reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja mam do Misi kontakt na nk, ale to wiadomo, że prędzej na sms-a odpisze niż na nk. Ja myślę, że ma nauki full. Choc różnie to bywa..=)

reklama
Ja pierdziu.... dziewczyny suszyłam włosy i mi w reku suszarka sie spaliła i buchła czerwonym czyms...;] cała sie trzese jak rzucilam suszarką w zlew i spierdzielilam z łazienki... zawołałam M i on wszystko sprzątał...:szok:
no i musze suszarke kupic...:dry:

Ostatnia edycja:
Misia odpisała mi ze nie rodzi jeszcze. Jest w szkole a wczoraj jej nie było bo miała takiego lenia ze nawet kompa nie włączała.Dzis ma wizyte u gina i napisze nam pozniej na forum co jej ciekawego powiedzial.

A tak ode mnie to dziekuje wam wsyztskim za te cieple slwoa. chcialabym zeby w koncu mi sie wsyztsko poukladalo i zebym szybko do was wrocila! zatesknie sie za wami bardzo!!!

Eliza mi w ten sam sposob 2 suszarki poszly... nie przytykalas jej zbyt mocno do wlosow? powinno sie suszyc w jakiejsc wiekszej odleglosci wlosy nie przy samej glowie.
no nic musisz kupic nowa.
mi nawet prostownica na zakonczenie ostatniej klasy w szkole sredniej poszla. Szykowalam sie rano po powrocie z balangii kalsowej bo zesmy sobie sami zakonczenie zrobili w czwartek i zaspalismy o 7 do domu wyruszylismy nim sie wykapalam nim co to juz praiwe 9 byla;p;p;p
konczylam juz prostowac wlosy zostal mi ostatni kosmyk i nagle strzelila mi pradem ze ja rzucilam i pekla.
no nic na szcescie to ostatni kosmyk byl. pojechalam szybko do szkoly i zesmy weszli nie od tej strony! grany byl hymn i my zamaist stac to zesmy przez sztandar i nauczycieli przecisneli sie przodem....
co niektorzy z sokami w reku poprzychodzili takiego kaca mieli. oczywiscie ja nie z tych;p

Ostatnia edycja:
Tak sobie myślę i kobiety to mają naprawdę ciężko..

To my wszystko organizujemy, kompletujemy rzeczy dla maleństwa, głowimy się co zrobić żeby na wszystko starczyło, planujemy wspólne mieszkanie, układamy kącik dla maleństwa..
Ile to zjada naszych nerwów..

A oni mają wszystko głęboko.. od czasu do czasu pomogą przy czymś.. skręcą łóżeczko i od tej pory uważają się za super tatusiów.. albo spędzą z maluszkiem troszke czasu po pracy.. nie widząc ile my robimy rzeczy podczas ich nieobecności..

Powinni nas bardziej doceniać..

Chociaż ja mojemu D. póki co niczego zarzucić nie mogę, ale chciałabym, żeby trochę przejął się tym co ja.. On gdyby mógł to by wszystko odłożył na ostatnią chwilę: zakup wyprawki, pakowanie torby do szpitala itd. A ja myślę o tym dniami i nocami..

paulqa jak tam?

Ixi racje masz... ale tak to już jest z facetami :////
ja już zupke zrobiłam teraz czekam aż mi sie ziemniaki na kluski ugotują.... zaraz dzieciakom dam zupke i powinni sie drzemnąć.... zobaczymy...
Eliza ja też musze suszarke kupić... na nowym mieszkaniu jeszcze nie kupiłam... dobrze by było ja w końcu kupic heh

reklama
ixi super fotka:)

a co z lolkak???? zostala w szpitalu???

Alan znowu mi choruje bylam z nim u kelarza no i jednak na plucka poszlo,ma zastrzyki i w piatek po poludniu do kontroli:(

Do góry