reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej kobietki....
Eliza zagłosowałam :)
Vegas ja startowałam w tym konkursie jakieś 2 miesiące temu i miałam 5 miejsce.... :)
Daff jak tam sytuacja u Was??
Clio na pewno nie możesz fasoli kapusty niczego smażonego...hmmm.... wiecej nie pamietam... ale próbuj po woli... w końcu tez coś musisz jeśc Kobieto....
a pepuszek odpadnie.. nie martw sie :)
edit:
aaaaa co do suchej skóry to Kubie strasznie sie łuszczyła skóra.... oliwki nie pomagały na to za bardzo.... ja kupiłam mleczko nawilżające z Nivei... do tej pory go używam .... :)
Kiniorek W dniu tak wielkiej decyzji podjęcia
Waszego ślubu dla serca i szczęścia
chce złożyć Wam życzenia
niezmiennego powodzenia,
jak ogień gorącej miłości,
co dotrwa do późnej starości,
wyjścia z każdej sytuacji
i pozytywnych wibracji.

18416_%C5%9Alubne%20obr%C4%85czki%202.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Absorbujący :D ale już zaczynam wpadać w rytm i mam nadzieję że on też :D pępek nie umie mu odpaść ;/ troche mnie to martwi ale zobaczymy daj nam ten weekend :) a tak to nie płacze dużo staram sie go rozszyfrowywać w miarę rozwoju sytuacji :) jedynie mam problem z jedzeniem :( nie do końca wiem co i jak jeśca nie chce wyprubowywać zeby Alexowi potem się to kolką objawiło :( aaa i łuszczy się jak mały wąż:p ciagle go samruję alei tak hehe

Co do jedzenia to ja nie wiem jak ono będzie u mnie wyglądało, bo ja jem głównie nabiał, mięso to średnio. A mleko itd to przecież podstawowy "uczulacz":-(

Kiniorek Dużo Szczęścia na Nowej Drodze Życia :-D :-D:-D:-D:-D

lolak czytałam na BB że mleko powinno sie pić chyba ze jest alergia, ja też uwielbiam nabiałz miesem to średnio ale dżemy makarony kluski .... ryż sos (ale domowy) pomidorowy zupy ... mniam ale boje sie mojemu królewiczowi zaszkodzić :-(

hej
wczoraj już nic nie pisałam bo kiepsko się czułam:(
ale dziś mi juz lepiej, dziękuję za słowa wsparcia no i co ma być to będzie, niedługo żadni faceci nie będą mi potrzebni jak przeleje całe swoje uczucie na malutką.

clio też się boję tego co ja będę mogła jeść :) a raczej czego nie, i na tą chwilę to jak czytam i piszą tego nie można tamtego nie można to coraz bardziej mi się wydaję że pozostanie mi tylko woda do picia :)

lolkak cierpliwości jeszcze chwilkę :) tylko wstrzymaj się w weekend może, słyszałam że weekendowy personel nie jest najlepszy w szpitalach, wszystko z łachą, niemili itd. Nie wiem czy to prawda ale dużo takich opinii słyszałam.

Idę jakieś śniadanko wsunąć bo już 12 dochodzi i malutka już w brzuszku się chyba domaga :-D

swoją drogą, jak się kładę spać, nawet jak jestem strasznie zmęczona i mała mi zaczyna mi się tak rozpychać, czuję jak mi jeździ nóżkami rączkami tak że cały brzuch się trzęsie to momentalnie spać mi się odechciewa a mam ochotę się śmiać, bardzo pozytywnie na mnie to wpływa:)

hej:)
co do rodzenia w weekendy to ja rodzilam z piatku na sobote cala noc i narzekac nie moge:) przy porodzie byl ordynator,zartowal ze mna ile wlezie bym jakos przetrwala ten porod:)

My po kontrioli,przez weekend maly ma brac jeszcze zastrzyki i w poniedzilek kontrola. Ja za to czuje sie co raz gorzej i pewnie w poniedzilek tez czeka mnie lekarza.

Kiniorek wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia:)

Ja zaczęłam rodzić w niedziele. Miałam mega skurcze a tylko 1 cm rozwarcia-a położna kazała mi wziąść ciepłą kąpiel i iść spać. Od 22 łaziłam za nimi a one nie chciały się mną zająć. Podłączyły mnie o 2 na 3 godziny pod ktg. Obok był tylko jeden poród. Ale rodzinny. Sama mi położna powiedziała,ze nie ma czasu,bo ona ma umówiony poród rodzinny. Coś okropnego_Odłączyły o 5 i kazały wrócić o 6. Wtedy zmienił się personel i dopiero zaczęli działać. Wtedy przyszła super położna. Dali mi kroplówkę i zaczęlo się robić większe rozwarcie.Urodziłam o 10.50-szybko jak dopiero od 6 się mną zajeli.
Nie fajnie jest rodzić w weekend-a szczególnie w niedziele.

Hej dziewczyny, dzieki za głosiki, i prosimy o nastepne;-)
Ja dzis mam urwanie gowy, dopiero jem obiad;] i tak wpadłam do was na chwile;-)
Zaliczylam dzis nawet fryzjera, bluzke kupilam:-D hehe;-) no atak to przygotowania do dnia jutrzejszego......
chce juz go miec za sob:dry:
a za oknem wreszcie słonce:-D hehe

KINOREK wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!! :***

Witam a ja nie pisałam bo odnawiałm spiżarnie i sypialnie teraz został mi pokój Oliwki ale elektryk inaczej musi mi gniazdka wyprowadzić a potem tynkarz zalepić dzióry i pomalujemy a reszta stanie w miejscu bo w poniedziałek wieczoerm wpadłam w poślizg i miała czołowe z ciągnikiem i cały przód w aucie skasowałam także nowy duuuuuuuuuuży wydatek na chwile obecną pan wyceniła robocizne i częsci na 5 tyś a to początek obłęd. Dobzre że oliwka w domu została bo bym sobie nie darowała a wczoraj poszłam do gina na usg żeby sprawdzić czy z dzidzią ok. mówi że ok będzie syn>>>>>>>>>> tata niby się czieszy ale jakoś mowi że myślał że będzie druga dziewczyna>>
super, parka=) gratuluję!

Ja rodziłam z niedzieli na poniedziałek. Nie no w sumie to poniedziałek był bo po 3 odeszły mi wody, od 5 leżałam na porodówce, i tak dalej i tak dalej a o 8.10 byłam już mamusią=) To chyba miałam pełną siłek brygadę po Mikołaju=D

KINIORKU KOCHANY NAJLEPSZEGO NA TEJ NOWEJ DRODZE ZYCIA. OBY WAM ZAWSZE BYŁO Z GÓRKI I MIŁOŚC ZAWSZE BYŁA Z WAMI=D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry