reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
dobry:)

Misia nie przegapisz skurczy:-D ani nie prześpisz:-D

Karolina trzymam kciuki za siostre żeby maluszek poczekał:-(

Ewi witaj w klubie super wyspanych :dry:

Eliza to dobrze że Mikiemu odchodzi :tak:

ja już nic nie powiem na temat nocy:/ wczoraj przed wyjściem tak się śpieszyłam że nie dopilnowałam małego bo siedział na ziemi i zrzucił mi komórkę:/ i coś jest nie tak bo się wyłącza:/

IXI jak wolisz SN to pewnie bedziesz rodzic chyba ze oli nie ebdzie chcial sie dac lekarzom ulozyc. oni ci beda probowac go obrocic.

Witam nowa mame:)

Vegas mi sie non stop sni ciaza wczoraj snilo mi sie akurat ze mnie kanar w autobusie zlapal bez biletu no i piotrek z Tancerzy non stop mi sie sni. nie ukrywam ze to ideal moj faceta:D

Czesc J

Misia widze ze wlaczył ci się odruch wicia gniazdka J

Clio- jak będziesz przyzwycajala malego do ciszy to potem jak on będzie spal to Ty nic nie będziesz mogla zrobic bo się będzie budzil. Tak wiec nie martw się tym ze lubi halas, wyjdzie mu to na dobre potem. Wiadomo bezprzesady z tym halasem, ale wlaczony telewizor czy muzyka jak on spi to ok.:)

Karolina bg kurcze szkoda tego pieska Twojego L Az siostra teznie dobrze, mam nadzieje ze wszytsko będzie dobrze, i ze dzieciaczek szybko dojdzie do siebie. Doczytałam ze zatrzymali, uff to dobrze niech jeszcze ze 3 tygodnie pochodzi z brzuchalem.

Paulqa – nie masz za co kochana dziękowaćJ Cd ciuchow to ja z typowo ciążowych spodni mam tylko jeansy, a tak to tuniki legginsy i takie tamJ
Cd terminu to bierz pod uwage termin albo z OM albo z USG miedzy 11-13 tygodniem te sa najprawdopodobne. Potem kazde dziecko już rozwija się inaczejJ Wiec twój termin to jakos tak od 3 do 15 listopadaJ
A wymaz to może na paciorkowca cio?:)

A ja dzisiaj w noc przezylam hmm sama nie wiem jak to nazwac. Wstalam do lazienki, siedze sobie już na kibelku a tu bach wielki skurcz, ale taki mocny ze myślałam ze już rodze. Wolam mojego P, żeby zabral mnie na lozku bo Az się sama podnieść nie mogłam. Leze a po 5 minutach znowu skurcz. Ja zestresowana mowie do P ze jedziemy na IP bo chyba rodze on bidny zestresowany pakuje jakies duperele do torby, ale cale szczescie przeszlo. Jejku ile się stresu najadlam. Potem Az zasnąć nie mogłam L

Fikusek Ja rysuję w ciągu dwóch dni a wysyłam po wpłacie na konto kasy. Do Daffi doszedł następnego dnia. A mnie się ostatnio śniło że rodziłam bliźniaki i nie czułam nawet porodu. ALe to z przejęcia ze moja koleżanka już na końcówce była.

ewi-niestety moje sa różne i dlatego ciezko mi stwierdzic czy te bule podrzusza i łaknienie to na @ czy ciąże. Śluzu takiego ciagnącego nie miewam przed miesiaczkami to juz zdązyłam zaobserwowac.

Fikusek Ja rysuję w ciągu dwóch dni a wysyłam po wpłacie na konto kasy. Do Daffi doszedł następnego dnia. A mnie się ostatnio śniło że rodziłam bliźniaki i nie czułam nawet porodu. ALe to z przejęcia ze moja koleżanka już na końcówce była.
ty zdolniacho:) to ja bede chciala:) ale jak zajmuje to 2 dni to ok 20 wysle fotko bo wtedy przelwe tez dostane:)

reklama
A ja mam 20 lat i pod koniec kwietnia urodze swoje pierwsze dzieciatko :) Moj maz jest 8 lat starszy ode mnie i bardzo sie kochamy :) Nie planowalismy tej ciazy, ale jestesmy szczesliwi :)

Do góry