reklama
Liza
Fanka BB :)
hej=)
nasza nocka rewelacja. W ogóle te noce od paru dni są super, odpukac oczywiście.
Perła zaraz kończy drzemkę a ja sobie ogarniam pomału dom. Mam lenia, więc tempo ślimacze=p
Na obiadek dziś moje ukochane karminadelki=)
Kolia ja Małej dziennie zakładam już rajtki, ale na spacery chodziła jeszcze bez kocyka na nóżki. Zapewne na dniach się to zmieni bo coraz chłodniej..
Kurka.. Mała zaczęła kaszlec..=( co byłoby dobre dla takiego Malca na kaszel?? pierwszy raz się z tym borykamy.
dobra, moja mama pojechała po syropek do apteki.
Ja moim daje Lipomal;] 2,5ml 3razy. malemu a strasze po 5ml dostaja
lolkak
Październikowa Mama Mai
Dziewczyny ja do szpitala wybieram się po 15 dopiero ;-) Wcześniej nie ma po co bo utknęłabym w mega kolejce ;-) A tak to poczekam jedyne 2-3 godzinki. Na tą chwile na pewno nie rodzę ;-) :-)
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
no właśnie mama wpierw chciała jej zrobic z cebuli syrop, ale ja nie wiem czy nawet cebulę można już podawac, więc mama zajechała do apteki po syrop. Mam nadzieję, że zdziała cuda a jak nie to wt śr do lekarza. Możliwe, że Mała ma kaszel bo ten katarek jej spływa - ja np. mam zawsze po katarze kaszel.vegas odkad młody skonczył roczek jak pojawia mu sie kaszel to robie mu syrop z cebuli i miodu. Uwielbia go. Ale chyba przed rokiem miodu sie nie podaje nie wiem.
ewi jak tam maluchy?
Fikusek właśnie mam ten syrop hehe.
Serduszko1
Ewii a no moga mogą.... Z Sebusiem ząbkowanie była bez jakichkolwiek dolegliwości... kuba nadrabia hehe....
Vegas ja daje Lipomal i Mucosolvan....
Umi no to sie dowiedzialas jasności hahahaha z Kacpra rosnie niezłe ziółko hahahaha
Fikusek daj znac po wizycie co i jak....
A mnie zaczyna łamać.... ale juz leki wziełam i czekam na poprawe ://
Vegas ja daje Lipomal i Mucosolvan....
Umi no to sie dowiedzialas jasności hahahaha z Kacpra rosnie niezłe ziółko hahahaha
Fikusek daj znac po wizycie co i jak....
A mnie zaczyna łamać.... ale juz leki wziełam i czekam na poprawe ://
umi2
vegas ale ty nie masz dawac cebuli do jedzenia tylko ten sok do picia co się wytworzy wiesz wszystko zalezy od dziecka, mój np moze jesc cebule a to po papryce cierpi
fikusek ja młodemu nie dawałam przed rokiem bo w sumie sama nie wiem czemu dosc niedawno sie dowiedziałam ze nie mozna przed roczkiem niby dawac-p
pati eh rośnie mi ancymon jak nie wiem. Na drugi tydzien mam z nim jechac do znajomej ma go podciac bo ja sobie z nim juz rady nie daje ona ma córke 3 latka grzeczne to dziecko jak nie wiem ona zawsze narzeka ze jej Natalka daje jej popalic ale odkad poznała Kacpra zmieniła zdanie
fikusek ja młodemu nie dawałam przed rokiem bo w sumie sama nie wiem czemu dosc niedawno sie dowiedziałam ze nie mozna przed roczkiem niby dawac-p
pati eh rośnie mi ancymon jak nie wiem. Na drugi tydzien mam z nim jechac do znajomej ma go podciac bo ja sobie z nim juz rady nie daje ona ma córke 3 latka grzeczne to dziecko jak nie wiem ona zawsze narzeka ze jej Natalka daje jej popalic ale odkad poznała Kacpra zmieniła zdanie
motylicaja
Vegas pozwole sobie Ciebie zaprosić ;-)
o i Elize znalazłam i Daff
edit.
motylicaja dlaczego musiałaś zrezygnować? :-(
bo nie odpowiadaly mi warunki...za Mala sawke droczenie sie na spacerze z dzieciem i PSEm niewychowanym
A no spore Ale już mamy wszystko.. jeszcze tylko fotelik i pare takich rzeczy z apteki:-)
Kolia powiedz mi, planujesz teraz jakieś studia, prace czy coś?;-)
Umi2 Jak Kacperek..?
