reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo to nie bylas wogole w szpitalu zeby Cie lekarz zbadal ? :szok: ja to bym chyba oszalala :angry:

Grunt to nie panikować... Zostałam w domku, mąż był przy mnie (i jest) wiec w razie czego mogłabym jechac do szpitala w każdej chwili, spokój to podstwa, a sama wiem, że narazie nic sie nie dzieje, choć przyznam się, że w nocy myślałam, że to już to, ale niestety skurcze przeszły...:baffled: uciekam z powrotem do wyrka!

reklama
Asiowo ja to bym chyba już nie wytrzymała i w szpitalu dawno siedziała...
Polna ja też ja też! M. sie ze mnie któregoś razu śmiał ale ja mam swoje dwie kreseczki cały czas w szafce nocnej... No ale ja kilka miesięcy a ty to juz ho ho... ale ja też sie ich szybko nie pozbęde :-)
Netgirl no faktycznie drogo... Qrcze... ja to zrobiłam 4 testy ale jakbym miała je tam kupować to też bym chyba czekała... bo ja to jeden za drugim w sumie robiłam :-) i dopiero ostatni-4 wyszedł :-)

Polna no wiem ze wkurzajace ale co zrobisz :p ja to i tak nigdy nie mam wyjscia bo nie mam z kim Go zostawic wiec jestem uwiazana jednym slowem :p:p A moja mam mierzyla nas metrem jak ja bylam w Polsce i wysylala ojcu polski metr i mierzyl ubrania ::p a z butami to patyczki takie robila i tez tak mierzyl :p trzeba sobie radzic :D

Netgirl to faktycznie bardzo drogie te testy ja za 3 testy place jakies 10$

Asiowo to zes dzielna ja to bym chyba szalu dostawala :p Powodzenia:)

A ja tak biegam z kuchni an kompa :p Smaze nalesnikersy z truskawkami beda :D:D mniam mniam :D jak ktos chce to zapraszam :)

Asiowo ale Ty nie zapominaj ze Jestes w ciazy i przedewszystkim liczy sie dziecko i Twoje zdrowie;-)

Kasia a u Nas bylo tak ze P byl wtedy za granica i poprostu chcialam mu pokazac te kreseczki i tak czekaly a jak wrocil to postanowilismy ze je zachowamy - teraz leza z innymi pamiatkami w pudelku !!

Miska nom u Nas tez patyczki sa w modzie :D ale jak P kupi wieksze to bedzie przeciez na potem !!

Ostatnia edycja:
netgirl planuje planuje ale za jakies 2-3 lata zaczniemy sie starac :happy:

Trzymam kicuki :-)

A wlasnie nie powinno byc LISTY ile jest ogolnie dziewczynek i chlopcow na Naszym watku ,jak maja na imie i kiedy sie urodzili-albo maja sie urodzic ?

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny... jak tam mija dziopnek? ja czekam na mojego S i jedziemy na zakupy...po lodówke i pralke...do naszego mieszkania( którego jeszcze nie ma ale w krótce) :-D

netgirl przedewszystkim mysle tez o moim zdrowiu wiec wole troszke odchowac Luske, teraz ledwo dycham a co dopiero przy dwojce w malym odstepie czasu :confused:
a po drugie chcemy sie przeprowadzic do domu bo siedziec na glowie moich rodzicow z drugim dzieckiem nie chcemy !!

Witam po raz drugi dziś:-p. Polna, ja nie kotroluję, ja się Wami interesuję;-).
Netgirl, ja zawsze przeglądam wszystkie wątki, więc nie musisz pisać na 2 wątkach tego samego posta:-D. Zastanów się jeszcze co do tej ciąży, i nie piszę tego złośliwie tylko w trosce:tak:. Macie jeszcze dużo czasu;-):-).
FemmeFatal, to się porobiło:-(. Teraz już cieżko doradzać, sama znasz ich najlepiej i musisz chyba słuchać swojej intuicji;-). Wierzę, że wybierzesz tak, abyś była szczęśliwa. A co do taty dziecka to wydaje mi się, że powinnas póki co tylko obserwować jak się stara, żeby się nie okazało że to tylko chwilowe;-).
Miska, zakupy się udały, a łóżka na razie jednak nie będę kupować, także nawet nie pytałam.
Olenka, kupujecie mieszkanie? macie juz cos na oku?
Asiowo, widzę że nadal 2w1:-p:-).
A nie wiecie co ze Snoopy?
Miłego weekendu:-).

reklama
Polna no to masz jesce troszke czasQ , ale czy bedzie Ci sie chcialo pchacw tak zwane pieluchy pozniej ??? jak mala bedzie odchowana ?? Ja to wole 2 za jdnym praltycznie razem :p bo wiecej nie planuje chyba ze samo wyskoczy :d

Olenka to super zawsze lepiej na swoim

Aniu niewyzyta to dobrze :) a jak mala znosila wizyty ( odwiedziny ) tatusia ?? kuma juz cos ztego czy jesce nie ??

Do góry