde w ciąże... nakreciłam się totalnie. Od pierwszych dni po stosunku wyszukiwałam juz objawy ciązy niby miałam bule podbrzusza. piersi, nudnosci i ciagłe zmeczenie i rozdraznienie... a i ciaglisty przezroczysty sluz teraz obecnie biały i twarogowatymoze to urojona ciazahehe teraz dzien mi sie spóżnia okres a ja juz z kazda godzina mysle ze moze jednak go nie dostane
nie wiem czy to normalne ze ja tak pragne drugiego dziecka... nie stram sie długo bo od ostatnich dni płodnych. Kochałam sie z meżem w ciagu 4 dni płodnych z myśla ze zajde w ciąże... nakreciłam się totalnie. Od pierwszych dni po stosunku wyszukiwałam juz objawy ciązy niby miałam bule podbrzusza. piersi, nudnosci i ciagłe zmeczenie i rozdraznienie... a i ciaglisty przezroczysty sluz teraz obecnie biały i twarogowatymoze to urojona ciazahehe teraz dzien mi sie spóżnia okres a ja juz z kazda godzina mysle ze moze jednak go nie dostane
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Liza
Fanka BB :)
To dobrze...Hej narazie udało sie zatrzymać akcje ale rozwarcie postępuje ale lekarze są dobrej myśli>
ale mam zły nastrój ciągle się coś pierdzieli już normalnie padam.
Kurcze a no tak bywa ze ciagle cos nie tak jest...://// ehhhh
reklama
Tusiaczek Edycja postów się kłania. A co do urojenia ciąży to na razie nie masz co myśleć o tym. Miałaś regularne cykle? Ja miałam jak w zegarku co 28 dni i jak jeden dzień nie było @ to już wiedziałam że to ciąża. A co do śluzo to wcześniej przed @ tak nie miałaś? Czy po prostu dopiero zaczęłaś zwracać na to uwagę.Ja mam tak zawsze.
Karolina A to malutki ten piesek. TO już raczej nie ma co liczyć że się znajdzie. Szkoda takiej psiny. Ale trzeba mieć nadzieje że ktoś go znalazł i się nim opiekuje. A c do siostry to przykre że dzidzia tak szybko chce wyjść na ten świat, ale może jeszcze uda się to przeciągnąć.
Sylcia Dobrze że obeszło się bez zabiegu.
Ixi Wytrzymaj jeszcze trochę.
Miaia Naopewno poczujesz ze to już.
Karolina A to malutki ten piesek. TO już raczej nie ma co liczyć że się znajdzie. Szkoda takiej psiny. Ale trzeba mieć nadzieje że ktoś go znalazł i się nim opiekuje. A c do siostry to przykre że dzidzia tak szybko chce wyjść na ten świat, ale może jeszcze uda się to przeciągnąć.
Sylcia Dobrze że obeszło się bez zabiegu.
Ixi Wytrzymaj jeszcze trochę.
Miaia Naopewno poczujesz ze to już.