reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

clio posprawdzać? wieź mi pisz o co lotto bo ja nie wiem o co chodzi:-p ja to w ogóle akcji porodowej nie miałam tzn miałam ale nie wiedziałam ze to to hihi:-):-p

edit Daf uraziłaś mnie w tym momencie:-p ja przed ciąża miałam rozmiar 40 a teraz 42-44 tamta sukienka to rozmiar 42

reklama
hehe a widzialas zebym jakas fotke swoja wstawiala? wstawiam raczej tylko julki bo wstydze sie ze tyle przytylam. nawet obraczke o 5 rozmairow musialam powiekszyc.
obecnie rozmiar 42... a przed ciaza 36 max 38 no co tu duzo mowic marzeniem moim jest znow wazyc 60kg....
kochalam figure sprzed ciazy i za chwile bede robic serie brzuszkow... z pol godz poslacze na skakance.. zapuscialm sie znowu i od dzis ostro walcze o moja figure! chce wejsc w moje dzinsy!
tylko pewnie jak schudne to cycki mi spadna. pwoiedzice mi znacie jeszcze jakis dobre cwiczenia na brzuch i uda?
ja nosze rozmiar 46 ja cie to pocieszy:D:D nosze o numer wiekszy niz w ciazy:/

wrocilam! byly wezwane wszytkioe dziewczyny nawet co juz zeznania skladaly,niektore 3 raz juz byly i co? sedzia powiedzial ze wezwanie nie bylo obowiazkowe mimo innej informacji na liscie! no ja akurat musialam byc jako ta co nie zeznawalam. W ogole odczytal nie moje zeznania z policji 2 razy! paranoja. No i pewnie nastepne wezwanie mi przyjdzie tylko nie wiem czy jechac bo znowu powie ze przesluchane dziewczyny moga opuscic sale i nawt im obecnosci nie sprawdzal.

Daff poprawka przed ciaza górę miałam 40 a dół 42 a teraz i góra i dół to 42:-p
fikusek to po co na liscie napisali ze obowiazkowe:/ bez sensu...

umi dzisiejsza noc to horror wstawałam chyba 5 razy siusiu mam silne upławy brzusio momentami mnie pobolewa mały jest bardzo aktywny tzn dość boleśnie się wypycha na boki :p

clio posprawdzać? wieź mi pisz o co lotto bo ja nie wiem o co chodzi:-p ja to w ogóle akcji porodowej nie miałam tzn miałam ale nie wiedziałam ze to to hihi:-):-p

edit Daf uraziłaś mnie w tym momencie:-p ja przed ciąża miałam rozmiar 40 a teraz 42-44 tamta sukienka to rozmiar 42

wybacz nie chcialam urazic! ale w takim razie musimy sie czyms roznic bo ja wygladam na o wiele wieksza niz TY!!!
napreawde.. przy mnie wygladasz jak szczypior!

umi dzisiejsza noc to horror wstawałam chyba 5 razy siusiu mam silne upławy brzusio momentami mnie pobolewa mały jest bardzo aktywny tzn dość boleśnie się wypycha na boki :p

jak dla mnie przygotowujesz sie... rozkladasz sie nam kochana... u mnie uplawy pojawily sie wieczorem na drugi dzien bylam w szpitalu rano ze skurczami co 7 minut!
tez sie zle czulam pobolewalo mnie wszytsko a krzyz najbardziej! wg mnie rozkrecasz sie! zycze ci szybkiego rozwarcia bo to jest chyba najgorsze bynajmniej u mnie do 10 cm 3 dni bylo potrzeba!

Ostatnia edycja:
Fikusek paranoja :crazy:
Daff ja też teraz noszę 40 a przed ciąża tak samo jak ty 36/8 :crazy:
Clio no ja mam nadzieje, że jak najszybciej coś ruszy bo ostatnia osoba która się rozpakowywała to była chyba Elizka potrzeba świeżej młodocianej krwi :-D
Elizka wierze, że podejmiesz najlepszą decyzję dla siebie i dziecie ;-)

Musze się dzisaj do gina ruszyć po recepty ale mi się tak nie chcesz, że hoho. No i jestem nadal przeziębiona i mam dość :crazy:

reklama
Daff z tym urażeniem to żartowałam:-p hm a ile masz wzrostu?
clio hm no nie źle jak ja sie ciesze ze czegos takiego nie miałam hihi:-p tzn jak poszłam do szpitala i mnie zostawili to chyba tak sie wkurzyłam ze miałam silne bóle kregosłupa cała noc wstawałam i łaziłam do wc i mi sie słabo robiło ale myslałam ze ból to przez niewygodne łózko, a zawroty głowy przez okropny zaduch:-) Pamietam jak koło 6:20 pisalam do mamy sms'a " hej co tam u ciebie i opisywałam jak beznadziejna noc była" wysłalam dokłanie o 6:19 i to samo chciałam napisać do mojego T. ale zachciało mi sie do wc i juz nie zdążyłam hihi:-) o 6:30 mały się urodził

Do góry