reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
DAFF Ty to jeszcze nie wstyd. Ja po ciąży miałam rozmiar 50. Ale jak się chce to się da. Obecnie ćwicze z zestawu na mp.3 ćwicz i chudnij. Polecam. Są tam wszystkie ćwiczenia na wszystkie mięśnie.
ELIZKA Mam nadzieję że jakąkolwiek decyzję podejmiecie to będzie ona słuszna i właściwa dla Was obojga.
fIKUSEK Paranoja z tym sądem.

clio na pewno:-) juz nie długo kochana:-)
Ewi gdzie ty te cwiczenia znalazłas? ile trwają? n mp3 tzn w telefonie masz czy jak?

Daff z tym urażeniem to żartowałam:-p hm a ile masz wzrostu?
clio hm no nie źle jak ja sie ciesze ze czegos takiego nie miałam hihi:-p tzn jak poszłam do szpitala i mnie zostawili to chyba tak sie wkurzyłam ze miałam silne bóle kregosłupa cała noc wstawałam i łaziłam do wc i mi sie słabo robiło ale myslałam ze ból to przez niewygodne łózko, a zawroty głowy przez okropny zaduch:-) Pamietam jak koło 6:20 pisalam do mamy sms'a " hej co tam u ciebie i opisywałam jak beznadziejna noc była" wysłalam dokłanie o 6:19 i to samo chciałam napisać do mojego T. ale zachciało mi sie do wc i juz nie zdążyłam hihi:-) o 6:30 mały się urodził

hihi maltka jestem 168cm

Daff Ale ja cie nie lubie no ja sie mam za wysoka tez mam 168 cm:-p

edit wszystko zalezy od tego jak sie ubierasz:-) ja np powiedziała dresom nie bo mnie pogrubiają... chodze w krótkich spódnicach, leginsach lub bez jesli spódnica jest normalnie krótka a nie kótka ze tyłek widac:-p spodnie tylko dżinsy bo w innych wygladam jak klops:-p Wszystko zalezy od podejscia:-)

UMI W wyszukiwarkę wpisz ćwicz i chudnij mp.3 i ci znajdzie. Trwają one godzinę. Przesłałam je kablem na telefon i sobie ćwicze wtedy.

Daff Ale ja cie nie lubie no ja sie mam za wysoka tez mam 168 cm:-p

to ja juz nic lepiej nie pisz :D:D:D:D:D
ja naprawde wygladam jak mały baleronik. Jesli chodzi o Ciebie na zdjeciu to bym w zyciu nie pwoiedziala ze masz 168cm i ze rozmiar 42 nosisz.
ale to dobrze wygladasz na duzo szczuplejsza niz nam tu piszesz :)

Daf jeszcze raz napisze kwestia ubioru:-p nie ubiore rzeczy która mnie pogróbia ( chyba ze mi sie wydaje ze jest ok i mnie nie pogrubia)... Jedziemy na tym samym wózku ja szczerze mówiac powiedziałabym ze nosze duzo większy rozmiar... ja sie widze normalnie zdjecie moze troche zniekształcac

Ewi ooo to poszukam:-) dzieki:-)

Daf jeszcze raz napisze kwestia ubioru:-p nie ubiore rzeczy która mnie pogróbia ( chyba ze mi sie wydaje ze jest ok i mnie nie pogrubia)... Jedziemy na tym samym wózku ja szczerze mówiac powiedziałabym ze nosze duzo większy rozmiar... ja sie widze normalnie zdjecie moze troche zniekształcac

Ewi ooo to poszukam:-) dzieki:-)

e tam gadasz glupoty. ja fakt mam problem z ubraniem bo nigdy tyle niewazylam.. mozna powiedziec ze do 6 meisiaca ciazy znosnie wygladalam ale pozniej istny koszmar. i w sumie nie wiem jak sie ubierac by wygladac szczuplej.

reklama
Do góry