Tak wogóle to się Wam nie pochwaliłam Miałam wczoraj wizytę u gina.. o której zapomniałam i D. musiał mi przypomnieć.. Ja leże sobie pod kołderką, on wraca z pracy i pytanie: " To Ty jeszcze nie gotowa?"
Ale zdążyliśmy.. nie wiem czemu tak sobie wbiłam do głowy tą wizytę 13.10 i te ściąganie pessara, że zapomniałam o tej..
Nie uwierzycie ile Oliwier waży 2780g .. yy nawet lekarz się zdziwił, bo to oznacza, że sporo przytył od czasu mojego pobytu w szpitalu.. "Zmienił" mi się też termin porodu na 30.10 ale różnica z tym terminem wg OM.. ponad 20 dni..
Oliś jest dalej Oliwierem... żadnego magicznego zniknięcia jajuszek nie było na szczęście! Bo chyba bym zwariowała..
Nadal ułożony główką w dół, więc pewnie już tak zostanie;-)
Z szyjką póki co ok, pessar trzyma.. nadżerka nie krwawi.. jest ok.
Skurcze były, ale jakieś minimalne- nawet nie czułam i bardzo słabe.. Ale jakby co to mam brać nospę i liczyć..
Do tego zwiększył mi dawkę fenoterolu do 3x dziennie po tym jak mu powiedziałam o tych bólach..
I to tyle następna wizyta 13.10 i wtedy już się go pozbywam..
No i udało mi się wynegocjować 80 zł za wizytę powiedziałam, że nie pracuje.. zaczynam studia.. tyle rzeczy do kupienia.. a tu wizyty prawie co tydzień i za każdym razem nie dam rady płacić 100 zł. To sie zlitował -20zł..
super ze OLi juz tylee warzyl....bedzie duzyy chlopak
Napisze wam jak mnie wczoraj kacper uświadomił. Chciałam sprytnie nauczyć go nowego słówka no ale...
Ja. Kacperku co to jest ( wskazuje na garnek pełen ziemniaków)? Wiesz?
K Kiwa głową że tak. Czekam chwile ale nic nie mówi.
Ja. Ziemniaczki...
K. Nie! stanowczo
Ja. jak nie ziemniaczki to co to?
K . am!
pati mój młody dzis sie o 1 obudził i do 3 patrzył w sufit:/ i gadał cos do mnie bo mu sie spac nie chciało, a jak mu nie odpowiadałam to wył...
ixi a broi strasznie ale i tak go uwielbiam
Daff myslałam ze ciebie nie bedzie przez kilka dni a tu niespodzianka:-)
Kacperek powiedzila prawde...dla niego to "Am" a nie jakies tam ziemniaki ehhehe
paulqa a no opłaca się, bo kosztuje 6 zł a podobno rewelacja. Pojemność 20ml, podobno wydajny dosyć.
Zobacz załącznik 288384 o takie coś
Mnie też chyba dopada ta przypadłość! I nie wiem zupełnie co robić... a co będzie po porodzie?:-(
Jakbyś chciała to wyślę Ci pełną liste moich zakupów.. bo tam wcześniej napisałam tak z większa.. może coś z tego będziesz potrzebować
Ixi z chęcią porównam, może, o czymś zapomniałam, a może masz coś fajnego czego ja jeszcze nie mam :-)
reklama
hej=)
nasza nocka rewelacja. W ogóle te noce od paru dni są super, odpukac oczywiście.
Perła zaraz kończy drzemkę a ja sobie ogarniam pomału dom. Mam lenia, więc tempo ślimacze=p
Na obiadek dziś moje ukochane karminadelki=)
Kolia ja Małej dziennie zakładam już rajtki, ale na spacery chodziła jeszcze bez kocyka na nóżki. Zapewne na dniach się to zmieni bo coraz chłodniej..
Kurka.. Mała zaczęła kaszlec..=( co byłoby dobre dla takiego Malca na kaszel?? pierwszy raz się z tym borykamy.
dobra, moja mama pojechała po syropek do apteki.
Juka dostawlaa drosteux..
Fikusek uwazaj bo napawde przyjade i zwale ci sie na glowe....