reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek ja jednak nie wyszlam:/ maly gorzej kaszle, do tego po daniu odrobiny syropu zwymiotowal (taki niedobry, nie dziwie mu sie) ne chce pogorszyc :/:]

ale tu cisza....

reklama
Moja przyjaciółka dzisiaj urodziła dziewczynkę. Ma już dwóch chłopców, byłam zdenerwowana a jak dotarła do mnie ta wieść to jakoś lżej się zrobiło.
U mnie obiadek się robi, kotleciki mielone.
Violett Tak jak dziewczyny piszą. póki możesz to leż, bo potem to sobie nie poleżysz za bardzo. A żeby nie myśleć o głupotach to zajmij się czymś co lubisz. nie wiem krzyżówki.
Eliza warto wyjść choć na chwilę na świeże powietrze.

Ewi odwiedzialm stronke i zostawialm slad w ksiedze gosci. mam nqadzieje ze zmaowienia nie beda siekonczyc. poczekam az mama sie zdecyduje bo ona tez chce miec dwoje swoich wnukow wiszacych na scianie:)

a powiedz mi to zestawienie oczu co masz w galerii to te srodkowe sa Julki????

Eliza dzis rowniez udalo mi sie zaglosowac:)

Ostatnia edycja:
daff skoro mówisz że ten to znaczy że następny bo tutaj to zawsze te wrózby z takim opóźnieniam sie sprawdzają.;-)

jaka cisza dzis masakra... mnie ogarnął szał sprzatania najchętniej bym okno u siebie w pokoju umyła ale za bardzo wieje nie narażam sie..;-)

cześc. Mam tylko chwilkę bo Perła jak śpi to sprzątam a jak już kończę to się budzi=/ teraz mama się nią zajmuje.

Dzięki za życzonka dla Martyni=)

Moja Perła dzisiaj jakaś marudnawa, nie wiem czemu.. Chandra jesienna hehehe? Ładne słonko u nas, ale na polku i tak ziiimno jak nie wiem co. Byłam na zakupach to wiem=P

cześc. Mam tylko chwilkę bo Perła jak śpi to sprzątam a jak już kończę to się budzi=/ teraz mama się nią zajmuje.

Dzięki za życzonka dla Martyni=)

Moja Perła dzisiaj jakaś marudnawa, nie wiem czemu.. Chandra jesienna hehehe? Ładne słonko u nas, ale na polku i tak ziiimno jak nie wiem co. Byłam na zakupach to wiem=P

no woesz ale LOLKAK wywrozylam porod w dniu jej pojscia do szpitala i napisalam ze skurczy dostanie i dostala:) a twierdzila ze jej bedzie nie dane poznac co to skurcze;p

hej :)
trochę sie zdrzemnełam z Alexem i już mi nieco lepiej ale nastrój mam fatalny dzisiaj :(
Misia wijesz gniazdko :) ja teraz nie mam czasu sprzątać bo co sie zabieram to Alex wzywa :p

czy telewizor może na niego źle oddziaływać?? dzwięk, diody jakieś prądy itp??

reklama
Clio co znaczy źle odzziaływać w sensie ze chcesz wyłaczac zeby Alex był spokojny? Idac takim tokiem to wiesz w przyszłosci uwiazesz sobie sama petle na szyi, mały musi sie przyzwyczaic do dzwieków, wiadomo nie fajnie jak przystawisz małego do ekranu ale ty tak raczej nie robisz, wiec mysle ze nic małemu sie nie dzieje złego:-)

Do góry