reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam się z rana i witam nową Mamusię agnieszka.kk :-)
lolkak jest sporo do nadrabiania, produkcja idzie pełną parą :-) wracaj do zdrowia szybko:-) i co to za test, nie słyszałam o czymś takim na studiach?
Elizka faktycznie, mała kopia Ciebie:-) bardzo ładne ślubne zdjęcie, ale się bardzo zmienilaś, przynajmniej na tych dwóch, które wstawiłaś jesteś nie do poznania:-)
fikusek u nas też zimno, jesień... i tak deszczowo.
motylicaja udanego wczasowania:-)

my dziś kończymy 2 miesiące, jak ten czas szybko zleciał:-)

Najlepszego dla Malwinki z okazji ukończenia 2 miesięcy=D rośnij zdrowo Panienko=)

Eliza śliczna z Ciebie Kobieta! A Malec bardzo podobny do Ciebie i taki piękniutki =)

agnieszka.kk Witam nową użytkowniczkę na MM ze stażem na BB:-) gdzie moderujesz:-)?

Ja chodze jak potłuczona młody jest nieznosny dzis a w nocy jak przespał 2 godziny to tyle... Ale sie zdzwiłam bo nie chciał rano jesc a na obiad zjadł cała miseczke rosołku!!!
Ide was ponadrabiac:-)

edit
daff mamy taki sam ręcznik tyle ze niebieski:-p Julka ci chce gryzaki podjadac? mój to za ciorta nie chce;-)
kolia ale z Mikołaja mężczyzna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! strasznie urósł!!!
fikusek :-) a to o taka studniówke chodziło hihi:-) ja juz myslałam ze ty w jakiejs dziwnej szkole jestes:-p

A ja kupiłam rano 10 kg ogórków i bede kisić:-) a wieczorem jak pogoda nie zrobi psikusa na perfect pójdziemy:-)

hihihi Julka wszystko wcina co jej się da.

Daff Mała śliczna! Przepiękna! :) do kogo podobna??

P.s wysłałam już :D

chyba do męża.... juz gdzies kiedys pisalam ze gdyby nie o ze nosilam ja w moim brzuszku to bym sie zastanwiala czy aby na pewno jest moja. nikt mnie nie chce uraczyc tym milym slowem... "ale córcia podobna do mamy".
dziekuje i oczekuje. pewnie jutro dojdą.

My po koncercie wszystko ok hihi poszlismy tylko na DANZELA. i pwoiem ze swietny koncert dal. na maxa mi sie podobalo! piekny ma glos!
Julka caly koncert przespala i tak do ranca:)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-D
Ja dziś wstałam po 9 ahhh :-D G. ma dziś wolne i jak mały wstał to od razu go wziął :-) A ja mogłam sobie pospać...
My dziś idziemy na dni mojego miasta ale już nie będzie tak fajnie jak wczoraj...Ma być Cezary Pazura i koncert Kayah i inni :-D

Witam niedzielnie.
Mnie od rana kolano nawala. W zeszła niedzielę jakoś źle usiadłam na fotelu i mi coś tam strzeliło i dzisiaj tez jakoś niefortunnie usiadłam i jest jeszcze gorzej. S pojechał do swojego kuzyna a ja z chorymi dziećmi siedzę w domu. Normalnie moglibyśmy pojechać wszyscy ale tam tez mają dzieci i strach ze się zarażą.
A teraz czekam na skypie na ciotkę. W piątek wyjeżdżała do Włoch. Mam nadzieję ze dotarła cało i zdrowo.
Daff A ja to co? Powiedziałam że Julka do Ciebie chyba podobna. :-D a Te zdjęcie w ręczniczku słodkie. Ale od razu cenzurka mi w oko wpadła. ;-)
Anetka Zazdroszczę. Jak ja bym chciała żeby mi S choć raz dał coś bez okazji.

