reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
anetka551, kolia, clio, ixi, lolkak, pauluś, kasiuch, kiniorek, misia2912, fikusek i misia92. prosze o udzielenie sie w grupie w temacie uzytkownicy grupy:-)

Poszalałyśmy z Perłą, pobawiła się autkami, pełzała po panelach w expresowym tempie, śmiechu było sporo i.. usnęła niedawno. Ciekawa jestem jak długo pośpi..

A mężuś znowu maluje u babci. Ale chyba dzisiaj już to kończą.

Beacia badanie glukozy tylko na czczo, wydaję mi się że na luzie możesz dziś sobie zjeść te płatki albo jutro rano, ale już wieczorem nie jedz zbyt późno, i już, proste.

anetka551, kolia, clio, ixi, lolkak, pauluś, kasiuch, kiniorek, misia2912, fikusek i misia92. prosze o udzielenie sie w grupie w temacie uzytkownicy grupy:-)

no kochana nareszcie jakies kroki w tym kierunki hihi bo ja juz nie wiedizalam jak zwolac dziewczyny do tego:) ale tego posta nie da sie przegapic;p

hej hej :-)
mam kilka chwil dla siebie i męża ... ciekawe co noc przyniesie :-p
U Nas nie najgorzej Alex zmienia sie tak szybko że szok :rofl2: waży już 3870g jużspora z niego kruszyna :tak:
lolak już na porodówce?
ixi misia jak u was?

przepraszam że nie nadrabiam ale dla siebie narazie brak mi czasu :sorry2: staram się jakoś zorganizować :sorry2: dzisiaj byliśmy u pediatry żeby sprawdzić co i jak czy wszystko oki bo martwił mie rozpaczliwy płacz zdążył się raz ale nie podobał mi się na szczęście do póki karmię piersią wszystko powinno być oki :rofl2: kikut nam jeszcze nie odpadł :dry: męczy mnie to bo pampersa sie źle zakłada :crazy:
ale to wszystko nic bo jest słodziak niesamowity :-D:-D:-D

Dzięki za porady o kolce :rolleyes::cool2:

dodam dzisiejsze zdjecie mojego śpioszka :-)

hej hej :-)
mam kilka chwil dla siebie i męża ... ciekawe co noc przyniesie :-p
U Nas nie najgorzej Alex zmienia sie tak szybko że szok :rofl2: waży już 3870g jużspora z niego kruszyna :tak:
lolak już na porodówce?
ixi misia jak u was?

przepraszam że nie nadrabiam ale dla siebie narazie brak mi czasu :sorry2: staram się jakoś zorganizować :sorry2: dzisiaj byliśmy u pediatry żeby sprawdzić co i jak czy wszystko oki bo martwił mie rozpaczliwy płacz zdążył się raz ale nie podobał mi się na szczęście do póki karmię piersią wszystko powinno być oki :rofl2: kikut nam jeszcze nie odpadł :dry: męczy mnie to bo pampersa sie źle zakłada :crazy:
ale to wszystko nic bo jest słodziak niesamowity :-D:-D:-D

Dzięki za porady o kolce :rolleyes::cool2:

dodam dzisiejsze zdjecie mojego śpioszka :-)

slicnziutki jest,.
jeju kiedy moja julka byla taka mala ze w nogawce nozki jej sie gubily... teraz wszystko idealnie przylegajace jest.
Ale Alex jest na maxa uroczy:)

reklama
Do góry