reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Iza, witamy Cię serdecznie:-). Napisz coś więcej o sobie w watku przedstawmy się;-). No i zapraszamy do dyskusji:-).

reklama
Firanka bardzo sie ciesze, ze z Nikolą juz lepiej:-) no nie moglo byc inaczej:-) tyle kciukow zacisnietych:tak:

Kornelka super, ze Filip przybiera na wadze:-) zoabczysz nim sie obejzysz bedziesz miala gow domku 24 h:tak:

Izak witaj:) i zapraszam do czestego udzielania sie:tak:

a ja mam juz luz.. Lena spi, a ja zaraz ide sie wypluskac..:-D mmmm kocham wieczory i ta cisze w domu:-D:-D:-D

netgirl Koniecznie daj znać czy wszystko ok po tym trzęsieniu

Asteria GRATULUJE ! :happy:
polna_N !?:szok: no co ty nie przesadzajmy z tymi oświadczynami :-p

IzaK witaj :-)

A ja dzisiaj zakupy zrobiłam normalnie nie mogłam uwierzyć że z takim brzucholem jeszcze mogę być całkiem sexi :-):-)

Femme fatale ty jeszcze nie masz brzuszka:-) bedziesz miala pozniej narazie masz oponke:-D
IzaK ja rowniez witam i zapraszam do konfrontacji:-D:-D
netgirl mam nadzieje ze tego trzesienia nie bedzie, a jak juz to takie lekko odczuwalne.
baska ja sie moge z toba na core wymienic, bo moja tylko spi:-D
Asteria gratuluje synka:-)

A ja byłam na wizycie... Mam skierowanie na badanie moczu w tym tygodniu i jeżeli znowu bedą nie wporządku to mam dzwonić... Dał mi też skierowanie na glukoze... Która mi wytłymaczy od początku do końca na czym to polega? Nie zrobił usg bo stwierdził że nie widzi ku temu żadnych wskazan... A ja myślałam że poznam płeć... No ale najważniejsze że poza tym wszystko oki... Nawet mi żebra obstukał :confused: No i obiecał że usg za miesiąc ale ja już chyba nie chcem płci poznać...
Kornelka witam po długiej nieobecności... Ciesze sie że mały rośnie :)
Netgirl dobrze że wsio dobrze sie skończyło... Teraz tylko uważaj wrazie jakby prognozy miały sie sprawdzić... Trzymam kciuki żeby nie :)
Firanka oby malutka szybko wyzdrowiała... No i ty sie też trzymaj...
Gdzie ta lista do zamkniętego? mi wogóle chyba kilka wątków zniknęło... mam dość tego kompa, tej pogody, ciesze sie że chociaż chłopaka mam cudnego (no czasami mu coś odbije) w ten weekend udowodnił jak bardzo jesteśmy dla niego ważni...:-)

Czesc Wam teraz ja mam chwilke spokoju :0 Moj Fifulec spi obiadek zrobiony :0 jesce tylko pranko i prasowanko :)

Kornelka my to chyba nie mialysmy okazji wymienic postow ale trzymam kciuki za Twojego Filipka :) Zobaczysz jak da Ci jsce w kosc :D ja mam w domu Filipka i naprawde nieraz nie moge :p Takze powodzenia :)

Izak Witam Cie serdecznie :)

Baska ja mam tak samo uwielbiam jak juz jest w domu cicho i spokoj :D Mozna wtedy oddychnac :D

Femme Fatal pewnie ze mozna wygladac sexi tylko trzeba dbac o siebie :p A to ze masz zaokraglony brzuszek to dodaje tylko uroku :) Ja w walentynki miala jush zaokraglony brzuszek i kupilam sobie zarabista bielizne z dodatkami :D ale moje R i powiem ze byl bardzo zadowolony :p:p Teraz tez czasami sie w niej prezetuje z takim bebnem jak mam i jest wszystko wporzadku :DTakze nic sie nie martw:p

KasiaF87 ja tez mialam niesprawdzac plci :p ale mnie pokusilo :) Jak masz silna wole to wytrzymasz , a ja nie to sprawdzisz :D

KasiaF87 co do glukozy to trzeba kupić najpierw 50g glukozy w aptece (taka w proszku- w torebce) no i póżniej rozpuścić ten proszek w mniej więcej pół kubeczka wody (nejlepeij troche ciepłej, żeby się nie skawaliła) i wypić. Po godz iść do gab.zabiegowego na pobranie krwi. I tyle. Choć w niektórych ośrodkach słyszałam że najpierw się pobiera krew, a póżniej się pije tą glukozę i znowu pobiera, więc idź się dowiedz jak jest u Ciebie..

A jeżeli ktoś pił kiedyś wodę z dużą ilością cukru to nie będzie miał problemu z wypiciem glukozy. Dla mnie to nie było nawet takie złe..

IzaK witam i zapraszam do częstego udzielania się.

Ostatnia edycja:
KasiaF87 ja dzis tez dostalam skierowanie na glukoze, i jutro robie, nie powiedzial Ci na czym to polega???
Wiec tak... mi kazal sobie kupic 50g glukozy, wieczor przed badaniem nie jesc nic slodkiego, na badanie isc naczczo, pobiora Ci krew, po tym pobraniu trzeba wypic ta glukoze rozpuszczona w szklance wody, mi lekarz kazal sobie cytryny dodac bo podobno wypic sie nie da takie slodkie, gbodzine odczekac i znowu pobiora krew, he he ja jutro musze sie spieszyc, musze byc pierwsza w kolejce do badania bo u mnie tylko przez godzine robia

reklama
No to wstawiłam mój brzuchol :-)

Co do płci to ja już się nie mogę doczekać za ciekawa jestem nie mogła bym żyć w niewiedzy :-)

A te badania glukozy to ja albo jakieś inne robiłam albo kijowo robiłam bo ja robiłam normalnie... ;/ może to coś innego :-p

W ogóle :| ?! co się dzieje pisze sobie posta a tu nagle czuje jakoś tak mokro patrze i mam plamy na piżamie na sutkach ?! o co chodzi ?! co to mi tam niby cieknie to normalne ?!

Do góry