reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

polna_N -prawda jest taka że żaden książę mi nie zastąpi chłopaka którego pokochałam... i wolała bym częściej cierpieć a być przy nim... gdybym tylko miała pewność że będzie jak kiedyś...

Póki co zostają mi marzenia nic nie będę zmieniać... nie zaufam mu i to jest pewne nie zaryzykuję tego wszystkiego co do tej pory udało mi się osiągnąć tylko dlatego że on nagle zrozumiał...
Mam chłopaka którego co prawda nie kocham ale dba o mnie i nie będę tego zmieniać dam temu wszystkiemu czas może go pokocham.... a jak nie to wtedy będę się martwić...

W każdym razie znowu mi ciężko... :-( bo serce mówi jedno a rozum drugie...

reklama
femme fatal rozumiem !! Trzymam kicuki zeby wszystko sie ulozylo po Twojej mysli ;-)

netgirl to jak Jestes w ciazy czy nie ?:-)

Polna ja mam numetek... już do niej nastukam smska... ale też tak czuje że nam sie rozpakowała :-)
Famme Fatal tak mi przykro... A jestem pewna że ten dupek wiedział że przez taką rozmowe bedziesz cierpieć i sie zastanawiać... Że zaczniesz za nim tęsknić i wogóle... A on jest zazdrosny, chciałby żebyś sie rozstała z tamtym i chciała wrócić do niego a on by ci kopa dał... Dobrze że nie chcesz do niego wrócić... I trzymaj sie tego...

Ja tam nigdy nie słyszłam o tym żeby były jakieś przeciwskazania ku temu żeby tak szybko o drugą dzidzie sie starać... Częściej sie nawet słyszy że lekarze upominają kobiety o tym że to że karmi piersią i nie ma @ to nie znaczy że nie zajdzie w ciąże...

Hej!
Ja w domku... nic się nie dzieje, tylko dzis ciągle śpię... :-) taka senna jak na poczatku ciązy jestem;-)
jedynie brzuch mi sie napina i zmienił kolor na czerwono, tak jakby rozstępy mi popękały:baffled: a swędzi niemiłosiernie... :baffled: smaruje czym tylko się da, bo zaraz wykorkuje przez to:baffled:

Aniu! Proponuje ten link do watku zamknietego umieścic tam w 1 poście... bedzie łatwiej szukać...

smsa dostałam?? qrde... dopiero wstałam...
dzięki, ze ktoś o nas myśli... Jakby się co działo to napiszę smsa, żebyscie wiedziały, że pojechałam do szpitala, póki co czekam i czekam...

Nie ugnę się ... nie ma takiej opcji... ale coraz bardziej chciała bym żeby dziecko miało z nim kontakt... żeby był dla niego ojcem mimo wszystko... jeśli tylko by był naprawdę dobrym ojcem...

Jak to się wszystko zmienia jeszcze niedawno krzyczałam że dziecka nigdy nie zobaczy :) hehe... do wszystkiego trzeba dojrzeć mam nadzieje że mądrzeje :-)

Miłego dnia dziewczyny ja uciekam do K :*:-)

Czesc Dziewczyny :) CO tam slychac ??
U mnie jak narazie wporzo :) Wstalismy z filkiem zjedlismy sniadanie i sie obijamy :p

Baska nie przejmuj sie :p:p: Moje tez mial osesje ze mam tak robila a Ty robisz inaczej itd itp az wkoncu powiedzialm mu zeby sobie mame wzial do lozka jak taka wspaniala jest i sie skonczylo :) Wiem ze to wkurza ale co zrobisz !

Madzik to Ty uwzaj na siebie a nie ganiaj jak szalona :p

Ania Zywa to masz fajnie :) A dlugo w dzien Hania przesypia ??? A i co z tat Hasni wyslalas Go na te zakupy do tego nowo otwartego sklepu ?? i czy zgodzil sie dac polowe kasy na tolozeczko??

femme no tak juz jest porpostu wspomnienia wracaja :/ a czas leczy rany :) Ale jak wiesz ze sie nie zmieni to chyba nie ma sesnu w to brnac ?? a co z tym terazniejszym ?? czujesz cos do niego czy co ?? bo roznie to bywa w zyciu :) a pozatym sadze ze jezeli traktujesz Go jako kolege tylko to nie ma to sensu bo kiedys to sie i tak skonczy! Nie wiem to Twoj wybor i zycze powodzenia :)

polna co do Asiowo to tez tak mysle :D:D a tak sie napatrzylam na ta Twoja Alusie ze dzisiaj w nocy mi sie snila <lol2> nie wiem czemu i nie pamietam dokladnie co ale jej buzke pamietam :)

Asiowo to nie bylas wogole w szpitalu zeby Cie lekarz zbadal ? :szok: ja to bym chyba oszalala :angry:

Miska a to dobre :-D a moze z Filipem slub brali ? :-D

wlasnie zapomnialam napisaz ze mama kupila dzis Ali 2 pary sandalkow-jutro wstawie fotki bo zabrali aparat na wesele !! wkazdym badz razie jedne maja rozmiar 21 a drugie 22 ,Ala teraz chodzi w rozmiarze 22 a i tak te co kupili sa za duze :-D ja to nie wiem co sie dzieje z tymi numerami :baffled:

Polna no nie wiem nie pamietam:p

A co do rozmiarow to wszedzie pokickane moim zdaniem ja nieraz Filkowi kupuje juz na 4 latka i sa prawie identyczne co na 2 w innym sklepie :/ takze nie ma sie co przejmowac :p ja zwykle biore Go ze soba zeby nie kupic zle :)

Miska wiem ale to jest wlasnie wqrzajace ze trzeba dziecko brac za soba jakby moglo sobie spokojnie pospac a ja zaten czas zrobilabym zakupy i uwinela sie 2razy szybciej jakbym z Nia miala isc !! ale i tak nie wymienie ich bo nozka urosnie :happy:
ja sie tylko zastanawiam jak to P kupi buty dla Ali w niemczech,uparl sie ze tez kupi :-) ostatnio kupil koszulke i spodniczke,mowil babce ze na roczne dziecko a tam to chyba takie dzieci sa jak u Nas dwulatki :laugh2:

netgirl 10 euro ? strasznie drogo !!!!!

reklama
Ja to bym nie wytrzymala :-)
swoja drogo w polsce za 10 euro kupilabys 2 a nawet 3 testy !!

a wiecie ze ja nadal trzymam test ciazowy z dwoma kreseczkami ? :-)

Do góry