reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daff nie widze cie wiec ci nie doradzę za bardzo ja uciekam w ciemne rzeczy bo wg mnie wyszczuplają poza tym kocham czarny. Ale to tez nie jest dobre. Tak jak pisalam ja nie moge miec długich spódnic po kostki bo pogróbiają, zadnych falbanek, koronek itp. Proste kroje podkreślające talie a zakrywające boczki bo z tym mam ogromny problem. No i bluzki które sa dłuzsze a nie po pepek:-p najlepiej tuniki ale nie jakies szefokie tylko takie niej wiecej dopasowane konczace sie zaraz pod pupą albo w połowie. Dekolt obowiazkowo hihi:-) No i tak bardziej po młodziezowemu bo w koncu nie mamy po 40 lat

kolia ty to patyk jestes!!!!!!!!!! ja zawsze chcialam 175 ale mi nie wyszło:/

fikusek ja tak nie w temacie zadam pytanie, ile masz kochana latek? bo po zdjeciu w avatarze to na 18 wygladasz:-p

fikusek ja tak nie w temacie zadam pytanie, ile masz kochana latek? bo po zdjeciu w avatarze to na 18 wygladasz:-p
ja mam 22:)
a oto my:)
NOWE 2.jpgSDC14748.jpg

Umi 175 jeszcze przejdzie ale mój wzrost to już przesada :-p a patyk to byłam przed ciąża jak przy tym wzroście 63 kg ważyłam :-p I też się staram ubierać młodzieżowo w końcu dziecko nam rocznika nie zmieniło :-p

I nie pojadę po recepty bo mój tata wziął legitymacje :crazy: nie graliśmy się ewidentnie :-p

edit:
Fikusek super szminka zawsze mi się podobał taki krwisty czerwony ale ja nie umiem używać szminek.

Ostatnia edycja:
fikusek to z tym mocniejszym makijarzem dałabym ci znowu wiecej jakies 25 a z tym lzejszym to tak 22 jak by sie uparł 20 najlepiej hihi Ładna z ciebie mamuska i fajniutkiego szkraba masz:-)
kolia a tam przesada ile teraz wazysz? ja to bym chciała miec 63 kg:-p
Black cieszymy sie z powrotu. Jak tam dziewczyny daja ci odetchnąć trochę?

reklama
fikusek to z tym mocniejszym makijarzem dałabym ci znowu wiecej jakies 25 a z tym lzejszym to tak 22 jak by sie uparł 20 najlepiej hihi Ładna z ciebie mamuska i fajniutkiego szkraba masz:-)
kolia a tam przesada ile teraz wazysz? ja to bym chciała miec 63 kg:-p
Black cieszymy sie z powrotu. Jak tam dziewczyny daja ci odetchnąć trochę?

hehe co ten makijaz potrafi zdzialac:D

Do góry