reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
umi no to mmoje zdjecie sprzed dwóch lat czyli jakieś 68kg.
DSC02699.jpg

zawsze byłam dobrze zbudowana a na tym zdjęciu mam 16 lat....

fikusek ja nigdy nie chcialam byc chudzielcem, albo wieszakiem na ubrania a gdybym słuchała tego co ludzie mówią to by mi już dawno uszy odpadły.

Ostatnia edycja:
fikusek eee nie zmieniłam sie włosy ścięłam i zaczęłam sie malować:-p
Misia92 na tym zdjeciu co masz 16 lat wygladasz jak moja koleżanka z LO:-p zbudowana w sensie grube kosci masz czy jak to rozumiec?

Hej :)

Ja byłam wczoraj na koncercie Ewy Farny i Perfektu. Grzecznie siedziałam na trybunach :)

Ale cieszę się najbardziej z tego, że zaczynamy z maluszkiem 2 trymestr!! :)

umi no grube grube, i jestem szeroko zbudowana wiec nawet jak bede wazyła mniej to szerokości i tak nie zmienie najwyżej mi żebra będą wystawać bo mam takie okropnie wystające na tym zdjęciu nawet troche widać takie niewyraźne jakby drugie cycki tyle że niżej....:-)
kiniorek a jak sie czujesz????
na Farne i perfect to ja bym nawet teraz poszła gdyby był u mnie.
w sobote była u nas tzn 15 km od nas Doda ale jakoś nie mialam ochoty stac na tym zimnie....

posty mi znikaja.
umi w ogole bym cie nie poznala:)
co do samopoczucia to nadal mi zle mimo ze polezalam ale chociaz w glowie sie nie kreci wiec jest lepiej. maz ma sie odzywac co chwile a jak juz sie nei odezwe do niego to ma szybko przyjezdzac:)
ja zaraz tez postaram sie cos zmonotwac sprze ciazy i po :)

posty mi znikaja.
umi w ogole bym cie nie poznala:)
co do samopoczucia to nadal mi zle mimo ze polezalam ale chociaz w glowie sie nie kreci wiec jest lepiej. maz ma sie odzywac co chwile a jak juz sie nei odezwe do niego to ma szybko przyjezdzac:)
ja zaraz tez postaram sie cos zmonotwac sprze ciazy i po :)
kochana a ty sie na mnie obrazilas?;>

reklama
Umi Pocieszam się koncertem z soboty bo było super... :-D
A ja jestem grubej kości... I przez dużą część mojego życia sądziłam ,że jestem gruba... Ale później schudłam "wyrosłam"...Przed ciążą miałam płaski brzuch... A teraz... mam parę zbędnych kg. Ale jak będę teraz chodziła tyle do szkoły i będę na obrotach to sądzę ,że to zgubię...

Do góry