reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam sie i ja porannie. mam takiego lenia że dopiero zjadłam śniadanie..
Zadnych skurczy żadnych bóli na razie spokojnie. Maleńki na szczęście ruchliwy. o jak mi sie nic nie chce...
daff słabo z tym kredytem ale dobrze ze macie możliwośc wynajecia tego sentymentalnego mieszkanka - chociaż to
mariola jaka masakra zakręcony dzień nie ma co..
vegas sto latek i milion buziaków dla Martynki

synek mojej kuzynki dziś też świętuje ale bardziej roczek kończy.;-)

reklama
Daffi to nie ciekawie z tym kredytem.....ale trzymam mocno kciuki by bylo ok.

co do drania o mojego dziecka nic nie przebije,mam go dosc od wczoraj,jeczy,drze sie,roi tylko to co mu nie wolno! maskra!

Vegas wszystkiego najlepszego dla martynci z okazji jej 10 - miesięcznicy:D

fikusek to julka i alan moga sobie dlonbie podac! gdyby nie amma to bym oszlaal. dobrze ze ona mi sie nia chwile zajmie bo mam kosmzar! gdzie moje dziecko aniolek? nie wiem!

Vegas wszystkiego najlepszego dla martynci z okazji jej 10 - miesięcznicy:D

fikusek to julka i alan moga sobie dlonbie podac! gdyby nie amma to bym oszlaal. dobrze ze ona mi sie nia chwile zajmie bo mam kosmzar! gdzie moje dziecko aniolek? nie wiem!

a ja sama w chalupie jestem przez ten tydz bo rodzice wieczorem wracaja z pracy. No alan mnie juz z rownowagi wytracil,teraz usypia od godziny!!!!!! NIGDY WIECEJ DZIECI!!!!!!!!!!

Czesc dziewczynki :*

To i ja sie pozale, mam mega zły humor, z samego rana sie juz poryczalam, mam juz dosc lezenia calymi dniami w lozku czuje sie jak niepelnosprawny hipopotam. Duza, wielba, brzydka i do tego nic robic nie moge ehhh tylko lezec i lezc. Ile to mozna do cholery jasnej. P sie spoznil przezemnie do pracy 2 godziny bo rano nie chcialam go puscic zeby wstal bo sie przytulalam a on nie wstanie jak ja sie do niego przytulam bo mu za dobrze. A jak juz sie ogarnal i mial wychodzic to ja zaczelam plakac wiec tez musial zostac i mnie pocieszac. Ale co tam. Normalnie szlag mnie trafia ze siedze calymi dniami sama w domu. Zrobilabym jakis obiad, ciasto, posprzatala ale nie moge. Wczoraj zaczelam scierac kurze z komod w sypialni i zlapaly mnie skucze i tyle wyszlo z mojego sprzatania. Ehh. Jak tak rano plakalam to powiedzialam P ze nigdy wiecej dzieci. Amelka bedzie jedynaczka normalnie.

Ehhh to sie wyzalilam.

To i ja sie pozale, mam mega zły humor, z samego rana sie juz poryczalam, mam juz dosc lezenia calymi dniami w lozku czuje sie jak niepelnosprawny hipopotam. Duza, wielba, brzydka i do tego nic robic nie moge ehhh tylko lezec i lezc. Ile to mozna do cholery jasnej. P sie spoznil przezemnie do pracy 2 godziny bo rano nie chcialam go puscic zeby wstal bo sie przytulalam a on nie wstanie jak ja sie do niego przytulam bo mu za dobrze. A jak juz sie ogarnal i mial wychodzic to ja zaczelam plakac wiec tez musial zostac i mnie pocieszac. Ale co tam. Normalnie szlag mnie trafia ze siedze calymi dniami sama w domu. Zrobilabym jakis obiad, ciasto, posprzatala ale nie moge. Wczoraj zaczelam scierac kurze z komod w sypialni i zlapaly mnie skucze i tyle wyszlo z mojego sprzatania. Ehh. Jak tak rano plakalam to powiedzialam P ze nigdy wiecej dzieci. Amelka bedzie jedynaczka normalnie.

Ehhh to sie wyzalilam.

Kochana spokonie. jeszcze troszke cierpliwosci. wiem ze to ciezkie bo jak ja mialam lezec to nie lezalaam no ale czego si enie zrobi dla naszych malenstw. pomysl ze sa kobiety ktore od poczatku ciazy do jej samego konca musza lezec jesli chca utrzymac ciaze. zostalo ci juz tak niewiele.. 4 tyg i mozesz sie rozpakowywac:) glowa do gór. sa chwile slabosci to oczywiste i od tego jestesmy tu my by cie móc pocieszyc i poprawic humor. ja takze chwile zalamania przechodzilam,. trzymam kciuki za was:*

Ehhh to sie wyzalilam.
jeszcze z tydzien bedziesz mogla sie juz ruszac:) ja cala ciaze lezalam i sie ciesze bo po porodzie nie ma sie kiedy.

violett jak ja leżalam tydziń w szpitalu i żaliłam sie mojej mamie ze chyba oszaleje to mi mówiła zebym sobie lezała póki moge bo potem bede marzyła żeby sobie tak poleżeć..;-)

a ja czuje ze chyba bierze mnie przeziębienie no albo to nietypowe objawy porodu. powoli rozkręca sie katar i na zmiane mi zimno i gorąco..;-) mo i ogólne osłabienie czuje...

violett jak ja leżalam tydziń w szpitalu i żaliłam sie mojej mamie ze chyba oszaleje to mi mówiła zebym sobie lezała póki moge bo potem bede marzyła żeby sobie tak poleżeć..;-)

a ja czuje ze chyba bierze mnie przeziębienie no albo to nietypowe objawy porodu. powoli rozkręca sie katar i na zmiane mi zimno i gorąco..;-) mo i ogólne osłabienie czuje...
ja jak rodzilam to mi bylo raz goraco a zaraz trzeslam sie jak galareta:)

reklama
Do góry