reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Polna co to za misja? No pochwal sie pochwal:) Mniam makaron z truskawkami sama bym sobie strzeliła takie przyne danie:):) CZemu tak uwazasz co do szkoly rodzenia?? Moze u was jakos inaczejprowadza lub cos, jak pytałam babek ktore chodziły do szkoly rodzenia to mowiły ze bardzo fajnie:0 dziwnie.....

Szukam dla P pewnych informacji :-p
a co do SZR to ja nie wiem jak to u Nas jest !! poprostu takie jest moje zdanie ze to strata czasu i pieniedzy,fakt mozna sie nauczyc wielu rzeczy o kapaniu noworodka itp. ale rownie dobrze mozna o tym przeczytac w ksiazkach i od rodziny.Zreszta My kobiety mamy instynkt macierzynski a kobiety rodza od zarania dziejow !!

Wlasnie zmiksowalam truskawki ,Ala piszczala jak to widziala :-D

Polna a ty znowu z tymi czereśniami :)

To nie czytaj :-p :happy:

reklama
Asiowo to spotykałaś sie z bardzo kulturalnymi ludźmi, u mnie to jeszcze sie wpychają, a w grupie mam takiego policjanta co mi wiecznie docina i gada takie rzeczy ze ciężej mi zaliczać, bo tak nagada dla baby że sie waha czy postawić taką ocenę, no aż mnie szlak trafia

Ojj, to naprawde współczuje! Mi na uczelni wszyscy pomagali jak mogli... :-) Ostatnie zajecia czyli wpisy i zaliczenia mi inni załatwiali, żebym nie musiała się juz tam męczyc:-) ale to może dlatego, ze studiowałam dziennikarstwo i komunikacje społeczną... :-p Jednak tacy ludzie muszą sobią coś reprezentować:happy::happy::happy:

W pracy i na miescie nie było już tak dobrze... :baffled: ale są ludzie i ludziska... i wredne stare babcie!!!!:-p

DZIEŃ DOBRY! Ja mam dziś wolne, wiec za dużo nie popiszę, Hania mi się na dodatek rozchorowała, ma gorączkę niewiadomego pochodzenia i dziś cały dzień siedzimy w domu:crazy:. Jutro nadrobie, 12godzin w pracy:laugh2:.
Kto mi powie jak to jest z tym wątkiem zamkniętym bo mi w sumie na całym bb sie żaden zamknięty nie wyświetla... Ja jakaś ciemna chyba jestem :-:)zawstydzona/y:
Kasiu, wątek zamknięty to taki wątek, którego nikt nie widzi, więc ty też nie możesz ich zobaczyć;-). Ja mam 2 wątki zamknięte, ten będzie trzeci:-). Ze mnie już stały bywalec na BB:-D. Uzależniona;-).
A Galarecia stworzyła wątek ze zdjęciami, ale nie taki, do którego nikt nie ma dostępu, którego nikt nie widzi. Ona stworzyła wątek publiczny, ale od razu go zamknęłą. Czyli każdy widział a nikt nie mógł odpisać:-D. Rozumiesz;-)?
a do watku zamknietego ja bym proponowala do zdjec ograniczyc dostep... rozne ludzie sie po internecie wlocza i sobie biora zdjecia , przerabiaja i gdzies indziej umieszczaja... w sumie lepiejbym sie czula gdybym miala pewnosc ze nikt zdjeciem mojego dziecka sie nie bawi....
Masz rację, wszystkie macie;-), jak będzie wątek zamknięty to od razu przeniesiemy do niego ZDJĘCIA:-).
żywa spisała osoby, ktore będą miały dostęp do zamkniętego ale najwyraźniej Aniaslu jeszcze go nie otworzyła.
Dokładnie tak jak mówisz:-). Póki co napisałam wiadomośc z propozycją stworzenia wątku zamkniętego i moderatora:tak:. Jak Aniaslu odpisze to wyślę jej tą naszą listę:-). O wszystkim Was od razu poinformuję;-). Póki co trzeba czekać.

Ps. Ja też jem truskawki z makaronem:-D.

Żywa SMACZNEGO :-p mi siostra przyniosla pierogi z truskawkami wiec bede dwa dania truskawkowe :-)
Ojej ... dobrze ze masz wolne to sie zaopiekujesz Hanulka :happy: a Ona Toba :-p:rofl2:

A Ala wlasnie wcina chrupki z nocnika :-D

Już po 6 godzinach jest ciężko, zwłaszcza jak się ma taką nudną pracę:baffled:. Gdyby chociaż coś się działo:crazy:. No ale co zrobić, koleżanki które tez tam pracuja mają sesje a ja jako jedyn się nie uczę, więc przychodzę za nie. Zawsze więcej kasy wpadnie co nie:-):-p.

:-):-)Mika, nikt się nie rozpakował, choć chyba coniektóre są już blisko;-):-D. I masz rację, teraz to już w każdej chwili może się to stać:-). No i ciężko wytrzymać z brzuchem w te upały..

reklama
Witam się po południu!

Ja to normalnie w domku nie wytrzymuję.. W pokoju mam 26,5st a na dworzu na słońcu termometr pokazuje 42st:szok::wściekła/y: A ja jadę dzisiaj do wsi mojego G. bo ma bierzmowanie o 18. No i niestety muszę się tułać autobusami bo samochodem po mnie nie przyjedzie, bo jest w pracy i nie opłaca mu się. Już umyłam i wyprostowałam włoski, teraz jeszcze tylko będe musiała wskoczyć pod prysznic.. Ale to pewnie bliżej wyjścia.. Z domku muszę wyjść przed 16, a tam będe ok 17:30. No ale autobusem to niestety na około:wściekła/y:

madzik1388 z tym szpitalem to mój G. mi tłumaczył że lepiej żeby na początku mnie wyleczyli niż póżniej ma być gorzej i ma bardziej boleć. Więc się nie przejmuj.

Do góry