reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

u mnie julka je praktycznie wszytsko ale za to mam mega problem z piciem! ona nie chce nic w ogole pic!
odkrylam ze chce kakao ale czy topo nie est raczej ajko mleczko? bo normalnie jej robie na mleku krowim raz czy 2 razy dziennie to kakao. ale soczku herbaty ani wody nie tknie! co ja mam zrobic? boje sie ze to nie dobrze ze ona nie pije plynow procz mleka z kaszka i tego kakao!

mam wiesci co z kredytem. o tym na zamknietym.

Ostatnia edycja:
reklama
i nic nie kupiłam :dry:

i zapomniałam kompa wyłączyć tak się śpieszyłam :dry:

mój Kuba to mało co je :dry: i ostatnio o dziwo troszkę herbatki owocowej z hippa się napije a tak to nic :dry:

edit.

jakiś taki mało optymistyczny ten mój post :-D

to ja sie z wami zamienie moja to tylko pije i pije maskra o jedzeniu to nawet nie mysli ;;/

patrycja to witaj w klubie niejadkow :p

a ty violet :p widze ze jestes w wieku mojej siostry szkoda tylko ze ona nie chce miec dzieci hehehe
ja caly czas sie staram ale jakos ciezko mi zajsc w ciaze ;.

Ostatnia edycja:
NIE NADĄŻAM ZA TYM FACETEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"bardzo mocniutko was kocham." wiadomość od A.

:( co ja mam robić, jak się zachować :( ja już wariuje, i w cale nie czuję się lepiej po tym :( czuję się jak zabawka...

Ps. no i ja też się już nie mogę doczekać mojej malutkiej jak będzie krzyczała mama piciu albo jeść :-D

Ostatnia edycja:
a ja chwilke polezałam a teraz zrobiłam obiadek dla wszystkich bo mama musiała jeszcze jechac z moim bratem do lekarza wiec nie miała czasu...;-)

humor mi sie poprawił niesamowicie bo znalazłam już nowy sezon Grey's Anatomy na necie i to nawet z napisami wiec sobie zaraz obejrze..;-)
violett gratki wielkie. jak miło widzieć szczęśliwą wśród nas...
K napisął wczoraj ze dzis wieczorem przyjedzie. zobaczymy czy nie zapomni... miał mi przywieść ciuszki od jego siostry to bym miała zajęcie na jutro bo przy takiej pogodzie wyschłoby pare serii prania...;-)

NIE NADĄŻAM ZA TYM FACETEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"bardzo mocniutko was kocham." wiadomość od A.

:( co ja mam robić, jak się zachować :( ja już wariuje, i w cale nie czuję się lepiej po tym :( czuję się jak zabawka...

Ps. no i ja też się już nie mogę doczekać mojej malutkiej jak będzie krzyczała mama piciu albo jeść :-D

najwazniejsze bys ise nie denerwowala ja naprawde to bylam zabawka w rekach mojego ex wiesz ja zaluje ze ogn ie zostawilam jak bylam w ciazy ale moze u ciebie syttuacja jest troche inna

reklama
widze że u was też taki sam nastrój jak u mnie chociaż słońce czasem świeci...
dziś moja mama powiedziała mi to samo.... zebym zastanowiła sie czy na pewno chce sie wiązać z K bo moze jednak lepiej mi bedzie bez niego... coś w tym jest a ja zamiast sie uczyć myśle ... i coraz częsciej dochodze do wniosku ze moja mama ma jednak racje....

misia a czego tak piszesz nie jest wam razem dobrze?? Czy to zwiazek tylko ze wzgledu na dzidzie??

paulaq masz przykra sytuacje z facetem pomysl co najlepsze bedzie dla Ciebia a w szczegolnosci dla dziecka, nie warto podejmywac jakochkolwiek decyzji pod wpywen begatywnych uczuc

a ja sobie ogladam fotki na nk Vegas nala jest bossssssska taka blond krolewna

dziewczyny pisalyscie o butelkach lovi samosterylizujących jak to dziala ile kosztuje

rozpakowal sie ktos :)??

Mi dzisiaj Kuba w nocy budzil sie co chwile z przerazajacym placzem i nie bylo mowy o spaniu w lozeczku musialam go wiac do siebie cala noc spal przy cycu jestem niewyspana. Pozatym moj Kubek cos stracil apetyt od kilku dni musze mu wpychac kaszki obiadki zupki i deserki... zyl by tylko na cycu, ale tak juz nie mozne prawda ??

Do góry