reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme fatal te badania to napewno nie byly na glukoze
ja tez juz sie nie moge doczekac kiedy bede wiedziec kogo tam nosze w brzuszku, jak mnie wysle do szpitala to zrobia mi szybciej usg, to w tedy powinnam sie juz dowiedziec

reklama
Femme Fatal to normalne :) Przygotowuja sie do karnienia :p Mi tsh cieklo jush prawie od samego poczatQ :/ troche niekomfortowe ale coz :) a teraz to z pielucha chodze albo wkladkami bo mi tak cieknie i to nie pprzezroczyste mleko tlyko takie bielsze , ale lekarz mowi ze przy 2 dziecku to normalne ze szybciej i wiecej cieknie :)

Najlepiej sobie kupić juz wkładki laktacyjne... Bedziesz sie bardziej komfortowo czuć i nie bedziesz miec plam na bluzce... do tego rzeba sie przyzwyczaić:-)
Ja miałam nadzieje, ze mnie to ominie, ale jakie 2 dni temu tez mi wyciekło...

Witam mamuśki po długiej nieobecności.
Najpierw miałam popsutego kompa, a później nie miałam za bardzo czasu, bo się musiałam poprawiać (a bardzo chciałabym mieć stypendium-wiadomo każda kaska się przyda:tak::tak:). Ale podczytywałam troszkę żeby chociaż być na bieżąco.
Widzę, że jest nas tu coraz więcej:-)i dobrze:-)
Moje dziecko przed chwilą właczyło telewizor i woła "mama meć":-D:-D fan piłki nożnej mi rośnie?? Ostatnio się zrobił słodziutki ale potrafi też pokazać różki:-p Najbardziej mnie rozczula jak podchodzi i mówi "moja mama" :laugh2: to chyba najwspanialsze momenty macierzyństwa:-D
A co tam dziewczyny u was?? Jak rosną dzieciaczki?

Co do tej mojej nieszczęsnej glukozy to ja mam tą na 75- dwugodzinną :( Jutro albo pojutrze musze iść mocz do badania oddac (jeżeli będzie coś nie ok to wtedy posiew) to sie zapytam...
PS.
Tych leukocytów miałam teraz 5-10 a tamto to właśnie jakoś inaczej sie patrzy bo ma inną jednostke... Obstukał mnie i mówił że nie widzi nic niepokojącego...

Kto mi powie jak to jest z tym wątkiem zamkniętym bo mi w sumie na całym bb sie żaden zamknięty nie wyświetla... Ja jakaś ciemna chyba jestem :-:)zawstydzona/y:

reklama
Do góry