reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
cieszę się, że szkołę mam za sobą=D tzn mowa o liceum gdzie się chodziło codziennie. Bo jak tak siedzę to nic mi się nie chce=P Córcia niedawno usnęła. Tak mi źle jak patrzę, że męczy ją ten katar..
kurcze.. no to pospała.. durny katar!
kurcze.. no to pospała.. durny katar!
Ostatnia edycja:
B
beacia858
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
lolkak
Październikowa Mama Mai
pielegniarstwo jest na zaocznych, tak mi sie wydaje przynajmniej. musisz w necie poszukac.
Owszem jest, ale tylko pomostowe, czyli dla pielęgniarek i położnych po liceum pielęgniarskim. Od podstaw tylko dzienne ew. wieczorowe, czyli w praktyce dzienne, no ale płatne.
Mi kazali nic nie jeść przed badaniem.
Ostatnia edycja:
fikusek1988
Mama Alanka:)
łoooo matko masakra
heh nie mam czym odciągac... ale zauwazylam ze jak mam nadmiar mleka i poprostu cycki mi twardnieja to nie zatrzymam mleka i ono leci....;] potem wszystko w mleku.;] heh
ciesze sie ze maly wkoncu wydoil cycka... juz czulam sie jak wyrodna matka bo niewiedzialam o co malemu chodzi... choc i tak ciagle niewiem w czym tkwi problem;]
ja kupilam taka najprostsza odciagaczke za ok 7 zl a wg mnie byla rewelacyjna lepiej odciagac regularnie bo pokarm moze zanikac.
beacia nie mozna jesc przed tym badaniem niczego.
B
beacia858
Gość
...
fikusek1988
Mama Alanka:)
mi polozna nie kazala jesc 2 dni przed badaniem nic slodkiego, zadnych owocow. no ale o mleku i platkach nic nie wspominala. no ale nie wiem czy moge. juz raz robilam 50mg to mi wyszlo troche za duzo i teraz mi lekarz dal skierowanie na powtorzenie badania ale na 75mg. no i jesli tez wyjdzie za duzo to bede musiala jechac do poradni, a wolalabym tego uniknac. dlatego wole sie zapytac niz pozniej jezdzic.
badanie jest na czczo tak mi mowil lekarz i akurat na 75 mialam w szpitalu robione i tez nic jesc nie moglam juz od godz 22 wczesniejszego dnia. wyszlo mi troche za duzo ale lekarz kazal ograniczyc slodycze
lolkak
Październikowa Mama Mai
mi polozna nie kazala jesc 2 dni przed badaniem nic slodkiego, zadnych owocow. no ale o mleku i platkach nic nie wspominala. no ale nie wiem czy moge. juz raz robilam 50mg to mi wyszlo troche za duzo i teraz mi lekarz dal skierowanie na powtorzenie badania ale na 75mg. no i jesli tez wyjdzie za duzo to bede musiala jechac do poradni, a wolalabym tego uniknac. dlatego wole sie zapytac niz pozniej jezdzic.
Może wyszedł Ci cukier dlatego, że jadłaś w ogóle. Mi kazali przyjść na czczo.
B
beacia858
Gość
...
reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Owszem jest, ale tylko pomostowe, czyli dla pielęgniarek i położnych po liceum pielęgniarskim. Od podstaw tylko dzienne ew. wieczorowe, czyli w praktyce dzienne, no ale płatne.
Mi kazali nic nie jeść przed badaniem.
Lolkak... ty jeszcze tutaj???? zmykaj na porodówke
Beacia badanie na cukier jest na czczo....