reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja to dziewczyny chyba pojde sie poucze, bo na jutro pelno nauki. a tak mi sie nie chce jakos zmeczona okropnie jestem... to do wieczora ;*
powodzenia przy nauce:tak:
a ja się ide tulić dalej do kołderki i do chusteczek :)
też bym chciała a mnie czeka góra prasowania ;-)
a jeszcze mam jedno pytanko i naprawde uciekam sie uczyc. czy przed badaniem na glukoze mozna jesc platki kukurydziane z mlekiem ? bo ja w czwartek chce isc na to badanie, a mam straszna ochote zjesc i wlasnie sie zastanawiam czy moge.
mi kazali dzień przed nic słodkiego nie jeść i przyjść na czczo:tak: ale za to pozwolili cytryne przynieść :-D
Czekam na transport ;-)
trzymam kciuki mocno mocno mocno :tak:
Poszalałyśmy z Perłą, pobawiła się autkami, pełzała po panelach w expresowym tempie, śmiechu było sporo i.. usnęła niedawno. Ciekawa jestem jak długo pośpi..

A mężuś znowu maluje u babci. Ale chyba dzisiaj już to kończą.
oby spała do rana :-D

clio masz przecudownego synka! :D A po zdjęciu widzę że macierzyństwo Ci baaardzo służy ;-)

reklama
Clio pięknie wyglądasz, promieniejesz, że aż upał się u mnie zrobił hehehe=)
Alex prześliczny!! Boże, jaki mały=D Aż mi się na wspominki wzięło=D

Poprasowałam ciuszki Małej. Jak fajnie, że jeszcze sobie lula=)

dzisiaj byłam z moim szkrabem u pediatry jak już pisałam teraz wiem ze czkawka to nic strasznego, kupki może nie być bo mleczko sie przyswaja w całości, a ssie nieźle niczym mam nie dopajać odrazu spokojniejsza jestem :)

nie wiem jedynie co pić jakie soki rozcieńczane z woda ale jakie zeby Alex kolkinie miał ?

dzisiaj byłam z moim szkrabem u pediatry jak już pisałam teraz wiem ze czkawka to nic strasznego, kupki może nie być bo mleczko sie przyswaja w całości, a ssie nieźle niczym mam nie dopajać odrazu spokojniejsza jestem :)

nie wiem jedynie co pić jakie soki rozcieńczane z woda ale jakie zeby Alex kolkinie miał ?

jabłkowy mozesz rozcienczony z woda. mi od razu idac do szpitala powiedzieli ze mam sie w niego zaopatrzyc.

nic mamusie koniec dobrego idę bar mleczny otworzyć Alex się przebudza :rofl2: a potem zająć sie nieco mężem bo mamy niedosyt siebie :-p

Aż miło się czyta:zawstydzona/y:

haaaaaloooo czy już wszystkie sobie dziś poszły???? chcialam zauważyć że Misia się dziś nie odzywała z tego co zauważayłam, czy ktoś czy ona może już???? :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry