reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
clio śliczny maluch :) gratuluje :)

ech.. ja tak wpadlam tylko na chwile, bo zmeczona jestem strasznie a jutro rano szkola.. nie wiem jak wstane..

kochana kładz sie spac, odpocznij dla siebie i dzidziusia. wiem co to znaczy ta okropna szkoła i nawał tych lekcji;/;/;/ ale trzeba to jakos przezyc:) ostatnia klasa

od tej 18.09 Mała spała prawie do 21, więc bardzo ładnie. Ale za to od tej pory ma problemy z uśnięciem=( zakropliłam nosek, coś tam odciągnęłam fridą /byłoby więcej jakby mąż nie grał a mi pomógł przy tym bo sama nie dam rady, Mała od razu łapkami odrzuca fridę, w ogóle nie daje dostępu do noska/. Może sama zaśnie jak wczoraj. Bo leży ładnie jedynie słyszę, że coś tam popłakuje i mruczy.

śpi=)

Ostatnia edycja:
Clio boski bobasek :-)

No, więc byłam na Izbie i jak zawsze dupa..... Mam niby jutro rano się zgłosić na KTG i do ew. przyjęcia. Więc będzie jak zawsze ;-) Dziś miałam skurcze regularne, ale za słabe ;-) Ciekawe co jutro wymyślą.:rofl2:

Elizka ale mnie nastraszyłaś tymi wielkimi czerwonymi literami ;-)

hej hej :-)
mam kilka chwil dla siebie i męża ... ciekawe co noc przyniesie :-p
U Nas nie najgorzej Alex zmienia sie tak szybko że szok :rofl2: waży już 3870g jużspora z niego kruszyna :tak:
lolak już na porodówce?
ixi misia jak u was?

przepraszam że nie nadrabiam ale dla siebie narazie brak mi czasu :sorry2: staram się jakoś zorganizować :sorry2: dzisiaj byliśmy u pediatry żeby sprawdzić co i jak czy wszystko oki bo martwił mie rozpaczliwy płacz zdążył się raz ale nie podobał mi się na szczęście do póki karmię piersią wszystko powinno być oki :rofl2: kikut nam jeszcze nie odpadł :dry: męczy mnie to bo pampersa sie źle zakłada :crazy:
ale to wszystko nic bo jest słodziak niesamowity :-D:-D:-D

Dzięki za porady o kolce :rolleyes::cool2:

dodam dzisiejsze zdjecie mojego śpioszka :-)

slicznyy ALEX cudoooo

lolkak-a juz myslam ze ty na rodzisz.....

Clio - mega gratulacje, synek cudowny :) naprawdę ogromnie gratuluje, na zdjęciach widać jacy rodzice szczęśliwi :)

u mnie w domu wszystko okej, młodszy synek już coraz płynniej mówi :) jestem mega dumna jak sam powie jakieś koślawe, krótkie zdanie :p

Hej... nie było problemu z nadrobieniem.... u nas nocka nawet dobra.... Kuba wstał tylko dwa razy... za to teraz Seba mi leży z goraczką :-:)-:)-( znów do lekarza musimy iść :-:)-( a niedawno wyszedł mi z zapalenia oskrzeli... oh....

hej hej :-)
mam kilka chwil dla siebie i męża ... ciekawe co noc przyniesie :-p
U Nas nie najgorzej Alex zmienia sie tak szybko że szok :rofl2: waży już 3870g jużspora z niego kruszyna :tak:
lolak już na porodówce?
ixi misia jak u was?

przepraszam że nie nadrabiam ale dla siebie narazie brak mi czasu :sorry2: staram się jakoś zorganizować :sorry2: dzisiaj byliśmy u pediatry żeby sprawdzić co i jak czy wszystko oki bo martwił mie rozpaczliwy płacz zdążył się raz ale nie podobał mi się na szczęście do póki karmię piersią wszystko powinno być oki :rofl2: kikut nam jeszcze nie odpadł :dry: męczy mnie to bo pampersa sie źle zakłada :crazy:
ale to wszystko nic bo jest słodziak niesamowity :-D:-D:-D

Dzięki za porady o kolce :rolleyes::cool2:

dodam dzisiejsze zdjecie mojego śpioszka :-)

dzisiaj byłam z moim szkrabem u pediatry jak już pisałam teraz wiem ze czkawka to nic strasznego, kupki może nie być bo mleczko sie przyswaja w całości, a ssie nieźle niczym mam nie dopajać odrazu spokojniejsza jestem :)

nie wiem jedynie co pić jakie soki rozcieńczane z woda ale jakie zeby Alex kolkinie miał ?
Clio Alex jest śliczniusi :):) a tatus musi byc z Was dumny... :):):)

No, więc byłam na Izbie i jak zawsze dupa..... Mam niby jutro rano się zgłosić na KTG i do ew. przyjęcia. Więc będzie jak zawsze ;-) Dziś miałam skurcze regularne, ale za słabe ;-) Ciekawe co jutro wymyślą.:rofl2:

Polska służba zdrowia... bez komentarzy.....

masakra Ty jesteś po terminie to powinni |Cię przyjąć na oddział :no:

patrycja zdrówka dla Sebusia!

wstałam ledwo co no ale trzeba młody nie leżeć :sorry: idę jakieś śniadanie wszamać :-D

reklama
Aż miło się czyta:zawstydzona/y:

haaaaaloooo czy już wszystkie sobie dziś poszły???? chcialam zauważyć że Misia się dziś nie odzywała z tego co zauważayłam, czy ktoś czy ona może już???? :D

tez zauwazylam to wczoraj jakos ok 13 podejrzane mi to bylo..
ma ktos do niej nr?>
bo wiodze ze w grupie nei zostawila!

edit

hahaha jak sie okazalo mam jej nr ale ja gapa;p
napisalam jej smska zobzczymy czy odpisze i co.

Ostatnia edycja:
Do góry