reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam wszystkie mamusie ;-) Kurczę długo się nie odzywałam bo podłapałam dolinę,a później starałam się odkręcić moje wszystkie błędy i myślę,że mi się to udało, Jestem szczęśliwa. Któraś się rozpakowała może???
Nie Firanko, żadna. No jedynie mama Ixidixi hehe=D ale to z poza forum.
Kochana jak chcesz to możesz się nam tu wyżalic=*

reklama
Witam z rana ;-) Ja chce lato, nienawidzę zimna a tu pizga już jak nie wiem :baffled::crazy: Młody jeszcze śpi a P w pracy.

mały się obudził później reszte naskrobie :-p

Witam.
Bólu kolana ciąg dalszy.
Dzieciaki jeszcze śpią. Poprawka już się obudziły.
Umi Super zdjęcia robi ten Wasz aparat. Kacperek to od zawsze mi się podobał, taki fajny rudzielec. a Ty świetnie wyglądasz, naprawdę.
Tak ciepło było u Was. Ja to musiałam jeszcze kurteczki dzieciom założyć bo było brrrr....
Misia no to miałaś przedsmak macierzyństwa, he he.
Clio A już myślałam ze się rozpakowałaś.... Zawiodłam się na Tobie, he, he.... Biedny mąż, musiał oddać zabaweczkę. Mój S jak malucha oddawał to mu żal było, a po hondce to pewnie jeszcze bardziej szkoda...
Fikusek Powodzenia na tej rozprawie.

Vegas Nic za niego nie dałam u dolu jest taka naszywka z mapa polski i zaznaczona Debicą. Miasto rozdawało wózki, kosmetyki lub ciuszki jako wyprawka dla dzieci z rodzin których dochód na osobe nie przekraczał 504 zł to taki dodatek od Burmisrza do becikowego:-). My ogólnie mamy 2 wózki nie wiedzielismy ze dostaniemy cos od miasta i wczesniej kupiliśmy i ten czerwony ma teściową, osobiście go nie lubię bo się wiesza na każdym dołeczku, wyboju itd wiec wózek super ale na równe nawierzchnie:/ na chodniki dębickie raczej sie nie nadaje i wole ten mój drugi chociaz ciezszy:-) Co do młodego no akurat tylko kolor włosów ma do moich podobny tak to cały tatus z twarzy eh:-):-p
Powiem Ci ze twoja fryzurka bardzo mi sie podoba i genialnie wygladasz z grzywką. Dodaje ci pazurka ta grzywka a jednocześnie powagi, ale zachowuje całkowicie dziewczecość. ślicznie Ci
Lolkak, Fikusek, aga.kk Dziekuję:-)
Misia92 dzieki lasencja z nadwagą hihi:-)
fikusek no żartujesz i ty musisz tak łazic po sadach? bez sensu!!!!!!!!!!!
Ewi hehe jak by to powiedział mój T. to nie aparat tylko on:-p hihi dzieki kochana, było troche chłodno ale akurat wyszlismy jak było słoneczko wiec nie ubierałam małemu kurtki ale miałam i ja i on bo jak słonko zachodziło to masakra:-)

hej Mamuśki :-)
witam się z rana ;-)
Ewi ja też jestem rozczarowana że jeszcze w 2w1 :rofl2: ale już naprawdę nie długo :laugh2:co do Hondy to szkoda wielka ale Rodzinka przede wszystkim :tak:
Vegas poszła za tyle ile chcieliśmy i to nas cieszy bo pojechała do Gorzowa Wielkopolskiego a facet chce w nią zainwestować więc trafiła w dobre ręce
fikusek trzyma kciuki :-D pokaż im :-p

a jak tam reszta mamuś?? ale zimno jest brrrr ... :baffled:

...mam chwilę wolnego.
Moje dziecię już śpi:)
Co u was dziewczyny?jak mija wieczorek?

Dziewczyny widzę że wkleiłyście swoje fotki na ogólnym,ładne zdjęcia,śliczne babeczki z was.
Pomyślcie aby zrobić sobie wątek zamknięty i tam wklejać swoje zdjęcia i zdjęcia swoich dzieci bo po co nie potrzebni internauci mają was oglądać i wasze rodziny.
Zgadzam sie, moze grupe sobie zrobimy prywatna i tam w wątku bedziemy wstawiac zdjecia? ;-)

ja się sporo naczytałam o tym pozwoleniu na winko w czasie ciąży. Ja bym nie piła, ale za Was nie decyduję. Mogłabyś już rodzic=D
Szczerze ja Ci powiem ze w trakcie ciąży cos tam zawsze wypiłam... dzieciaczki są zdrowe, wiec chyba to naprawde zalezy by z umiarem wszysto robic;-)

hej:)
ja zbieram sie na ta powalona sprawe:/ trzymajcie kciki by sedzia dzis byl,przesluchal mnie i zeby w koncu dali mi swiety spokoj!:)
Kciuki zacisniete! :&&&

A tak pozatym witam sie...:-)
Ogólnie myśle nad swoim zyciem i musze podjąć wazną decyzję.... :-( ehhhh..... :dry: ciężko jest mi, choć wszystko idzie za tym by zostać sama narazie... :(

reklama
moim zdaniem sciema bo sie wystraszyla!:)

Mam nadzieję, że to była ściema, choć nawet jeśli, to ta siksa powinna mieć z edit: pupci (no tak, o zabijaniu dziecka i planach oddania go do domu dziecka można tutaj mówić bezpośrednio, ale wykropkowanej pupy używać nie należy) zrobioną jesień średniowiecza...

Niektórzy ludzie nie mają co ze sobą zrobić w życiu, albo im się nudzi. No i inni są jeszcze niezrównoważeni psychicznie.

Odmeldowuję się! :)

Ostatnia edycja:
Do góry