reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Violett ja tak miałam 2 razy do tego zimny pot mnie oblał i raz pojechaliśmy na IP :p
wczoraj ogólnie jakiś cieżki dzień był ;/ dla mam i dzieciaczków ehh

noc mieliśmy z Lexsiem nawet względną ale od 5:30 on myśli ze nikt spałnie będzie ;/ trochęmarudziłale45min temu padł chciałam mu akurat pieluszkę zmienić bo walnął torpedą ale położyłam go mówiłam do niego i jak wróciłam to już spał ^,^ nic pielucha poczeka

moje samopoczucie tez już lepsze chyba potrzebowałam odreagować upuścić troche łez

Witam nowe mamusie :)

Dzisiaj słuchałam prognozy i ma sie pogoda zepsuć ;/ hmm idę dzisiaj z Alexem na dłuższy spacer niech pooddycha świeżym powietrzem :)
zaobserwowałam ze ma bardzo mocną szyjkę ciągle główkę podnosi zaczęłam go kłaść na brzuszek na 5min max a on mi sie śmieje i wierci jak wskazówka w zegarku :p

a wy jakie plany??

clio mój nawet na krótko nie lubi, ja dopiero wtedy mysli całkowicie usłyszec nie moglam. nie martw sie takie wrzaski przechodzą u nas 3 bite miesiace mały był straszny 4 miesiac zaczął sie normalizowac a jak miał pół roku to juz w ogóle super koleś sie zrobił

reklama
Karolina prawdę mówiąc nie rozumiem kobiet którym grozi coś w czasie ciąży, dostają zalecenie od lekarzy i się nie stosują:/ same sobie szkodzą, a później wielki lament :/ przykro mi że trafiła w 33tyg do szpitala z akcją porodową i mam nadzieję że lekarze wszystko wstrzymają i wytrzyma jeszcze kilka tygodni a ją przykują do łóżka na reszte ciąży!

Violett kurczę tak się porównuję z dziewczynami z podobymi terminami, z Tobą i z Ixi i nie dowierzam... Szkoda że miałaś kiepską noc... no i lepiej żeby się skurczę tak nie pojawiały, Ty nie panikowała i w ogóle :) ja za to miałam noc że ho ho :-) aż sama jestem w szoku :-) bo spałam równe 12 godzin dziś :-)

Eliza ja tak jak nie mogłam głosować tak nie mogę:/

Clio widzę że świetnie sobie radzisz :) chwile załamania mijają szybciutko widzę to dobrze:) wstaw jakieś zdjęcia maluszka koniecznie jak się uśmiecha :-D

Do góry