reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
no ale 12 dni to juz przeciez w srode. nie no masakra. jaki totalny brak odpowiedzialnosci za to malenstwo mieszkajace w Twoim brzuszku.
Umi tez cos wie na ten temat gdyby sama neizaczela miec przykrych przerazajacych doswiadczen pewnie by ja dalej trzymali.
zreszta jak juz urodzisz to ci cos napisze etraz nie bede cie straszyc niczym.

Umi Nie wiem czy Ride nie działa na coś takiego, takie lepy na mole to są. Ja ostatnio w szafie teściowej znalazłam mole. Wszystkie jej futra pogryzione i się rozwalają od tego. Ale mole ubraniowe to co innego.
Daffi Ja nawet z tym co potrafię nie podołałabym temu wyzwaniu. A portrecik już wysłany. :-)

Nadrobiłam tak trzy po trzy
Elizka zagłosowałam ale mi cos wyskoczyło i nie wiem czy sie głos dodał:/
Daff To tak jak mój Kacper on tez ma manie zamykania drzwi hihi:-) Mysle ze Julka tez bedzie taka wiesz wszystkie nowe czynnosci cieszą dziecko i puki sie nie znudza to chetnie pomagają:-) Kacper np kocha odkurzać:-p
lolkak jesli minie 12 dni nie odpuszczaj musza cie przyjać bez dwóch zdań... Na prawde dobrze ci radze pilnuj tego ja w sumie odpusciłam i cieszyłam sie, że mój lekarz był taki elastyczny i stwierdził ze mam sie zgłosic jak zacznie sie akcja a jakbym była po terminie to spokojnie moge po maturach wszystkich przyjsc, ale to jest nie prawda to tylko zbywanie ludzi. Nie mam zamiaru cie w tym momencie straszyc ale fakt jest taki ze 12 dni po terminie powinni cie juz przyjac na oddział i muszą to zrobić, a najlepiej byłoby jakbyc córci przegadała hihi i sama by zechciała wyjść

edit Ewi to wlasnie mole żywieniowe... znalazłam wegeta zaatakowaną i w ogóle niektóre przyprawy wszystko poszło w kosz... nawet jedna kaszka kacpra. Dosłownie sie załamałam:/ Off nie działa juz próbowałam tzn działa ale na fruwajace a ja mam larwy i je tylko przymula troche

Umi haha no popatrz nasz kacper boi sie odkurzacza.. jak tylko podejdzie do miejsca gdzie on stoi to ucieka czasem nawet placze:p
ale do wydurniania sie jest pierwszy.
ale np za to wczoraj ubijał z moja mama schabowe. i to mu sie bardzo podobalo.
zobaczymy jak bedzie z Julka puki co nawet sie niepodzieli chrupkiem czy czymkolwiek innym.

Ewi to super:) juz sie doczekac nie moge az go oprawie i powiesze na scianie:D

Daff Kacper sie od poczatku dzielił wszystkim ma to po mnie:-p nawet jak ma paluszka to potrafi podejsc do mnie i mnie karmic raz on raz ja raz Tomek:-p a co do odkurzacza to jak chce cos usmażyć, a wiem ze bedzie pryskało to wyciagam młodemu odkurzacz i tak z nim łazi oczywiscie nie właczam do pradu, ale juz nie raz widziałam jak młody próbował to zrobic w pore jednak reagowałam....

Hej Wam:sorry:

Nawet nie mam siły Was nadrobić..
Przeżywam kryzys. :confused2: W nocy nie śpię... niemiłosiernie bolą mnie plecy..
Nie mam humoru, wszystko mnie dobija. Mały od 2 dni męczy mój pęcherz-nieprzyjemne uczucie.
Do tego dzisiaj rozpoczęcie roku.. D. miał się zwolnić z pracy i mnie zawieźć na uczelnie no i być tam ze mną... później stwierdził, ze lepiej jak mnie zawiezie tata (który sam to zaproponował) ale D. miał dalej od razu po pracy po mnie jechać.. a dzisiaj rano mi oświadczył, że niech już lepiej tata tam na mnie poczeka (3h) bo nie opłaca się dwa razy jeździć.. a miał mi pokazać co i jak.. jestem zła. Tata jeszcze nie wiem, zastanawiam się czy to olać i nie wrócić autobusem:confused2:
Do tego wczoraj były chrzciny małego.. rodziny w cholere, nie dało sie nawet odpocząć.

Eh i Oliś szaleje.. on chyba nigdy nie śpi. TAK mnie kopie, że już mnie boli wszystko.. a to po żebrach.. po żołądku.. :eek:

Clio śliczny maluszek, świetnie wygladasz po porodzie :tak: widziałaś ten teledysk?
Daffi jak sytuacja u Was?

hejjjjjjj :-D

clio superowo wygladasz! a Alex slodziak!!!!! :-D
przylaczam sie do zdania dziewczyn- nie wygladasz jakbys dopiero urodzila dziecko :tak:

Vegas jakie ma bujne wlosy Twoja niunia :elvis: slicznie ! :-D
tez zastanawiam sie nad kupnem tej zabaweczki - fisher price'a , tylko, ze moja niunia to bedzie teraz wcinac te klocki :szok:

u mnie ok, niuncia tez sie jakos trzyma :-)
wstajemy zawsze po 7 :-) wiec dla mnie to juz chleb powszedni...
to nie tak jak kiedys jak wstawalam sobie po 10 czy o 12 nawet :-(
no, ale coz :-D jak sie widzi rozesmiana buzke dziecka od razu chce sie zyc :rofl2:

co do nowosci, moj ex przyjechal do Londynu...
niby pracowac tutaj i zyc - wolna droga, Londyn jest duzy :tak: kazdy moze robic co chce i zyc gdzie chce

ale chce zobaczyc malutka...

nic w ogole sie nie interesowal, nie dal ani grosza na nia, a chce ja zobaczyc... chore :baffled:

jak pomysle o tej sytuacji nie wiem co robic :szok:

Załączniki

• DSC00032.jpg
    DSC00032.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC00030.jpg
    DSC00030.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC00081.jpg
    DSC00081.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC00007.jpg
    DSC00007.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC00022.jpg
    DSC00022.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00027.jpg
    DSC00027.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC00123.jpg
    DSC00123.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Dzień dobry Dziewczynki=)
Ale mnie głowa od samego ranka boli, okropnośc. Wzięłam tabletkę i liczę, że minie.
U Małej katarku już malutko, ufff. Jaka to ulga.
Mężuś pojechał do swojej ciotki malowac kuchnię. Ostatnio /od soboty/ jest między nami tak idealnie, że aż się boję, że ten czar pryśnie. Ale trzeba myślec pozytywnieeee=)
Ah i jakie słonko u nas. Tak ma byc ponoc do końca tyg.

Kingusia śliczną masz córeczkę=) taka Słodzinka!=) Kochana ja też nie rozumiem tego Twojego ex. Skoro nie interesował się córą, w dodatku nie dał ani grosza - żałosne!! ma czelnośc jeszcze proponowac spotkanie.

Ostatnia edycja:
Do góry