reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek a jeszcze zapytam to pierwsze to masz inny kolor wlosków niz na drugim czy tylko zdjecie inaczej zrobione?

reklama
Umi mi by nawet 65-67 wystarczyła a teraz jest 80 :zawstydzona/y:
Fikusek a ty z takimi wielkimi oczami to pewnie mrugniesz i już wszyscy się gapią:-D

Umi no nadwagi nie ale po tym co było to jest 17 kg różnicy i po tym jak wyglądałam trudno się teraz przyzwyczaić :-p

To jest zdjęcie gdy byłam już pod koniec 4 miesiąc.

Załączniki

• 100_1093.jpg
    100_1093.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 49
fikusek aaaaa takie buty:-p a ja mialam pytac co to za farba ze tak ladnie kolor wyszedł:-p
kolia laska z Ciebie nawet w ciazy ja nie miałam brzuszka ( tzn miałam ale tłusczowy do 7 miesiaca pod koniec mi żąćżął rosnąć ciążowy:-p)

reklama
A mnie sie podobaja szminki ale na kims:-p ja mam za jasna karnacje do tego i wyglądałabym jak pani lekkich obyczajów:-p, albo klaun bo dosc mocno maluje oczy więc pozostaja mi błyszczyki:-p

Do góry