reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

u mnie julka je praktycznie wszytsko ale za to mam mega problem z piciem! ona nie chce nic w ogole pic!
odkrylam ze chce kakao ale czy topo nie est raczej ajko mleczko? bo normalnie jej robie na mleku krowim raz czy 2 razy dziennie to kakao. ale soczku herbaty ani wody nie tknie! co ja mam zrobic? boje sie ze to nie dobrze ze ona nie pije plynow procz mleka z kaszka i tego kakao!

mam wiesci co z kredytem. o tym na zamknietym.
moja Perła też malutko pije herbatki. Pewnie temu, że upałów nie mamy=)

reklama
wiecie co, fajnie jak mała kopie, ale mam już dosyć tej ociężałości, niezgrabności, lenistwa, tego nie wolno, tamtego nie wolno, na dodatek w cale nie czuję się atrakcyjnie z brzuszkiem a na drugi dodatek wyskoczyły mi rozstępy na tyłku!!! z początku myślłam że może to jakieś krosty :/ ale nie kuuuuuuuu.... ROZSTĘPY!!! nie używałam żadnych specjalnych kremów oprócz oliwki praktycznie... macie coś godnego polecenia? żeby to draństwo jakoś zminimalizować????

paulaq ja nie znam zabardzo waszej histori, ale moze powazna, ale taka naprawde powazna rozmowa bez placzu krzyku by wam pomogla. Moze musisz mu wytlumaczyc o co Ci chodzi, wiesz faceci czasami nie wiedza o co nam chodzi, i zachowuja sie beznadziejnie ale jak juz sie ogarnie to moze bedzie ok. Zapytaj sie go czemu wczoraj zachowywal sie inaczej a dzis inaczej, niech Ci to wytlumaczy w jakis sensowny sposob. Naprawde szczere rozmowy pomagaja.

Kurcze tak mi szkoda dziewczyn ktorym sie nie uklada w zwiaskach tym bardziej jak jest dziecko na swiecie albo juz w drodze :( Ehh. To wszystko jest takie niesprawiedliwe.

Dziękuje dziewczynki za gratulacje, tak bardzo sie ciesze ze mam przy sobie P i jest dojrzały, i wiem ze kocha mnie najbardziej na swiecie. Moj kochany :) Przepraszam ze teraz tak pisze o tym jak wy wszystkie zalamane.

My po wizycie u lekarza. maly jest podziebiony, dostał syrop wit C i wapno. no i sie leczymy... wlasnie zasnoł...

Viollet gratulacje zareczyn. no i pozostaje nam cieszyc sie waszym szczesciem....;]

misia cóż nie łatwa decyzja przed Tobą.... życze Ci bys madrze wybrała...:*

wiecie co, fajnie jak mała kopie, ale mam już dosyć tej ociężałości, niezgrabności, lenistwa, tego nie wolno, tamtego nie wolno, na dodatek w cale nie czuję się atrakcyjnie z brzuszkiem a na drugi dodatek wyskoczyły mi rozstępy na tyłku!!! z początku myślłam że może to jakieś krosty :/ ale nie kuuuuuuuu.... ROZSTĘPY!!! nie używałam żadnych specjalnych kremów oprócz oliwki praktycznie... macie coś godnego polecenia? żeby to draństwo jakoś zminimalizować????

Ej ej ej nie wolno Ci tak myślec, kazda kobieta z brzuszkiem ktora umie choc troche o soebie zadbac jest atraktycja, piekna i wogole cudowna. Odsuwaj szybko te mysli od siebie :) Nawet nie wiesz jakie ja mam rostepy na udach, tylku i jeszcze pomaranczowa skorke. Tez czuje sie ociezala ale wiem ze to tylko chwilowe, juz niedlugo bedziemy tulily swoje kochane iskiereczki i wtedy nawet przez mysl ci nie przyjdzie ze gdzies tam masz rozstepy. Naprawde :) Tak wiec nosek do gory kochana:)

Ja juz sama nawet skarpetek nie moge zalozyc, butow tak samo nie zasznuruje, czuje sie jak malutkie dziecko ktore nic nie potrafi zrobic samo ale i tak jestem bardzo szczesliwa. Staram sie ten czas ciazy wykorzystac najszczesliwiej jak potrafie :)

Soso Twoja córcia też taki niejadek? :-D

Violett gratuluje zaręczyn! :)

Paulqa ech faceci... :-(a na rozstępy nie wiem co polecić :-(

paulqa24
Witam. Ja w tej ciąży i poprzedniej używam PALMERS BALSAM NA ROZSTĘPY -Strech MArks. I jestem z niego bardzo zadowolona. Oprócz tego oliwa z oliwek.

reklama
ja mimo smarowania rozstepy mam na brzuchu takze to nie tylko zalezy od tego czy smarujesz i czym ale tez od Twojej skóryi czy jest poddatna na nie.... ;] niestety

Do góry