reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Eliza - ja kliknęłam ;)

Jestem na jakiś czas dziewczyny, myślę, że przez jakiś czas będę w stanie pisac częściej :) zobaczymy jak to będzie.. zaczęło mnie tak ciekawić.. co zazwyczaj robicie dzieciom i męzowi na obiad? ;) Ja staram się dodawać dużo warzyw i tym podobnych, często u mnie jest chińczyk i dużo egzotycznych rzeczy, moze niezbyt dietetycznie ale dobrze :p U mnie w rodzinie ogólnie jest szybki metabolizm, wszyscy wcinają ile się da ale chudzi jak patyki. Czy macie jakiś schemat jak karmicie dzieci?

Witam dziewczyny :-)

Dziś pewnie będzie mały ruch, akurat jak przez większość dnia mam wolnego kompa ;-)

Jak wróciłam do domu wczoraj to już nawet nie miałam siły naskrobać jednego zdania. Jak pod Izbą poszło mi szybko, to pod salami porodowymi (gdzie musiałam czekać na opis) spędziłam 1,5 godziny, bo wszyscy dyżurujący lekarze mieli zaawansowane porody. Jak na dłuższą chwilę otworzyły się drzwi to dojrzałam na owej sali jedną dziewczynę z którą chodziłam za zajęcia SzR. Urodziła małego tłuścioszka, więcej z tatusia nie dało się wyciągnąć ;-) Ja naturalnie dalej czekam :dry:

Ixi zakupy, że ho ho ;-)

Ja mam wszystkie butelki Lovi ( bo mój się uparł, że trzeba wspierać polskie produkty ;-) ) nawet te sterylizujące kupiłam taniej niż jedną zwykłą ;-)

Ostatnia edycja:
hej Mamusie
mam chwilę Alex przysnął po cycusiu mam nadzieję ze trochę pośpi a ja zjem i się ogarnę

lolak dziwię się ze jeszcze cie nie przyjęli ja byłam 4 dni po terminie i poprosiłam o przyjęcie i musieli :p trzymam za ciebie kciuki :)
też mam butelki LOVI i fajnie sie je w mikrofalówce sterylizuje :) trochę wody 4 min i po sprawie :)

jaktam IXI i Misia?? idę sobie coś zjeść :)

hej Mamusie
mam chwilę Alex przysnął po cycusiu mam nadzieję ze trochę pośpi a ja zjem i się ogarnę

lolak dziwię się ze jeszcze cie nie przyjęli ja byłam 4 dni po terminie i poprosiłam o przyjęcie i musieli :p trzymam za ciebie kciuki :)
też mam butelki LOVI i fajnie sie je w mikrofalówce sterylizuje :) trochę wody 4 min i po sprawie :)

jaktam IXI i Misia?? idę sobie coś zjeść :)

Smacznego :-)
Dziewczyny trzymają się dobrze :-) Maluchy rosną :-)

Ja teraz mam nową strategię ;-) Wmawiam sobie, że mi jeszcze miesiąc został do terminu ;-) Dzięki za kciuki. Jak mały??

reklama
Absorbujący :D ale już zaczynam wpadać w rytm i mam nadzieję że on też :D pępek nie umie mu odpaść ;/ troche mnie to martwi ale zobaczymy daj nam ten weekend :) a tak to nie płacze dużo staram sie go rozszyfrowywać w miarę rozwoju sytuacji :) jedynie mam problem z jedzeniem :( nie do końca wiem co i jak jeśca nie chce wyprubowywać zeby Alexowi potem się to kolką objawiło :( aaa i łuszczy się jak mały wąż:p ciagle go samruję alei tak hehe

Do góry