B
beacia858
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
clio śliczny maluch gratuluje
ech.. ja tak wpadlam tylko na chwile, bo zmeczona jestem strasznie a jutro rano szkola.. nie wiem jak wstane..
hej hej :-)
mam kilka chwil dla siebie i męża ... ciekawe co noc przyniesie
U Nas nie najgorzej Alex zmienia sie tak szybko że szok waży już 3870g jużspora z niego kruszyna
lolak już na porodówce?
ixi misia jak u was?
przepraszam że nie nadrabiam ale dla siebie narazie brak mi czasu staram się jakoś zorganizować dzisiaj byliśmy u pediatry żeby sprawdzić co i jak czy wszystko oki bo martwił mie rozpaczliwy płacz zdążył się raz ale nie podobał mi się na szczęście do póki karmię piersią wszystko powinno być oki kikut nam jeszcze nie odpadł męczy mnie to bo pampersa sie źle zakłada
ale to wszystko nic bo jest słodziak niesamowity
Dzięki za porady o kolce
dodam dzisiejsze zdjecie mojego śpioszka :-)
hej hej :-)
mam kilka chwil dla siebie i męża ... ciekawe co noc przyniesie
U Nas nie najgorzej Alex zmienia sie tak szybko że szok waży już 3870g jużspora z niego kruszyna
lolak już na porodówce?
ixi misia jak u was?
przepraszam że nie nadrabiam ale dla siebie narazie brak mi czasu staram się jakoś zorganizować dzisiaj byliśmy u pediatry żeby sprawdzić co i jak czy wszystko oki bo martwił mie rozpaczliwy płacz zdążył się raz ale nie podobał mi się na szczęście do póki karmię piersią wszystko powinno być oki kikut nam jeszcze nie odpadł męczy mnie to bo pampersa sie źle zakłada
ale to wszystko nic bo jest słodziak niesamowity
Dzięki za porady o kolce
dodam dzisiejsze zdjecie mojego śpioszka :-)
Clio Alex jest śliczniusi a tatus musi byc z Was dumny...dzisiaj byłam z moim szkrabem u pediatry jak już pisałam teraz wiem ze czkawka to nic strasznego, kupki może nie być bo mleczko sie przyswaja w całości, a ssie nieźle niczym mam nie dopajać odrazu spokojniejsza jestem
nie wiem jedynie co pić jakie soki rozcieńczane z woda ale jakie zeby Alex kolkinie miał ?
Clio boski bobasek :-)
No, więc byłam na Izbie i jak zawsze dupa..... Mam niby jutro rano się zgłosić na KTG i do ew. przyjęcia. Więc będzie jak zawsze ;-) Dziś miałam skurcze regularne, ale za słabe ;-) Ciekawe co jutro wymyślą.
Elizka ale mnie nastraszyłaś tymi wielkimi czerwonymi literami ;-)
Clio boski bobasek :-)
No, więc byłam na Izbie i jak zawsze dupa..... Mam niby jutro rano się zgłosić na KTG i do ew. przyjęcia. Więc będzie jak zawsze ;-) Dziś miałam skurcze regularne, ale za słabe ;-) Ciekawe co jutro wymyślą.
Elizka ale mnie nastraszyłaś tymi wielkimi czerwonymi literami ;-)
Aż miło się czyta
haaaaaloooo czy już wszystkie sobie dziś poszły???? chcialam zauważyć że Misia się dziś nie odzywała z tego co zauważayłam, czy ktoś czy ona może już????