reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiu żeby widzieć wątki zamknięte musisz być do nich dopisana...dlatego nazywają się "zamknięte":-p

netgirl popieram, popieram zdjęcia jako zamknięty wątek :tak:

reklama
chwilami a Ty to sie tak uczysz ze tu ciagle jestes, w sumie mozesz na temat pracy pozniej wybrac cos o kobitach w ciazy :-D zartowywuje sobie nie :-D

sama nie wiem jak to robię ;-) chyba dlatego, że na każdą 1 minutę nauki przypadają 2 minuty odpoczynku :laugh2: Jeśli chodzi o pracę licencjacką to jakbyś zgadła bo chciałabym coś z ginekologi lub położnictwa :tak: rehabilitacja po mastektomii jest oklepana na moim wydziale więc muszę wymyśleć coś innego <olaboga>

Kasia wątki zamknięte są widoczne tylko dla osób dopisanych do nich żeby osoby postronne nie wiedziały o ich istnieniu.

No a ta lista do zamkniętego to gdzie jest bo też nie widze? wogóle słabo kontaktuje od tych upałów więc sie nie smiać...
Co do zdjęć jako wątek zamknięty to też jestem za... wogóle to byłam w szoku że dziewczyny jak Galarecia stworzyła wątek zamkniety ze zdjęciami to chciały żeby nie był zamknięty...:confused: Nio ale oki... Trza o tym pomysleć...

Piszcie laseczki bo ja zaraz tutaj z nudów zaczne pąpki rob;-)

A ja juz jestem dopisana do jednego zamknietego i mi sie wyswietla:-D tyle tylko ze one sa zazwyczaj w dziale "zwiazki rodzinne" a nie tu u nas.
netgirl ja nie odkladam Ali po jedzeniu spac, wole ja pomeczyc troszeczke:-D chyba ze jestem padnieta, wtedy niech spi:-D teraz lezy mi na kolanach bo sie obudzila, chyba cos zlego jej sie snilo:-( hehe a nawet TV teraz smarkula oglada:-) albo udaje:-D:-D:-D

żywa spisała osoby, ktore będą miały dostęp do zamkniętego ale najwyraźniej Aniaslu jeszcze go nie otworzyła.

A jak bedziemy juz stare dupy to co zrobimy z zamknietym?? przemianujemy i mlodych nie bedziemy wpuszczaly?? I moderator bedzie musial nad nami panowac:-) a tu mlodych co i rusz przybywa:-) ciekawe kto sie tego podejmie:-) co do pojawienia sie zamknietego to cierpliwosci Aniaslu ma pewnie kupe roboty i potrzebuje czasu;-)

witam młode mamusie... z samego rana.Chwile mnie nie bylo bo mieliśmy w domu przyjęcie....koszmar:szok: moge tylko pozazdrościć bratu, zgarnął 3600zł.:szok:dużo jak na przyjęcie!:-) a co tam u was słychać? chyba w piatek pisałam wam że moja dzidzia sie nie rusza.....ale na szczęśćie to tylko chwilowe lenistwo, bo już nadrabia:happy2:

reklama
Dzien dobry!!!
Te noce są okropne... jeli chodzi o mnie to mogłoby ich nie być:-p
Wczoraj okropnie mnie kręgosłup rwał, ale mineło po 2h... teraz znów zaczyna:baffled: te nerwobóle sa okropne...!!!
Nic mi sie nie chce, leże w łozku i tylko przerzucm tego klocka z 1 strony na druga... juz nie mam sił go dzwigać:baffled:nwczoraj cały dzien leniuchowałam... dzis musze podniesc dupke, a tak mi sie nie chce:baffled: Dzis mija nam 2 latka od zareczyn:-):-):-)
Idę z mała pogadac.... co by już zechciała sie urodzic:-p ona moze nie wie, że już może:happy2::happy2::happy2:
Miłego dnia zycze!

Do góry