reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

:zawstydzona/y: cóż... jesli chodzi o zareczyny to własnie zauwazylam ze zgubilam pierscionek zareczynowy.......:-( kurde tylko gdzie on sie zawieruszyl?????:wściekła/y::angry::confused: mam nadzieje ze sie znajdzie.... spadł mi z palca niedawno.... bo jeszcze godzine temu mialam go noo...!:wściekła/y::confused:
ja swój niestety też zgubiłam, ale przez lato na ogrodzie chyba.. nigdzie nie znalazłam.. nawet mężowi nie mówię bo byłoby mu przykro.. dobrze, że nie zgubiłam obrączki..

migotka moje gratulacje!

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny ja sie tylko melduje. nie mam chwilowo czasu zeby nadrabiać.
od rana mam manie sprzątania hehe to chyba ten syndrom wicia gniazda... :-)
mam pytanko czy was pod koniec ciąży też tak bolały biodra??? ja wystarczy że poleże troche i sie podnieść nie moge potem jak chodze to masakra...

migotka gratulacje ... moje zaręczyny były pół roku temu a też jakby wczoraj...;-)

hej dziewczyny ja sie tylko melduje. nie mam chwilowo czasu zeby nadrabiać.
od rana mam manie sprzątania hehe to chyba ten syndrom wicia gniazda... :-)
mam pytanko czy was pod koniec ciąży też tak bolały biodra??? ja wystarczy że poleże troche i sie podnieść nie moge potem jak chodze to masakra...

migotka gratulacje ... moje zaręczyny były pół roku temu a też jakby wczoraj...;-)

Misia mnie bolą biodra jak śpie, wiadomo na plecach ciężko więc śpie na boczkach, ale jak nie jeden to drugi i czasem tak się kręce w nocy że grrr... aż się wkurzam, ale zauważyłam że częściej mi się to zdarza jak nocuję u swojego, niż w swoim domu.

Ja dostałam w lutym od A. taki pierścionek, ale sama nie wiem czy on jest zaręczynowy... :( w ogóle to czasem widzę to wszystko w takich barwach ze płakać się chcę :(
Niby mówi że kocha... ale jak jadę do swojego domu to się w cale do mnie nie odzywa... :( nie interesuję nic kompletnie zero... :( niby też cieszy się z tego że będziemy mieć dziecko, ale wiem że to dziecko już nad do siebie nie zbliży i tak naprawdę to jak piszę to wszystko to aż serce mnie ściska i gardło a łzy napływają do oczu.

mnie tez bardzo bolą biodra szczególnie w nocy ,aż się budzę.Obrączkę jak zdjęłam w sobotę tak jej wcisnąć nie mogę na palucha tak mi napuchły:( a bez niej się czuję jakby mi czegoś brakowało,tak mi jakoś ciężko.

Paulqa24 nie smutaj Kochana bo i mi się smutno zrobiło...porozmawiaj z Nim o swoich odczuciach o tym co Cię gryzie. Będzie dobrze zobaczysz...musi być dobrze:)Główka do góry!

ja też kąpie :tak

hej dziewczyny, ja własnie do domu wrociłam,ze szpitala wczesniej byłam u mojego "byłego" chlopaka na obiadku:) który swoją drogą był przepyszny, nawet deser był ale z cukierni.
napisałam "byłego" bo od dzis nie jest już moim chlopakiem tylko moim narzeczonym. jestem chyba najszczesliwsza w zyciu sie tego nie spodziewałam po nim,
jeszcze dwa tygodnie temu zyłam normalnie jak by mi ktos powiedzial ze bede miała dziecko i do tego wyjde za maz to bym wysmiała a teraz wszystko jest inaczej, lepiej.
no to gratulacje!!!!!!!!!! :-D
Misia mnie bolą biodra jak śpie, wiadomo na plecach ciężko więc śpie na boczkach, ale jak nie jeden to drugi i czasem tak się kręce w nocy że grrr... aż się wkurzam, ale zauważyłam że częściej mi się to zdarza jak nocuję u swojego, niż w swoim domu.

Ja dostałam w lutym od A. taki pierścionek, ale sama nie wiem czy on jest zaręczynowy... :( w ogóle to czasem widzę to wszystko w takich barwach ze płakać się chcę :(
Niby mówi że kocha... ale jak jadę do swojego domu to się w cale do mnie nie odzywa... :( nie interesuję nic kompletnie zero... :( niby też cieszy się z tego że będziemy mieć dziecko, ale wiem że to dziecko już nad do siebie nie zbliży i tak naprawdę to jak piszę to wszystko to aż serce mnie ściska i gardło a łzy napływają do oczu.
Kochana jeszcze Wam się życie do góry nogami przewróci jak się maluszek urodzi i może zmieni się wszystko na lepsze czego Wam z całego serca życzę :tak:

Eliza mam nadzieje że się znajdzie :sorry:

mały śpi a ja nie wiem co ze sobą zrobić :-(

9 pazdziernika mamy wesele meza siostry a 26 mam termin porodu i nie wiem czy mam isc czy nie:( niby dobrze sie czuje a jak troszke potancze albo cos to mnie wywioza na porodowke....:( podpowiedzcie cos....

9 pazdziernika mamy wesele meza siostry a 26 mam termin porodu i nie wiem czy mam isc czy nie:( niby dobrze sie czuje a jak troszke potancze albo cos to mnie wywioza na porodowke....:( podpowiedzcie cos....

idź baw się i szalej co ma być to będzie a po porodzie ciężko będzie Ci się wyrwać:tak:

reklama
Do góry