reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Elizka Może powiesz nam o co chodzi, co? Ja np chciałabym, jakoś Ci doradzić ale nie wiedząc nawet o co chodzi ciężko jest.... Nie chcę oczywiście wyciągać od Ciebie prywatnych spraw ale widać ze potrzebujesz, że wołasz o wsparcie.
Umi a to tak. No jak wczoraj u nas słonko wyszło to tez można było spokojnie w bluzie samej chodzić ale w takiej cieplejszej. Ale u nas gdzie wokoło nie ma budynków inaczej jest niż tam gdzie jest teren zabudowany.

reklama
tak sama, ale w tym przypadku to mąż musiałby sie wyprowadzic ode mnie.
Napisałabym wam ale szczerze to bardzo długa historia... nie miła i dla mnie i tez dla niego...
Cóż do tego dochądzą inne wątki... nie chce pisac tu na ogóle:/ :-(
Ciężko jest podjąć taką decyzję... ale juz dwa razy sie próbowalismy rozstac a potem po tygodniu wracalismy do siebie...
Teraz chce dojrzec do tej decyzji i chyba naprawde sie to zbliza...
Mąż chcaiłby sie wyprowadzic blizej pracy tej co teraz ma, ale ja sie boje.... teraz jestem blisko rodziców, jak sie rozstaniemy to pomogą... a tam? ehhh......
No i jest jeszcze jedna kwestia ale jej tu nie opisze:dry: :-( :-( :-(

Black Fajnie ze się pokazałaś. Pisz co tam u Ciebie....

A ja zmykam na razie. Musze ogarnąć do. Zajrzę tu jak Mareczek pójdzie na poobiednią drzemkę, czyli już niedługo

Elizka napisz do któregoś z adminów np Bestyjki że chciałabyś pomóc na forum itd i się okaże czy jakiś dział potrzebuje opieki:-) A co do twoich zdjec to musze powiedziec że w twoim przypadku trójka dzieci odmładza:-):-p na zdjeciu slubnym wygladałas powazniej niz na tym drugim:-p
lolkak widze ze ty w ciazy szalejesz jak ja kiedys hihi:-)
confunded sto lat z okazji 2 miesięcy:-)

edit a to my z dzisiejszego spacerku:-)

1. Aaaaaaa tyle mam zebów

Zobacz załącznik 279050

2. Mój zawód pchacz:-)

Zobacz załącznik 279059

3. My

Zobacz załącznik 279068

swietne zdjecia:) umi jaki sweet styl masz:):):):)

Black porwócila na stare śmieci o proszę:-):-p
Elizka taka decyzje musicie razem przemyslec... wydaje mi sie ze jestescie zgranym małzenstwem ale nie znam was i wiadomo wrażenie a prawda to dwie rózne sprawy
Ewi dokładnie w miesicie jest cieplej:-):-p
elzii zadnych wykropkowanych słów prosze nie uzywac:/

edit
Daff raczej brak stylu:-p hihi, ale dzięki kochana tak na prawdę to ja mam trudnosci z ubieraniem:-p

Ostatnia edycja:
vegas śliczna grzywa ja na prosto miałam tylko raz w życiu ale ona tylko lepiej wygladała na zdjeciu na żywo nie bardzo i już mam normalnie na bok
DSC00939.jpg
a jak mi już rsoła to musiałam nosić zaczesaną do góry...;-)
clio conajmniej raz dziennie zaglądała na bb. może jej metody poskutkowały ???

ale masz siczne włoski:)

umi no cos ty? ja mam gorzej! bo nie mam tak wielkich ciuchow na siebie., ne przewidywalamz e sie po ciazy tak roztyje:):)
ale mi sie podoba i te rozczochrabne wloski:)

Daff eee głupoty gadasz... ja tez nie w chodze w bluzki z przed ciazy bo w spodnie to nawet w ciazy wchodziłam... Jaki rozmiar nosisz bo mnie sie wydaje ze wygladasz całkiem normalnie i po prostu przesadzasz:-p

umi chętnie bym poszła na porodówkę ale co tam będe robiła a w domu TV necik myślę ze do 12 coś ruszy :)Daff mi powiedziała jak sie posprawdzać więc co nieco już wiem :D

Elizka czasem trzeba takie decyzje podjąć dla własnego spokoju ale ty naprawdę masz chyba ciężki orzech do zgryzienia ...

reklama
Daff eee głupoty gadasz... ja tez nie w chodze w bluzki z przed ciazy bo w spodnie to nawet w ciazy wchodziłam... Jaki rozmiar nosisz bo mnie sie wydaje ze wygladasz całkiem normalnie i po prostu przesadzasz:-p

hehe a widzialas zebym jakas fotke swoja wstawiala? wstawiam raczej tylko julki bo wstydze sie ze tyle przytylam. nawet obraczke o 5 rozmairow musialam powiekszyc.
obecnie rozmiar 42... a przed ciaza 36 max 38 no co tu duzo mowic marzeniem moim jest znow wazyc 60kg....
kochalam figure sprzed ciazy i za chwile bede robic serie brzuszkow... z pol godz poslacze na skakance.. zapuscialm sie znowu i od dzis ostro walcze o moja figure! chce wejsc w moje dzinsy!
tylko pewnie jak schudne to cycki mi spadna. pwoiedzice mi znacie jeszcze jakis dobre cwiczenia na brzuch i uda?

Do góry