Witam Dziewczynki!
Jestem jakas dzisiaj dziwna....Wczoraj sie dowiedzialam ze moja daleka siostra z ktora bylam bardzo zrzyta tydzien temu wyszla za maz i mnie nie zaprosila:( bardzo zabolalo szczegolnie ze dwa lata temu zaprosilam osobiscie ja i cala jej rodzine na moj slub na ktorym sie nie pojawili bo pojechali na wakacje....Zlozylam jej zyczenia na nk i zerwe kontakt calkowicie bo zebym dowiadywala sie o jej slubie ze strony naszej wspolnej koleznaki to troche przesada wypadaloby zaprosic ja i tak bym nie poszla bo raz nie mialabym z kim malej zostawic a dwa nie ma meza bo w pracy do pazdziernika ale sam fakt zaproszenia by dla mnie duzo znaczyl no coz zostalam olana...

Wczoraj mialam robic test ale darwowalam sobie poczekam do wrzesnia jak sie @ nie pojawi to pojde prosto do lekarza nie chce sobie zbednych nadzieji robic,bo tylko wariuje od mysli ze moge nie byc w ciazy....

Lece mla klasc spac mze wieczorkiem jeszcze wejde tu ;) Pozdrawiam

Witam niedzielnie.
Mnie od rana kolano nawala. W zeszła niedzielę jakoś źle usiadłam na fotelu i mi coś tam strzeliło i dzisiaj tez jakoś niefortunnie usiadłam i jest jeszcze gorzej. S pojechał do swojego kuzyna a ja z chorymi dziećmi siedzę w domu. Normalnie moglibyśmy pojechać wszyscy ale tam tez mają dzieci i strach ze się zarażą.
A teraz czekam na skypie na ciotkę. W piątek wyjeżdżała do Włoch. Mam nadzieję ze dotarła cało i zdrowo.
Daff A ja to co? Powiedziałam że Julka do Ciebie chyba podobna. :-D a Te zdjęcie w ręczniczku słodkie. Ale od razu cenzurka mi w oko wpadła. ;-)
Anetka Zazdroszczę. Jak ja bym chciała żeby mi S choć raz dał coś bez okazji.

wybacz mi ze pominelam! błagam o wybaczenie :-)

Witam się z rana i witam nową Mamusię agnieszka.kk :-)

Witam również:)

Jak mija wam niedziela?
U mnie ok,koleżanka była w odwiedzinach,domek posprzątany,obiad przygotowany:)

Dziewczyny Ja jestem nowa i nie bardzo wiem...czy są tu mamusie które starają się już o dziecko albo mają zamiar starać się w najbliższym czasie?

reklama
Elizka faktycznie, mała kopia Ciebie:-) bardzo ładne ślubne zdjęcie, ale się bardzo zmienilaś, przynajmniej na tych dwóch, które wstawiłaś jesteś nie do poznania:-)
my dziś kończymy 2 miesiące, jak ten czas szybko zleciał:-)
Dzięki, no faktycznie troszke sie zmieniłam... to było 4 lata temu, miałam niecałe 18 lat...;-) heh... ale na lepsze czy na gorsze sie zmieniłam :-p
Dużo zdrówka dla małej!!! :-)
My za 10dni konczymy 3 miesiące:szok: leci ten czas strasznie:dry:
Eliza śliczna z Ciebie Kobieta! A Malec bardzo podobny do Ciebie i taki piękniutki =)
Dziękujemy :-)
Witam również:)
Jak mija wam niedziela?
U mnie ok,koleżanka była w odwiedzinach,domek posprzątany,obiad przygotowany:)

Dziewczyny Ja jestem nowa i nie bardzo wiem...czy są tu mamusie które starają się już o dziecko albo mają zamiar starać się w najbliższym czasie?

My własnie wrócilismy do domku, bylismy na malych zakupach, posiedzielismy na placu zabaw, dzieciaki sie wybawily,no i wrócilismy bo deszcz zaczoł padac:dry: ale ogólnie zimno jest:///

jesli chodzi o starające sie mamusie edit to chyba narazie jest tylko Daff, wiecej przynajmniej nie zauwazylam:-) ;-)
Agniaszka jejku... weszłam w Twoją pasje... Piękne zdjęcia! Uwielbiam sama robic ale nie stac mnie na dobry aparat... tak to bym go miala wszedzie ze soba heh:-D :/// moze kiedys sobie kupie... :dry: ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry