reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam wieczorkiem. ja dzis opiekowałam sie 6 miesięczną Zosią bo siostra mojego K pojechała z meżem na większe zakupy a nam zostawili małą zebyśmy nabierali wprawy...;-) jejku jaka ona jest grzeczna. spała tylko pół godzinki, a tak to cały czas grzecznie sie z nami bawiła albo sama w łóżeczku i wcale nie płakała...:-) a później byłam u kumpeli na herbatce i cieście xD
Kasiuch u mnie dobrze Michaś mam coraz ciaśniej no i atakuje żebra bo jest odwrócony juz główką w dół. ja od środy ide do szkoły a czuje sie dobrze nie mam w sumie żadnych dolegliwości. najwiecej trudności sprawia mi zawiązanie moich ulubionych trampek; :-)
/vegas z Martynki to normalnie śpiąca Królewna hehe ;-)
confounded czas leci szalenie szybko choć dla mnie mógłby bardziej przyspieszyć.
umi lasencja z Ciebie :-)

czy nie wiecie przypadkiem co z clio jakoś cich bez niej może pojechała na porodówke??????????????????

Jest weekend, więc ogólnie jest mały ruch. Choc może akurat Clio rodzi=D

Umi, świetny wózek. Dużo za niego dałaś?

Ostatnia edycja:
vegas śliczna grzywa ja na prosto miałam tylko raz w życiu ale ona tylko lepiej wygladała na zdjeciu na żywo nie bardzo i już mam normalnie na bok
DSC00939.jpg
a jak mi już rsoła to musiałam nosić zaczesaną do góry...;-)
clio conajmniej raz dziennie zaglądała na bb. może jej metody poskutkowały ???

reklama
hejka :)

widac dziewczeta foty wklejaja :) ja to mam calkiem inny gust :p powiem takk macie takie spokojne ladne fryzurki :)) ja to jakos zawsze cos dziwnego mialam na lebie jak nie obciecie to kolor :p bylam wlasnie kilka dni temu u fryzjera taka asymetrie ala' a z grzywka wzorkami i dlugii tyl mam :p musze fote zrobic i wam poslac :p

sto latek dla Malwinki :) !

Do góry