reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hejka :)

widac dziewczeta foty wklejaja :) ja to mam calkiem inny gust :p powiem takk macie takie spokojne ladne fryzurki :)) ja to jakos zawsze cos dziwnego mialam na lebie jak nie obciecie to kolor :p bylam wlasnie kilka dni temu u fryzjera taka asymetrie ala' a z grzywka wzorkami i dlugii tyl mam :p musze fote zrobic i wam poslac :p

sto latek dla Malwinki :) !

przylaczamy sie do zyczonek:)
no teraz to musisz bo mnie bardzo ciekawi:) ja tez lubie awangarde no ale juz dluzszy czas mam normalna fryz:) tylko mocne cieniowanie:)

reklama
no teraz to już mi sie farba zmyła to jest zdjecie ze stycznia. naturalny mam ciemny blond czyt. nijaki bo w moim przypadku to był prawie siwy wiec farbowałam na brąz, wcześniej na różne odcienie brązy które zawsze zamieniały sie w rude...;-)

ja zmykam spac bo rano ide na morfologie a u mnie tylo do 9 pobierają krew...;-(

dobrej nocki Mamuśki. jakby któras miała info o Clio to pisac koniecznie;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja uważam, że syty głodnego nie zrozumie... My juz wiemy jakie to szczęście gdy ma sie przy sobie takiego małego człowieka który tupie i beczy jak mu cos nie pasuje a zaraz potem podchodzi, przytula sie i daje buzi, lub po prostu obdarza nas uśmiechem. Jednak dla dziewczyn takich jak sukubus to jest abstrakcja, lek przed nieznanym... Wierzę, że ona tego nie zrobi bo gdyby tego chciała nie szukałaby wsparcia, dla tego nie oceniajmy a utwierdźmy ja w przekonaniu, że strach to nie jest nic złego i że należny go przezwyciężać. To co teraz przezywa sukubus jest dla niej" koszmarem obecnej chwili", ale ten koszmar minie. Nie oceniajmy, a pomagajmy. Człowiek czasem plecie rózne głupie rzeczy których czasem nie ma zamiaru powiedzieć czy wcielić w życie.

Sukubus Napisze jeszcze tak, czasem cos co cie w danym momencie przerasta , z biegiem czasu staje sie zwykłym pachołkiem. Ciesz sie ciąża od samego początku, bo niektórzy stracili piękne 4 miesiące na gapienie sie w ściany, tablice i marzyli co by mogli osiagnac gdyby nie stan obecny. To najgłupsze co można zrobić... Ciesz sie tym ze rośnie w Tobie nowy człowiek... Boisz sie ze zawiodłaś tatę. Nawet nie wiesz jak ja bałam sie że zawiodłam moją mamę. Przytoczę Ci kawałek naszej rozmowy zapamiętałam ją i będę pamiętać do końca życia
M: Co zamierzasz zrobic
Ja: Jak co? Bedę łazić do szkoły z brzuchem...
M: Co ty w ogóle gadasz? Z jakim brzuchem? To jest mała istotka!!! to nie jest żaden brzuch

Do mnie jej słowa dotarły późno, moze Ty będziesz miała to szczęście i do Ciebie dotrą o wiele wcześniej

Przepraszam, że się tak wtrącam ni z gruchy ni z pietruchy, ale trafiłam tu przypadkiem i włos mi się zjeżył na głowie jak poczytałam wypowiedzi niejakiej sukubus, co za tupet!

Masz rację, umi2, powinnyśmy pomóc, ale na pewno nie tej dziewczynie, ale temu nienarodzonemu dziecku, o ile ta historia nie jest wyssana z palca. Nie możemy jako cywilizowani i światli ludzie przyzwolić na morderstwo. Sprawa powinna zostać zgłoszona na Policję, od administratorów forum trzeba wyciągnąć dane pozwalające na identyfikację tej osoby - najlepiej poprosić o owe czynności moderatorów forum. Ban to nie było dobre wyjście.
W dzisiejszych czasach identyfikacja po danych od dostawcy internetowego to niezwykle prosta i ekspresowa rzecz. Nie będę tu cytować kodeksu karnego, ale za takie gadanie dziewczyna może ponieść poważne konsekwencje. Apeluję oficjalnie o interwencję w tej sprawie moderatorów lub administratorów forum - jeśli zajdzie potrzeba, zrobię to osobiście. Albo uratujemy życie, a jeśli to jakieś bajki to wyżej wymienionej paniusi odechce się zakładać fikcyjne konta i piepr*ć takie bzdury.

hejka :)

widac dziewczeta foty wklejaja :) ja to mam calkiem inny gust :p powiem takk macie takie spokojne ladne fryzurki :)) ja to jakos zawsze cos dziwnego mialam na lebie jak nie obciecie to kolor :p bylam wlasnie kilka dni temu u fryzjera taka asymetrie ala' a z grzywka wzorkami i dlugii tyl mam :p musze fote zrobic i wam poslac :p

sto latek dla Malwinki :) !
ja kiedyś miałam różne niegrzeczne fryzurki, ale już wyrosłam z takich=P

taka tu dyskusja a ja o fryzurce. Moim zdaniem macie rację - można zgłosic. Zobaczymy co z tego będzie. Choc ja osobiscie jej nie wierzę.
No i obawiam się, że i tak sprawa nie zajdzie daleko. Po prostu małolata robi sobie jaja i tyle. Wierzę, że tego dziecka nigdy nie było i dlatego moje emocje opadły jeśli chodzi o tę 'kobietę'.

Ostatnia edycja:
hej Moje Drogie :-)
nie urodziłam jeszcze (sasasasa) ale miałam aktywny weekend teściowa była autko sprzedaliśmy dzisiaj rano koleżankę pomalować jechałam :sorry2: poczytywałam forum ale zbyt chaotycznie :-p bardzo was przepraszam ze nie dawałam znaku porodowego :-D ale zaczynają mi się skurcze przepowiadające ból brzucha jak na okres a od dzisiaj szalejemy z mężem :-D:-D:-D
umi zdjecia małego i Twoje super :cool2:
reszta też mi sie podobała i nadrabiam dalej :-p:sorry2:

reklama
chciała bym bardzo fikusek ale jeszcze troszkę ale wiem że już kwestia dni we wtorek dowiem się jak tam moja szyjka się miewa :D

Vegas też sie na pewno niecierpliwi

Do góry