reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
IXI sytuacja nieciekawa nowosci z dzis jeszcze nie wiem. Wszystko na biezaco pisze na zamknietym.

Kingusia kornelcia jest poprostu cudowna. Taki maly anioleczek:)

Lolkak ja to mam nadzieje ze jutro cie juz zatrzymaja!

clio gratulacje odpadniecia pepuszka:)

Hej dziewczynki :* Ja sobie oczywiscie leżakuje z Amelka, i sie nudze.
Widze ze u was weekend niezaciekawy, szkoda. U mnie był cudowny, tzn sobota taka sobie bo siedzialam caly dzien sama ale w niedziele moj kochany mi sie oświdczyl :) Jestem taka szczesliwa :)
Clio ciesze sie ze sobie tak dobrze radzisz z Alexem :) Oby tak dalej :) ślicznie wygladacie :)
Vegas piękna ta Twoja córeczka :)
Kingusia ale pocieszna dziewczynka z Kornelci :)
Moja amelka dzis w nocu chyba probowala wydostac sie przez pepek, myslalam ze juz oszaleje, tak sie rozpychala ze az mi lzy z bolu polecialy. Ehh rano tez sie rozpychala ale wtedy i ja ja przesuwalam powiedzmy bo jak sie wypchnela kolanami albo stopami to ja tam lekko przyciskalam i uciekala ale za chwile znwou to samo.

Violett gratuluję Kochana zaręczyn=) Jak ja pomyślę o swoich to aż mi miło na serduchu choc to było dosyc dawno temu, ale pamiętam jakby to było wczoraj=)

Moja Mała właśnie ma drzemkę. Czy Wasze dzieci lubią warzywa? Moja uwielbia! Aż mile zaskoczona jestem bo ja nie przepadam=] No ale zdrowe są, więc często Małej je robię na obiadek i pałaszuje aż uszka jej się trzęsą.

Mąż dzisiaj ma nocki, więc pośpię z Misią w wyrku razem. Kurcze jak ja nie znoszę nocek bez męża=P Wiem, że to śmieszne, ale boję się ciemności=P

Wlasnie jako tako nadrobilam CLIO GRATKII MALUSZKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:)
DZIEWCZYNY mam pytanie moja mala ma takie biale plamki na zablacj dwoch czy to moze byc prochnica ?? wiece moja mala karmila ja slodkim jak to babcia rozpieszczala czym zapobiecp rochnicy u dziecka troche jestem zla

Ostatnia edycja:
dziekuje bardzo dziewczynki.
Vegas wcale nie glupio bo ja tez niecierpie nocek bez mojego P :( Normalnie szalu dostaje ale cale szczescie jest ich bardzo malo :) Ale on tez nie znosi spac bezemnie. Niedawno jak bylismy u jego rodzicow i braci to sobie troszke popil no i ja stwierdzilam ze j sobie wroce do domku sama bo to pociagiem a on niech sobie zostanie i wroci rano, no i ja wrocilam sobie do domku, juz prawie usypialam bo byla kolo 23 a ten dzwoni do mnie ze wlasnie jedzie pociagiem do mnie bo nie moze bezemnie wytrzymac :) hehe smiac mi sie z niego chcialo strasznie.
Super ze Twoja cora lubi warzywka, wie co zdrowe :)

reklama
Wiesz ja kiedyś jak byłam ze swoim ex to on się naczytał masę książek o duchach, itp. i mi potem w ciemnościach to opowiadał. Najgorsze, że oczywiście wierzyłam w nie bo on był święcie przekonany, że skoro tak jest napisane w książkach to to prawda. I potem bałam się w nocy spac, wiecznie gdzieś widziałam, czułam ducha, albo coś mi szeleściło, albo miałam zwidy i omamy, Booże=D Do tego uwielbiam horrory i prócz duchów boję się różnych kolesi zamaskowanych, różnych morderców.. hyhy. Ale i tak oglądac zamierzam horrory, to mój ulub. gatunek filmu. Pająki obrzydliwe są dla mnie, boję się ich, jak wiem, że są w pobliżu łóżka to nie zasnę, zaraz wołam męża by to coś sprzątnął /nie zabijał/ bo ja spac nie będę. Brrr. No ale duchy pobijają wszystko u mnie hehe.

Do góry