reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
mariola dzieki.. ja też wierze że bedzie dobrze.. niepoprawna romantyczka ze mnie i optymistka przy okazji no ale coż ja sie nie zmienie...;-)
violett kobieto zebyś sie nie zdziwiał ja czuje ze jak zajrze ano to wcale nie bedzie az tyle do nadraviania bo coś nam mamuśki ostatnio szwankują jeśli chodzi o forum;;-)

hej Laseczki=)
mój mąż niedawno do pracy pojechał, Miśka od 19 z groszami śpi /niedawno zbudziła na kaszkę, ale wypiła i śpi/, mam czas na netka=)

Ixi Kochanie dzięki za kolczyki, ale mam problem bo zamawiałam na 99% dwoje a nie troje a mi troje wysłałaś. Musimy to wyjaśnic bo nie chcę byc oszustką i zataic to. Chętnie dopłacę za te jedne=) Wybacz, że tak na ogóle piszę, ale nie będę wertowac stron żeby dojśc do Twojego postu i pisac priv.

Karolina zdróweczka dla Oliwii=*

misia92 romantyczka powiadasz... wiem cos na ten temat i przez to czasami mi jest bardzo zle. Wyobrazam sobie cudy niewidy, a moj K to cos przeciwnego do romantyka. Ale przynajmniej jestes optymistka bo ze mnie to raczej pesymistka ....

misia92 romantyczka powiadasz... wiem cos na ten temat i przez to czasami mi jest bardzo zle. Wyobrazam sobie cudy niewidy, a moj K to cos przeciwnego do romantyka. Ale przynajmniej jestes optymistka bo ze mnie to raczej pesymistka ....
mój mąż też do romantyków nie należy a przed mężem miałam pewnego Ktosia, który był mega romantykiem, byłam z nim ponad 2 lata i później przyzwyczaic się do natury mojego obecnego męża było ciężko=D Ale kocham go, mimo, że tym romantykiem nie jest. Przywykłam może. Jesteśmy ze sobą prawie 3 lata.

Ixi Dziękuję=*

reklama
ja dzisiaj padnięta, mam nadzieję, że u Was dziewczyny humorki trochę lepiej ;) Ja mam dosyć, zaraz do łóżka spadam, mam nadzieję, że tym razem nie będę znowu 10 razy w nocy wstawać.

Ostatnia edycja:
Do góry