reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry!
Kornelka, czyli nadal jesteście w szpitalu? Co mówią lekarza? Oddycha Twoja dzidzia już sama? Kiedy Was wypuszczą?
Netgirl, kolejne trzęsienie tylko że dłuższe i silniejsze??????? Boziu, aż sama się wystraszyłam:-(. Daj znać co i jak, i uważaj na Despinkę:tak:.
Chwilami, napewno zdałaś, ŻYWA Ci to mówi:-p:-D.
Firanka, wiem coś o tym, pobyt w szpitalu to straszny stres. Dobrze, że z małą już lepiej. Bądź przy niej jak najwięcej. Dzieci przy których są rodzice szybciej zdrowieją:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kornia super,że jesteś!!!A co się stało,że już urodziłaś??? To świetnie,że MAluszek przybiera na wadze. A po wyjściu ze szpitala jak będziesz go karmić??? Jest jeszcze w inkubatorze? Oddycha sam czy przez respirator??

To tak ja siedze u chłopaka w Gdańsku mały w szpitalu oddycha sam nie ma jeszcze odruchu ssania ale bedziemy uczyć mleczka więcej dostaje bo miał ostatnio 24 cm.
Waga nasza to 1440 gramy.
A mi pękła błona przez lek który dawał mi ginekolog a on nie dla kobiet w ciąży :-:)-(
teraz czekamy na 1800 gram i na przeniesienie z inkubatora na sale ogólna i na 2000 gram i na wypis do domu :-):-):-)

Aha i oddycha sam już samodzielnie

gratuluje Dziewczyny, teraz gdy juz Dzidzia jest poczeta pozostaje sie tylko cieszyc, pomyslcie sobie ile kobiet stara sie o dzieci a nie moze ich miec :) a Rodzice wczesniej czy pozniej sie pogodza, czasem na poczatku moga byc w szoku stad ich zdenerwowanie, a dzidzia mzoe zdziala cuda i polepszy stosunki w Rodzinie, w koncu kto moglby sie oprzec takiemu slodkiemu Malenstwu :)

Kornelka, bardzo się cieszę:-). I czekam razem z Tobą na te 2000 gram:-).
A synek jak ma na imię? Bo albo zapomniałam albo nie wiedziałam:confused:.

Kornelka, ja dla swojego synka, gdybym oczywiście urodziła chłopca a nie dziewczynkę, miałam imię Filip uszykowane:-).

u nas to były spory co do imienia więc w końcu udało sie dojść do kompromisu :tak::tak:
My dla dziewczynki mieliśmy już ustalone że Nikolina Anastazja i sie nie udało

Witam :)
Ponieważ natknęłam się na ten dział przypadkiem a zobaczyłam w nazwie są obecne i przyszłe mamuśki chciałam zapytać czy mogę się dołączyć. Ja w ciążę zaszłam jak miałam 19 lat, teraz mam już 3 letniego Kubulę i troszkę rozwalone życie ale Was rozumiem i z chęcią podyskutuję
Buźka :-)

reklama
Do góry