reklama
umi2
Fanka BB :)
Daff nie widze cie wiec ci nie doradzę za bardzo ja uciekam w ciemne rzeczy bo wg mnie wyszczuplają poza tym kocham czarny. Ale to tez nie jest dobre. Tak jak pisalam ja nie moge miec długich spódnic po kostki bo pogróbiają, zadnych falbanek, koronek itp. Proste kroje podkreślające talie a zakrywające boczki bo z tym mam ogromny problem. No i bluzki które sa dłuzsze a nie po pepek najlepiej tuniki ale nie jakies szefokie tylko takie niej wiecej dopasowane konczace sie zaraz pod pupą albo w połowie. Dekolt obowiazkowo hihi:-) No i tak bardziej po młodziezowemu bo w koncu nie mamy po 40 lat
kolia ty to patyk jestes!!!!!!!!!! ja zawsze chcialam 175 ale mi nie wyszło:/
kolia ty to patyk jestes!!!!!!!!!! ja zawsze chcialam 175 ale mi nie wyszło:/
fikusek1988
Mama Alanka:)
Umi wysoka to jestem ja 182 cm
Fikusek zdecydowanie akurat ;-)
no ty to dopiero wysoka jestes
C
clio87
Gość
ja mam 165cm i z moimi 13kg wyglądam śmiesznie zamiast chodzić kulam się hihi ^,^
BlackWizard
Ewi co u mnie? Nic nowego :-) Dom, dzieci i tak w kółko :-)
Umi a no powróciłam :-)
Umi a no powróciłam :-)
fikusek1988
Umi 175 jeszcze przejdzie ale mój wzrost to już przesada a patyk to byłam przed ciąża jak przy tym wzroście 63 kg ważyłam I też się staram ubierać młodzieżowo w końcu dziecko nam rocznika nie zmieniło
I nie pojadę po recepty bo mój tata wziął legitymacje nie graliśmy się ewidentnie
edit:
Fikusek super szminka zawsze mi się podobał taki krwisty czerwony ale ja nie umiem używać szminek.
I nie pojadę po recepty bo mój tata wziął legitymacje nie graliśmy się ewidentnie
edit:
Fikusek super szminka zawsze mi się podobał taki krwisty czerwony ale ja nie umiem używać szminek.
Ostatnia edycja:
umi2
fikusek to z tym mocniejszym makijarzem dałabym ci znowu wiecej jakies 25 a z tym lzejszym to tak 22 jak by sie uparł 20 najlepiej hihi Ładna z ciebie mamuska i fajniutkiego szkraba masz:-)
kolia a tam przesada ile teraz wazysz? ja to bym chciała miec 63 kg
Black cieszymy sie z powrotu. Jak tam dziewczyny daja ci odetchnąć trochę?
reklama
fikusek1988
fikusek to z tym mocniejszym makijarzem dałabym ci znowu wiecej jakies 25 a z tym lzejszym to tak 22 jak by sie uparł 20 najlepiej hihi Ładna z ciebie mamuska i fajniutkiego szkraba masz:-)
hehe co ten makijaz potrafi zdzialac