reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daffi co Ty gadasz... zapomniec o Tobie/????
po południu wiekszośc dziewczyn ze szkoły wraca to bedzie wiecej do czytania... ale mnie po południu nie ma :///
a gdzie Eliza???

melduje się, ze jestem.. gdybyście mnie teraz widziały :D Miłosz popity leży między moimi nogami, Oliś kopie :D

może uda mi się pstryknąć fotke kamerką w kompie..:-)

Obraz 016.jpg hihihihi:zawstydzona/y:

zostaliśmy sami...

jaka u Was pogoda? U mnie strasznie:-(

Clio Alex prześliczny, a Ty cudownie wyglądasz.. mamusiu:-)

jestem i ja:-)
Net mi koślawo działa w taka pogoda;] zresztą działa tez tak jak mąż przedkompem siedzi:D hehe
Ja dzis mialam pobudke o 3:50 i nie spałam do 5:20... Mikołajowi zachciało sie marudzic i smiac i wszystko razem heh... na recach mi zasnol i spalismy do 8:]
i co z Misia?
Clio, Alex jest słodki:-)
Daff nie zpomniemy Cie no co ty...:-)

czołem=) ale tu pustki.

Daffi Ciebie trudno zapomniec a poza tym będziesz szybciej na forum niż Ci się wydaje=) Jak tam czółko Juleńki?
Eliza to widzę ''wesoło'' miałaś z Mikim.
Dla Sebusia Patrycjo dużo zdrówka. Biedne te dzieciaczki, tak muszą cierpiec=/
Ixi, ale superaśne foto!!=) takie rozczulające. Poza tym braciak wygląda jak Twój synek=P

ja jestem szczęśliwa bo troszkę lepiej z Młodą. Tzn na tyle, że jak usnęła po męczarniach o 22 tak potem zbudziła się o 2.30, później przed 6 i do 7.45 pospałyśmy. Lepsze kropelki jej kupiłam, sporo odciągłam fridą i ładnie pospała.

Teraz ma drzemkę, wcześniej się bawiłyśmy, śniadanko itd. No i domek w połowie ogarnięty, zabieram się za resztę.

reklama
hej dziewczyny :)

u mnie pogoda MA SA KRA... aż rolet nie chce mi się zwijać w pokoju. Dziś już muszę wyjść z domu :/ a katar niestety nadal mnie zalewa, strasznie wymęczona już nim jestem... w nocy w miarę jakoś przespałam, ale współczuje Eliza Tobie, nocka nie ciekawa.
Patrycja miejmy nadzieję że to znów nie to samo, tylko po prostu organizm osłabiony i coś tam mu się przypałętało, wybierzcie się do lekarza szybciutko.

Ciekawe co z Misia, Daff nic Ci jeszcze nie odpisała? a Ty kochana zobaczysz wrócisz to przynajmniej będziesz miała co czytać bo widać że ostatnio pustki.

Do góry