reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Czesc dziewczyny:-)
Matko 12 stron do nadrobienia mialam:tak: czytalam i czytalam (na raty ocziwscie, bo przy Lenie inaczej nie mozna) i skonczyc nie moglam:)
z tego, co pamietam
Madzia zostaw tego frajera(przepraszam, ze tak pisze) ale jak zrobil to raz to zrobi i drugi, trzeci - niestety.. znam takie przypadki.. Faceci to dziwnt\y gatunek.. np moj byly jak byl ze mna ta pzdradzal mnie z innymi (dowiedzialam sie po rozstaniu:/- nie byla to napewno noc z laska ale i tak bolao) a teraz mzona poiwedziec przyjaznimy sie i on takimi tekstami do mnie jedzie, ze szok..a ma swoja laske i jesacze mi pisze, ze o tym ona nie musi wiedziec :confused::confused::confused:tak troche dziwnie sie zachowuje ale coz..
Napewno znajdziesz jak Femme wspanialesgo faceta, ktory pokocha Ciebie i dzidziusia:tak:

Kurde a ja sie wczorajfest powadzilamz moim, az szkoda slow.. on nie widzisz nic innego tylko swoja mame.. my sie dla nieg nie liczymi. ciagle slysze, bo mama to, bo mama tamto:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: myslalam,z ego wczoraj zatluke, mialam taka ochote walnac w niego kubkiem:angry::angry::angry: czasami mysle, ze lepiej byloby mi bez niego.. :-:)-:)-:)-(

netgirl- może to ma zwiazek z cc, ja nie miałam,też marzyłam aby karmić majkę do roku ale ta zaprzedała cycka kaszkom(szybciej więcej i rózne smaki:p)
ale mam przed wyjazdem wizytę u gina więc zapytam,może kompletnie niepotrzebnie truje się tymi hormonami---nie mówiąc o tym ,że czuje się po nich fatalnie
basia piona ostatnio nawet tak powiedziałam mojemu M.ale obiecał poprawę przyjął pokutę i narazie zachowuje sie wzorowo, a przed nami wakacje wiec raczej to o co zwykle sie spieramy czyli jego 14 godzinny dzień pracy odejdzie w siną dal. eh myśle ,że nie ma związków bez problemów
Pozdrawiam i biorę się do sobotnich porządasów

Witam, ja to teraz w ogole nie mam czasu nic pisac, dzis wesele mojej siostry, wczoraj piatek 13 naprawde pechowy, kucharka miala sama wszystko robic z pomocnikami, a tu bach przewrocila sie i rozciela glowe, 3 szwy jej zalozyli, wiec my musielismy sie zabrac do roboty, potem prawie pomocnica sie poparzyla, a jeszcze co chwila korki nam wywalalo, a wieczorem to biodro tak mnie bolalo ze nie moglam z wanny wyjsc po kapieli, wiec chyba skonczy sie szpitalem.
Lece robic pazurki.
Asiowo jak sie czujesz??

Hejo:):)

Karolina co z tą szkoła?? Jak to rok w plecy??

madzik nio to faktycznie pechowy mieslicie wczorajszy dzień, ale napewno wesele bedzie super i sie wybawisz:) szalonej zabawy:)

basia u mnie tez tak jest ze moj K mowi o swojej rodzinie jakby o lepszej, nio ale staram sie nie przejmowac, ale czasem tez mam ochote mu z kubka pociagnac:):) taki urok facetow juz... nie wiedza co mowia i tyle Napewno sie u Ciebie sytuacja uspokoji i bedzie git:)

ciekawe co tam z Asiową?

A ja wczoraj byłam z K na szkole rodzenia i kurde była godziny gimnastyki i myslałam ze dzis z łóżka nie wstane hehe:D Nie mogłam sie wygramolić. Nio ale co sie dziwic jak 8 miesiecy nie nie robiłam a pozniej cwiczyć karza....szok to był<szok> Nastepna lekcja we wtorek:) A w poniedziałek wizyta u lekarzac, Mam nadzieje ze wszytsko bedzie wporzadku:)

Jak wam mija dzień??

Dzień dobry!
Ja tylko na chwilkę zobaczyć co tam u Was;-). My juz po spacerze, Hania śpi, obiad na gazie, babcia na spacerze a ja urzęduje na BB:-p:-D.
Jutro wyjeżdża Hani tata za granicę więc dziś wielkie pożegnanie hehe:-D. Teraz zobaczy go w grudniu na święta:-p:baffled:.
Życzę miłego weekendu:tak:.

Całą noc przegadałam z byłym... całą noc ryczałam... on zgadza się już na wszystko chce nawet zrezygnować z widywań żeby dziecko nie miało 2 ojców...
Zrozumiał wszystko i chce się usunąć w cień dowiedział się że mam kogoś boli ale niby się cieszy że ktoś sprawia że jestem szczęśliwa... powspominaliśmy... w ogóle strasznie ciężkie to było nawet teraz znowu się rozryczałam... jak mogę nadal tęsknić za facetem który mnie tak potraktował ?
Najgorsze jest to że wiem że on mnie kocha... wiem że żałuje...ale wiem też że nigdy się nie zmieni... :-(

Chciała bym żeby dziecko miało z nim kontakt... żeby był dobrym ojcem...wiem że by był... wiem jak bardzo on by chciał być...
Ale tego wszystkiego nie da się połączyć...

Czemu tęsknie za potworem skoro mam prawie księcia z bajki ?! ...
popierdolone to wszystko. :-(

femme fatal widzisz tak to już w życiu bywa, teraz go boli bo jest zazdrosny!mógl mieć ciebie dziecko,ale głupi z tego zrezygnowal. nie zamartwiaj sie...będzie dobrze:tak:

reklama
Witam ;-) ale mamy ladny dzionek , Ala spi ,rodzice poszli na wesele kuzynki a ja wcinam szyszki ktore rzucialm na mostek :laugh2: dzis teraz zrobilam male przemeblowanie w pokoju ,wreszcie Ala ma swoj kacik-tak to zawsze miala 2 pokoje do dyspozycji z zabawkami :-):-D

femme fatal oj rzeczywiscie skoplikowane teraz to wszystko :blink: a myslalas o tym co bedzie jak ..ten ksiaze z bajki.. zniknie ? :confused: nie zycze Ci tego ale zycie potrafi byc okrutne !! i musisz naprawde sie zastanowic nad tym wszystkim !!

Zywa oczywiscie musisz Nas kontrolowac :-p:laugh2:

Basia mamin synek :crazy: z takimi to zawsze jest klopot bo beda porownywac zony do swoich mam :no:

a Asiowo na moje oko pewnie w szpitalu jest,moze juz urodzila ?:-) wlasnie ma ktos do Niej numer ??

Do góry