reklama
misia92
mamusia Michasia
mariola dzieki.. ja też wierze że bedzie dobrze.. niepoprawna romantyczka ze mnie i optymistka przy okazji no ale coż ja sie nie zmienie...;-)
violett kobieto zebyś sie nie zdziwiał ja czuje ze jak zajrze ano to wcale nie bedzie az tyle do nadraviania bo coś nam mamuśki ostatnio szwankują jeśli chodzi o forum;;-)
violett kobieto zebyś sie nie zdziwiał ja czuje ze jak zajrze ano to wcale nie bedzie az tyle do nadraviania bo coś nam mamuśki ostatnio szwankują jeśli chodzi o forum;;-)
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
hej Laseczki=)
mój mąż niedawno do pracy pojechał, Miśka od 19 z groszami śpi /niedawno zbudziła na kaszkę, ale wypiła i śpi/, mam czas na netka=)
Ixi Kochanie dzięki za kolczyki, ale mam problem bo zamawiałam na 99% dwoje a nie troje a mi troje wysłałaś. Musimy to wyjaśnic bo nie chcę byc oszustką i zataic to. Chętnie dopłacę za te jedne=) Wybacz, że tak na ogóle piszę, ale nie będę wertowac stron żeby dojśc do Twojego postu i pisac priv.
Karolina zdróweczka dla Oliwii=*
mój mąż niedawno do pracy pojechał, Miśka od 19 z groszami śpi /niedawno zbudziła na kaszkę, ale wypiła i śpi/, mam czas na netka=)
Ixi Kochanie dzięki za kolczyki, ale mam problem bo zamawiałam na 99% dwoje a nie troje a mi troje wysłałaś. Musimy to wyjaśnic bo nie chcę byc oszustką i zataic to. Chętnie dopłacę za te jedne=) Wybacz, że tak na ogóle piszę, ale nie będę wertowac stron żeby dojśc do Twojego postu i pisac priv.
Karolina zdróweczka dla Oliwii=*
misia92 romantyczka powiadasz... wiem cos na ten temat i przez to czasami mi jest bardzo zle. Wyobrazam sobie cudy niewidy, a moj K to cos przeciwnego do romantyka. Ale przynajmniej jestes optymistka bo ze mnie to raczej pesymistka ....
ixidixi
Fanka BB :)
Ja już po zajęciach.. trochę się wydarzyło dzisiaj... ale to opiszę jutro. Jestem padnieta
Vegas bo to gratis jest
Dobrej nocki!
Vegas bo to gratis jest
Dobrej nocki!
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
mój mąż też do romantyków nie należy a przed mężem miałam pewnego Ktosia, który był mega romantykiem, byłam z nim ponad 2 lata i później przyzwyczaic się do natury mojego obecnego męża było ciężko=D Ale kocham go, mimo, że tym romantykiem nie jest. Przywykłam może. Jesteśmy ze sobą prawie 3 lata.misia92 romantyczka powiadasz... wiem cos na ten temat i przez to czasami mi jest bardzo zle. Wyobrazam sobie cudy niewidy, a moj K to cos przeciwnego do romantyka. Ale przynajmniej jestes optymistka bo ze mnie to raczej pesymistka ....
Ixi Dziękuję=*
reklama