Ooo tak w 100% popieram Elizke, krem ma tylko nam pomoc nawilzyc skore aby byla jedrniejsza, ale tak samo nawilzymy zwykla oliwka jak i kremem na rozstepy. A jak maja sie pojawic to pojawia. Nie zaradzimy na to nic.
reklama
misia92
mamusia Michasia
mariola ja go kocham i mam nadzieje ze on mnie też bynajmniej tak mówi... gdy okazało sie ze bedziemy mieli dziecko to sie ucieszył i nadal sie cieszy tym bardziej ze bedzie syn... tylko ja po prostu czasami czuje sie odtrącona, tak jakby był ze mna tylko ze względu na dziecko... mamy możliwość widywać sie w sumie tylko w weekendy bo on póżno wraca z pracy ja wcześnie chodze spać a czasami zamiast widziec sie piątek sobota niedziela widzimy sie tylko raz bo on ma milion innych spraw. jeżeli już chce być ze mną to powinien każda wolną chwile mi poświecać. w tamte wakacje przyjeżdzał codziennie niezależnie od tego jak bardzo był zmęczony po pracy choćby na pół godziny ale codziennie i to rowerem bo ma tylko 2 km... zobaczymy jak to bedzie jak Maleństwo będzie już z nami..;-)
a co do rozstępów to mi w 3 miesiącu wyskoczyły na piersiach... i mam cycki w zebre dosłownie. ale jakoś mi to nie przeszkadza;-) wczoraj zauważyłam 3 na brzuchu ale nimi też sie nie przejmuje... smarowąłam sie od początku tylko oliwką i do tej pory pomagało ale jak widać jeśli którejś są przeznaczona rozstępy to tak bedzie...
a co do rozstępów to mi w 3 miesiącu wyskoczyły na piersiach... i mam cycki w zebre dosłownie. ale jakoś mi to nie przeszkadza;-) wczoraj zauważyłam 3 na brzuchu ale nimi też sie nie przejmuje... smarowąłam sie od początku tylko oliwką i do tej pory pomagało ale jak widać jeśli którejś są przeznaczona rozstępy to tak bedzie...
Ostatnia edycja:
misia a wy nie macie mozliwosci zamieszkania razem?? Albo Ty u niego albo on u Ciebie. Tak na pocieszenie to moj P tez pracuje calymi dniami, wychodzi o 8 wraca o 21-23 w soboty tak samo. Wiec mamy tylko niedzieleale tez zawsze cos do roboty jest. On tlumaczy ze teraz pracuje tyle godzin bo chce zarobic jak najwiecej i ze jak urodze to bedzie wiecej czasu w domu.
misia92
mamusia Michasia
ale chyba lepiej ze przed ślubem niż po... a co do zamieszkania razem to owszem mamy możliwość mieszkania u niego i tak chyba bedzie jak wróce do szkoły bo wtedy jego mama bedzie zajmowac sie Michasiem bo moja pracuje na zmiany wiec nie zawsze by mogła. jego rodzice są w porządku siostra też. i przekonałam sie o tym zanim zaszłam w ciąże wiec wiem ze sie nade mną nie litują... ale czasami wydaje mi sie ze to jego mama i siostra bardziej sie o mnie martwią niż on..;-) a ja do niego nie pisze. to on powinien sie interesować mną i naszym dzieckiem i powiem wam ze działa jeszcze miesiąc temu potrafił sie odezwac rano a póżniej dopiero wieczorem a teraz co godznike półtorej..;-) takze ja mam nadzieje ze bedzie dobrze. mam teraz duzo czasu na myślenie...;-)
Liza
Fanka BB :)
dokładnie, trzymamy kciuki:*
lolkak
Październikowa Mama Mai
Elizka głosowałam, ale nie wiem czy głosy zaliczone, bo nie mam żadnego potwierdzenia Dobrze, że chrzciny się udały. Bo to, że z małym byłaś u lekarza to już mniej optymistyczna wiadomość:-(
Liza
a no tak bywa... jak jedno jest ok, to drugie sie pierdzieli...Elizka głosowałam, ale nie wiem czy głosy zaliczone, bo nie mam żadnego potwierdzenia Dobrze, że chrzciny się udały. Bo to, że z małym byłaś u lekarza to już mniej optymistyczna wiadomość:-(
dobra lece bo maz przywiózł płyte z wesela co bylo w lipcu i jutro moze wam powstawiam zdjecia z niego;-)
do jutra:*
misia92
mamusia Michasia
dzięki dziewczyny. ja tez mysle ze to wszystko wyjdzie w praniu...
a ja siedze w dwóch swetrach i pod kocem i powiem wam ze wcale mi nie jest gorąco... ale moja mamusia już pali w piecu żebym nie zmarzła..;-) cos cichutko i puściutko tutaj...
a ja siedze w dwóch swetrach i pod kocem i powiem wam ze wcale mi nie jest gorąco... ale moja mamusia już pali w piecu żebym nie zmarzła..;-) cos cichutko i puściutko tutaj...
reklama
.Aneta.
Nie wpadam tu często to mam, ciężko mi nadrobić, tyle się tu dzieje
U nas wszystko ok Zuzce wyszły kolejne ząbki, zaraz muszę na suwaczku zmienić Ogólnie mała maruda z niej, dalej nie śpi w nocy, no ale trudno i tak jest kochana
Ogólnie przejrzałam jej zabawki i ciuszki i powystawiałam na allegro, jak na razie coś tam się licytuje, dobrze by było gdyby wszystko poszło, bo pieniążki wrzucam Zuzce do skarbonki
Jakbyście chciały zobaczyć to link mam na dole w sygnaturce Zapraszam ;-);-)
Kupiłam Zuzi zebre-skoczka z fisher price, czekam aż dojdzie, mam nadzieję, że Zuzia będzie zadowolona
lolkak a Ty dalej w dwupaku ? ojj ale Cię męczą :-( ja też miałam CC, ale mi zrobili 5 dni przed terminem, bo po co czekać na skurcze, skoro tak czy inaczej będziesz miała CC
elizka no to czekamy na zdjęcia
Nie pamiętam co miałam jeszcze napisać
U nas wszystko ok Zuzce wyszły kolejne ząbki, zaraz muszę na suwaczku zmienić Ogólnie mała maruda z niej, dalej nie śpi w nocy, no ale trudno i tak jest kochana
Ogólnie przejrzałam jej zabawki i ciuszki i powystawiałam na allegro, jak na razie coś tam się licytuje, dobrze by było gdyby wszystko poszło, bo pieniążki wrzucam Zuzce do skarbonki
Jakbyście chciały zobaczyć to link mam na dole w sygnaturce Zapraszam ;-);-)
Kupiłam Zuzi zebre-skoczka z fisher price, czekam aż dojdzie, mam nadzieję, że Zuzia będzie zadowolona
lolkak a Ty dalej w dwupaku ? ojj ale Cię męczą :-( ja też miałam CC, ale mi zrobili 5 dni przed terminem, bo po co czekać na skurcze, skoro tak czy inaczej będziesz miała CC
elizka no to czekamy na zdjęcia
Nie pamiętam co miałam jeszcze napisać